- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да и предложа?
na 13 godini sam i iskam da vi popitam kak dasi stana gadje s momiche na moqta vuzrast da li da q popitam iskash li da si stanem gadjeta ili neshto drugo.
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
тва с питането е доста детско, ама то вие сте на 13 де... ми питай, ако искаш, но първо разбери, дали те харесва![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
a kakvo drugo da napravqПървоначално написано от Umno mace
амиии виж сега, то трябва да стане естествено, ама можеш и да я попиташ направо - примерно казваш й, че я харесваш ала бала ииии я питаш дали и тя има нещо към тебако да-предлагаш й да тръгнете и така
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Изчакай удобен момент, когато сте само двамата и я целуни, ако ти отвърне на целувката всичко е ток и жица, може да отнесеш някой шамар де, ама поне ще си опитал![]()
Everything happens for a reason..
Умно Маца , стига се хаби да пишешПървоначално написано от Umno mace
, на 13 е все пак . . . и да му обесняваш и да не му обесняваш е малак да мисли още за гаджета и такива работи
P.S. пич благодари на как си че са хаби за тебе![]()
Нямаш шанс пич.Просто няма как да стане!!!
Всеки трябва да извърви пътя на загорелия чекист за да придобие малко тренинг и после да навлезе в дълбоките води.Засега карай на чикии!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Офф... щом не знаеш как да си хванеш гадже,значи още не ти е дошъл момента! Ти не можеш да измислиш как да й предложиш,пък камо ли да ... апфф ...![]()
LaraFairie Photography ...
Тотално ме разрева...Само дето този път плача от смях , мерси че ме разсмя поне , много як постПървоначално написано от Jaden
[/b]
Първоначално написано от acidburn1
![]()
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Просто я целуни, а може и да я попиташ.Има ли толкова голямо значение?
ela i mi predloji puu basi tolkova li e slojnoПървоначално написано от Анонимко
Mi..celuni q...vapreki che e na 13, moje i da se useti kakvo iskash da i kajesh..moje bi![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Ако се познавате добре и тя също те харесва, дори една целувка е достатъчна. Ти я познаваш най-добре и знаеш кой начин е най-подходящия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
вие тука сте си свикнали нали?то дребния няма опит (не че и аз имам...)вие сте си изнизали гаджетата поред и сте ок..и вие сте се спичали нали?при всеки е така...няма човек който да не се спича на някое готино момиче![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
виж сега тва с питането е тъпо.. ама се пак сте по-малки.. иначе излизате ала бала после я целуваш, гледаш как ще реагира и пфф то се усеща..![]()
![]()
kak 6te e malak be 4ovek toi ot taq vuzrast ako ne se nau4i az kat bqh kolkoto nego mnogo me haresvaha momi4etata idvaha ot koridora da mi obqsnqvat kak nqkoq druga me haresvala ama togava sum bil po malak i ne sum gi razbiral mnogo vuprosut e tam 4e trqbva da se nau4i ot sega da svalq nai dobre e da i kaje ne6to milo durabura da se razbere 4e q haresva i 4e izka da i sta ne gadje i da q popita pone az taka praveh a puk sq po trudno 6tot trqq da uceli6 odoben moment tva onva ala balaПървоначално написано от acidburn1
Che e malak, da..no si prav..Se nqkoga trqbva da se nauchi i kolkoto po-rano, tolkova po-dobre za natatak..A ne da stane na..18 primerno i da neznae kak da zagovori edno momicheПървоначално написано от Анонимко
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Не знам как ви се пише , 13 години ехооо още не знаят кво ги чака та пишат КАК ДА ПРЕЛОЖИ ? omg . . .