.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    4efo bia
    Guest

Moderated:Романтична обстановка

polzvate li primerno nqkfi aromatni sve6ti ili ne6ty podobno? 4uvstvate li se qko ?? kfo drugo polzvate za da napravete obstanovkata po priqtna za sex ?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Късно вечер... Едно легло . Острани посипано с листа от рози . Блещукат малки свещички ( не като на гробищата ... ) Чува се тиха музика . Леглото е мноого удобно .. и така си лягаш и заспивашшш.. и на сутринта се събуждаш свеж и бодър .

Град
    LoveTown

Re: aromati ???

Цитирай Първоначално написано от 4efo bia
    polzvate li primerno nqkfi aromatni sve6ti ili ne6ty podobno? 4uvstvate li se qko ?? kfo drugo polzvate za da napravete obstanovkata po priqtna za sex ?
    Като ядеш боб и после сам произвеждаш аромати(и то от най-ароматните).
    За по нетрадиционен вкус може да консумираш кисело зеле или кисели краставички!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

jaden mnoo si prost===
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    jaden mnoo si prost===
    Ти пък като си умен се махай и върви в тъпия сайт за бърколаци и вампири да ти изсмучат шибаната кръвчица и да нямаш с какво да си вдигнеш куура!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Късно вечер... Едно легло . Острани посипано с листа от рози . Блещукат малки свещички ( не като на гробищата ... ) Чува се тиха музика . Леглото е мноого удобно .. и така си лягаш и заспивашшш.. и на сутринта се събуждаш свеж и бодър .
    хАХАХАХХ за секс ти говори уе батее, не за спане Скъсах се да се смея ей, ше ме умориш

ееее човека има чувтво за романтика, прощавай... а аромата се казва попърс...го то да секс шоп... само да не го излъхате* преди да го опотребите по предназначение...

*действа еуфорично...мн яко...цепи глава след това обаче...

при "правилна" употреба (отваря6 го и го оставя6 няйде до леглото) стимулира сексуалното желание...

а за музичката..нещо джаз4е а/у...
    yo yo yo

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от killa_kella
    ееее човека има чувтво за романтика, прощавай... а аромата се казва попърс...го то да секс шоп... само да не го излъхате* преди да го опотребите по предназначение...

*действа еуфорично...мн яко...цепи глава след това обаче...

при "правилна" употреба (отваря6 го и го оставя6 няйде до леглото) стимулира сексуалното желание...

а за музичката..нещо джаз4е а/у...
    Аз ,да ти кажа моме ,нямам нужда от такива стимуланти ,ама който има проблеми сега е за съжеление

ми момко, се ми е 1 пита за романтика след време в 1 връзка писва само чукането и хората почват да се чудят как да си го направт интересно...
    yo yo yo

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от killa_kella
    ми момко, се ми е 1 пита за романтика след време в 1 връзка писва само чукането и хората почват да се чудят как да си го направт интересно...
    Нийе тука нйе смйе толзос напред у врските да ти каа

Романтична вечер- вечеря на свещи, романтична музика, цветя...
    и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Az lichno mnogo obicham romantikata..napravo..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Романтична вечер-аз с него. Независимо къде, кога и обстановка. Най-ромнатичното ми преживяване беше да лежим на 1 одеало сред гората и да гледаме небето. Почувствах се в Рая. Свещи, музика, аромати са бошлаф работа. Човекът, нежността и обичта му са най-романичото нещо на света!

na men nai smelite romantichni jelaniq mi sa, na moito selo <t.e na moreto> da sme zastanali na brega, sreshtu nas da e lunata, koqto se otrazqva v vodata...i prosto da go gushna i da ostanem taka..lele, razmechtah se
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си