- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена или не???
abe ne 4e ne6to ama MISIATA NEVAZMOJNA![]()
Шанса е -51%![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
DOSTA OPTIMISTI4NO GLEDA6 NA NE6TATA =D>
az sum jena ama ako bqx muj bix si vzela devstvena,da znam,4e nikoi ne q e pipal.e no 6te si q napravq mnogo razvratna samo za men de
хехе, аз направо незнам.. ама перспетива да си и първия е хубаво нещо...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
хехе, аз направо незнам.. ама перспектива да си и първия е хубаво нещо...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Po dobre devstvena ama ze jenidba edva li 6te si nameri6 takava![]()
И аз не смятам,че да си девствена,означава да си грозна... Пълна глупост! Всеки се развива по различен начин и среща подходящия човек по различно време!Първоначално написано от sex_is_zero
За мен това са пълни глупости девствена и грозна. Аз съм на 17 не съм го правила още но не защото съм грозна а защото просто не съм срещнала подходящия. Изобщо не ми пука от този факт защото знам че когато го намеря ще ми е супер яко а и на него защото ще знам че няма да е първия срещнат селяк, който е търсил свалка за една нощ, а човек който супер мн ме е кефил и си е заслужавал!!!
ИСКАМ ДЕВСТВЕНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ...![]()
![]()
![]()
ne stava samo da iska6 trqbva i da q zasluji6Първоначално написано от Анонимко
Единствения шанс е като тръгнете тя да е да ходите години и през това време да не правите секс, че чак след сватбата да правитеМалко невъзможно ми се вижда
Та след като ме нападнахте всички аз да се защитя... Не сте ме разбрали, говорех за девствена булка!
[img][/img]
Аз съм симпатична и секси(не по мое мнание). загубих девствеността си почти на 21. Повярвай ми не защото съм грозна, а защото имам принципи и морал!Първоначално написано от SilverAngel
SILVER ANGEL няма значение за каква възраст говорим! Девствеността не показва дали си красив или грозен!!!Първоначално написано от krem4et0
=D> Mi bi trqbvalo i takiva da ima tiq svirkajiikite kfi saПървоначално написано от LO6IQ
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Не съм момче,но...мисля,че ще е по-добре да не е девствена...щото така няма да и е любопитно какво е и с други мъже,няма да иска да пробва "забраненото"Защото има мн случаи някои такива"девствени" дето са се пазили сумати време и после нямат спиране
Мисълта ми е,че е важно не да си и първия,а последния :P
Няма значение.
Много е глупаво човек да се жени за някого, с когото не е правил секс. Ами ако се окаже, че той не може да го вдигне...или че на него му е 25 сантиметра, а тя е прекалено плитка? А и първата брачна нощ трябва да бъде нещо прекрасно, а не неуверено, болезнено и несполучливо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?