Здравеите аз съм на 16 години и имах гадже от около 5/6 месеца и ние мн добре се разбирахме но миналата седмица се случи нещо което ме накара да се разделя със него...
Всичко се случи докато аз и една приятелка се прибирахме от един упон беше нпкъде към 11 часа и беше тъмно... и по пътя срешнах гаджето и нали поздравихмесе и тн. и ни попита дали искаме да ни изпрати и ние се съгласихме но ако знаехме какво яе стане никога не бихме го направили... и нали си лафехме 9вече не помня за кво) и тои ме попита дали искам да отида у тях и аз му казах че немога щото наще ще се разтревожат че не съм се прибрала а и че см изморена от купонаи ои се съгласи но като тръгнахме тои ми каза не ще правиш каквото ти казвам... но аз не му отговорих и тои ми каза да не се правя че не съм го чула и аз го попитах "кво ти става?" и тои каза кво ми става ли кво ми става ли сега ще видиш кво ми става и тръгна да ме удари а приятелката му каза стига ве кво ти е направила и тои и се развика и на нея и и каза да стои далеч от това ако не иска и тя да пострада но тя не се предаде и пак му каза да престане но тои я блъсна силно и тя падна на земяата... и аз си извадих телефона щях да звънна но незнаех на кои тои ме видя взе ми телефона и го метна със всичка сила в земята и аз тръгах да бягам но тои ме хвана и извади колана от панталоните си и ме удари с него няколко пъти по гъза докато повтаряше ще звъниш за помощ така ли... ни после видп нпкъкви хора че минават и побягна... после ние на които и да кажем какво се е случило ни изкарват че лъжем и че тои никога не би направил това и че го правим защото съм си счупила GSM-a а нямам пари за нов.. а тои вчера ми звънна и ми каза че се е бил напил и че не е знаел какво прави и че ме обича... и че му се е е*е и когато аз съм му отказала тои е направил тези глупости о аз не му вярвам както родителите му и приятелите му не вярват на нас но белезите от колана още си седят дори едно момче ме видя как плача на земята онази вечер...
дпоред вас какво трпва да направя?