- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:От къде знаете че гаджето ви е здраво?
Kak razbirate dali gadjeto vi e bolno ot neshto predi da pravite sex? Hodite li na nqkvi izsledvaniq ili se doverqvate napulno i otkude znaete che ne vi luje?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Презарватив-друг начин няма!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
A ako se bugne prezervativa?
Тогава може да се бугнеш и ти![]()
Единственото средство е презерватив. Ако и в него не си сигурен - въздържание.
За най-сигурно с презерватив. А иначе имам доверие на приятеля си, не сме правили никакви изследвания.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Заедно сме от дълго време и му имам пълно доверие... но му имах това доверие и в самото начало, защото знам че ме обича и би ме предпазил ако има някакъв проблем.![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
А дали е възможно да е носител/ка на няква болест без той/тя да знае, без неговите/нейните родители да имат някво заболяване и преди това е правил/а секс само с презерватив ?!![]()
az sa6to imam doverie na priqtelq si,poneje e dosta po-golqm ot men i precenq riskovete po-pravilno,po opiten e i znae kakvo koga moje da si pozvolimПървоначално написано от loli-po
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
гума бацеПървоначално написано от Pepe Rey
![]()
ако каже "ако не си сложиш ще те зарадвам с подаръче" и се усмихне таказначи сигурно е бъкана с красотии
![]()
Craig David-Walking Away
[quote="Pepe Rey"]Kak razbirate dali gadjeto vi e bolno ot neshto predi da pravite sex? Hodite li na nqkvi izsledvaniq ili se doverqvate napulno i otkude znaete che ne vi luje?
Kazva6 mu/i da otide na izsledvaniq, ti otiva6 s nego/neq i taka se uverqva6...Vypreki 4e, ako nqkoi e bolen ot spin(dai boje da ne e) pyrviq mesec na izsledvaniq ne izliza.Sled mesec se vijda dali ima ne6to taka 4e...vyzdarjanie !!! Bydete vnimatelni !
Какво доверие, бе, хора! И да бяхте непозната, ако имаше СПИН, трипер и тн, пак едва ли щеше да спи с вас. Въпросът е, че той може да не знае, че има болест и да ви я лепне! Естествено, че няма да го направи нарочно.
С презерватив като вкъщи можеш да си набиеш няколко чикии с презерватив, за да провериш дали правилно го слагаш и да си сигурен, че няма грешка в технологията.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
em ili 6te polzva6 prezervativ ili q popitai za zabolqvane ako ima tq 6ti kaje
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
открихте топлата вода. сега може ли да ми я дадете да се изкъпя
Ами това е една от причините да съм ПРОТИВ случайните полови контакти! Секс се прави с човек,когото познаваш достатъчно добре. Трябва да можете да споделяте един с друг всичко,да имате стабилна връзка,да знаете всичко един за друг. А и изследванията никак не са лош вариант,презервативите-също!
При положение , че съм му първата , няма как да е болен от нещо.А и нали използваме презервативи
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Има как! Има болести,които се предават от майка на дете,през бременността.Първоначално написано от girl_in_black