Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от acidburn1
Цитирай Първоначално написано от Umno mace
амиии виж сега, то трябва да стане естествено, ама можеш и да я попиташ направо - примерно казваш й, че я харесваш ала бала ииии я питаш дали и тя има нещо към теб ако да-предлагаш й да тръгнете и така
Умно Маца , стига се хаби да пишеш , на 13 е все пак . . . и да му обесняваш и да не му обесняваш е малак да мисли още за гаджета и такива работи

P.S. пич благодари на как си че са хаби за тебе
kak 6te e malak be 4ovek toi ot taq vuzrast ako ne se nau4i az kat bqh kolkoto nego mnogo me haresvaha momi4etata idvaha ot koridora da mi obqsnqvat kak nqkoq druga me haresvala ama togava sum bil po malak i ne sum gi razbiral mnogo vuprosut e tam 4e trqbva da se nau4i ot sega da svalq nai dobre e da i kaje ne6to milo durabura da se razbere 4e q haresva i 4e izka da i sta ne gadje i da q popita pone az taka praveh a puk sq po trudno 6tot trqq da uceli6 odoben moment tva onva ala bala
Che e malak, da..no si prav..Se nqkoga trqbva da se nauchi i kolkoto po-rano, tolkova po-dobre za natatak..A ne da stane na..18 primerno i da neznae kak da zagovori edno momiche