- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Маратонки Converse
kolko vreme izdyrjat pri normalno kym ekstremno nosene edni obiknoveni obufki Converse / gumenki li sa tam.. kak gi vodat../
a ako ne sa tolko nadejdni kfi dr marki atakia obufki ima![]()
По-объркано не можа ли да го напишеш ?
Ima mn i nai razli4ni marki obache li4no na men converse nai mi haresvat i kato model i sa mn qki....
Шанс е, никой не може да ти каже колко точно ще ти изкарат. Пример ще ти дам с globe-a ми. Първия е купен миналата година май и не е мръднал почти, втория е взет февруари тази година и вече е скъсан... И с двата чифта съм се отнасял по един и същи начин... Шанс, братко, шанс...
ако искаш да ти издържът дълго земи си кубинки![]()
Най-добре да ходи бос, така ше издържат най-много време каквито и да си вземеш, а и излиза най-евтино![]()
Купих си един Converse преди повече от година и половина и не са мръднали. Не мога да кажа, че не ги свалям, защото си нося и други обувки, но ги нося често. Особено през пролетта и есента. То зависи и дали ги поддържаш.
Имам едни от 2 години.миналата пролет си взех още 2 чифта.Верно че не нося само тях,но предимно...Та до сега не са мръднали.Чесно казано мислех ,че ще са си като всички други гуменки,но те просто не потдадохаНе мога да кажа колко биха издържали с твоето 'екстремно' носене ,но няма да е по-малко от година(предполагам)
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
конвърс е доказана марка,от доста време е на пазара,аз лично имам едни не са мръднали освен че са изцапани и са от 1 година