- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя песен искате да звучи на погребението ви
azis-fani ma de
ne bzk ami ima6e edna requem for a dream mn qka
нещо на амет или кати![]()
![]()
![]()
Епимено,не ебавам се![]()
Българио,за тебе те умряха.......
Christina Aguilera-fighter, или нещо на Марая кери<= тва ако са се затъжилиз а мене.... ако не-нещо диво-купон да става
Били Айдъл - Спийд/примерно
![]()
What you give is what you get!
Xandria- Like A Rose On The Grave Of Love бляя най-страхотната песен която може да звучи на погребението ми
Джендема-Стара Градска Морга
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
близо до възторга...Първоначално написано от tuka6na
![]()
Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows - Hades Pluton
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
От кога на българските погребения звучи музика? Тва да не са ви някакви американски шитни? А за погребения не ми се мисли...
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Какъв е смисъла като аз няма да я чуя?!!хехехе
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Много е тъпо цял живот да живееш в страх, смъртта е нещо естествено.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
Хаха, е това не го мога. Ти можеш ли го?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
daren hayes - insatiable
taa pesen e mn mn qka prostyy
то и да те е страх от риби е тъпо, ама мен и от това мее шубеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Да.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
кво става като пукнеш?
финито
дори да има нещо после - наприме безвремие, в което ти чакаш и се разкайваш за греховете си, докато не дойде деня на страшния съди и бог не отсъди за теб нещо - е тогава е просто следващата крачка в съществуването тивсе пак, мисля, че армията на бог ще е доста малка....
виж, вече ще е голяма преебавка, ако се преродиш...
soundtrack-a на семейство адъмс![]()
Ти да не си от СлатинаПървоначално написано от DeNiTyY
![]()
Ja Rule-New York
Mozart - Lacrimosa (ot Requiem-a)
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
садистка...Първоначално написано от JuS7^YourS
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Coolio - Gangsta's Paradise