.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Moderated:Как да и предложа?

na 13 godini sam i iskam da vi popitam kak dasi stana gadje s momiche na moqta vuzrast da li da q popitam iskash li da si stanem gadjeta ili neshto drugo.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    California...why not?
    тва с питането е доста детско, ама то вие сте на 13 де... ми питай, ако искаш, но първо разбери, дали те харесва
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Umno mace
    тва с питането е доста детско, ама то вие сте на 13 де... ми питай, ако искаш, но първо разбери, дали те харесва
    a kakvo drugo da napravq

Град
    California...why not?
    амиии виж сега, то трябва да стане естествено, ама можеш и да я попиташ направо - примерно казваш й, че я харесваш ала бала ииии я питаш дали и тя има нещо към теб ако да-предлагаш й да тръгнете и така
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Голям фен Аватара на Ice
    Изчакай удобен момент, когато сте само двамата и я целуни, ако ти отвърне на целувката всичко е ток и жица, може да отнесеш някой шамар де, ама поне ще си опитал
    Everything happens for a reason..

амиии виж сега, то трябва да стане естествено, ама можеш и да я попиташ направо - примерно казваш й, че я харесваш ала бала ииии я питаш дали и тя има нещо към теб ако да-предлагаш й да тръгнете и така
    Умно Маца , стига се хаби да пишеш , на 13 е все пак . . . и да му обесняваш и да не му обесняваш е малак да мисли още за гаджета и такива работи

P.S. пич благодари на как си че са хаби за тебе

Град
    LoveTown
    Нямаш шанс пич.Просто няма как да стане!!!
    Всеки трябва да извърви пътя на загорелия чекист за да придобие малко тренинг и после да навлезе в дълбоките води.Засега карай на чикии!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Офф... щом не знаеш как да си хванеш гадже,значи още не ти е дошъл момента! Ти не можеш да измислиш как да й предложиш,пък камо ли да ... апфф ...
    LaraFairie Photography ...

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Всеки трябва да извърви пътя на загорелия чекист за да придобие малко тренинг и после да навлезе в дълбоките води.Засега карай на чикии!!!
    Тотално ме разрева...Само дето този път плача от смях , мерси че ме разсмя поне , много як пост [/b]

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Тотално ме разрева...Само дето този път плача от смях , мерси че ме разсмя поне , много як пост [/b]
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Мега фен Аватара на koalka
    Просто я целуни, а може и да я попиташ.Има ли толкова голямо значение?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kakvo drugo da napravq
    ela i mi predloji puu basi tolkova li e slojno

Mi..celuni q...vapreki che e na 13, moje i da se useti kakvo iskash da i kajesh..moje bi
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Ако се познавате добре и тя също те харесва, дори една целувка е достатъчна. Ти я познаваш най-добре и знаеш кой начин е най-подходящия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Русе
    вие тука сте си свикнали нали?то дребния няма опит (не че и аз имам...)вие сте си изнизали гаджетата поред и сте ок..и вие сте се спичали нали?при всеки е така...няма човек който да не се спича на някое готино момиче
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    виж сега тва с питането е тъпо.. ама се пак сте по-малки.. иначе излизате ала бала после я целуваш, гледаш как ще реагира и пфф то се усеща..

Guest
    Умно Маца , стига се хаби да пишеш , на 13 е все пак . . . и да му обесняваш и да не му обесняваш е малак да мисли още за гаджета и такива работи

kak 6te e malak be 4ovek toi ot taq vuzrast ako ne se nau4i az kat bqh kolkoto nego mnogo me haresvaha momi4etata idvaha ot koridora da mi obqsnqvat kak nqkoq druga me haresvala ama togava sum bil po malak i ne sum gi razbiral mnogo vuprosut e tam 4e trqbva da se nau4i ot sega da svalq nai dobre e da i kaje ne6to milo durabura da se razbere 4e q haresva i 4e izka da i sta ne gadje i da q popita pone az taka praveh a puk sq po trudno 6tot trqq da uceli6 odoben moment tva onva ala bala

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

kak 6te e malak be 4ovek toi ot taq vuzrast ako ne se nau4i az kat bqh kolkoto nego mnogo me haresvaha momi4etata idvaha ot koridora da mi obqsnqvat kak nqkoq druga me haresvala ama togava sum bil po malak i ne sum gi razbiral mnogo vuprosut e tam 4e trqbva da se nau4i ot sega da svalq nai dobre e da i kaje ne6to milo durabura da se razbere 4e q haresva i 4e izka da i sta ne gadje i da q popita pone az taka praveh a puk sq po trudno 6tot trqq da uceli6 odoben moment tva onva ala bala
    Che e malak, da..no si prav..Se nqkoga trqbva da se nauchi i kolkoto po-rano, tolkova po-dobre za natatak..A ne da stane na..18 primerno i da neznae kak da zagovori edno momiche
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Не знам как ви се пише , 13 години ехооо още не знаят кво ги чака та пишат КАК ДА ПРЕЛОЖИ ? omg . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си