- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си Българките по по-мургави мъже
Не говоря за цигани или негри,просто имам тен леко в повечко.Тип латиска Америка примерно![]()
Сложи си бели дрехи и са твои.
/Ех... опит опит.../
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
мммм разбира се![]()
![]()
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Еми сигурно ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ами да...
Аз си падам по по-мургави момчета.
Не разбирам,защо питаш???
Всеки си има различни предпочитания.Нормално е едни момичета да харесват едно,други-друго...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
pf kato se zamislqq... hm.. wse po murgawi4ki poludqwamdaje sega6nata mi ne6tastna ;( lubow e oleleeee kato 6okolad4e e
![]()
pf razme4tah se pak![]()
![]()
ta po temata... obojawam murgawi4ki (ne cigani,negri i t.n.)
![]()
Пич ,българките са най-големите курви които могат да съществуват на тази земя.Първоначално написано от Анонимко
Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат кур или ако изрода има кинти.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Пфф.. Ти понеже познаваш абс. всички българки и много знаешПървоначално написано от Jaden
![]()
LaraFairie Photography ...
Айде ,айде... Все едно не ви знам мръсните курвенски навици!!!Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Ми явно не ги знаеш..
LaraFairie Photography ...
pi4a ima6e predvid samo 80%Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Правилно си ме разбрал ,само ,че имам предвид 90% процента.Първоначално написано от bloodranger
Всеки човек си има негов ТИП уе! Кво значи, падат ли си
?!?!?![]()
![]()
А Моеш ли ДА ми обясНИш?!...
Ч не се прай на прост/праста.Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
Кучките като видят някой испанец ,грк или негър налитат като мухи на мед!!!
Такам...ето на това му се вика преебана ценностна система...просто пича много го режат и е страшно отчаян и се успокоява с мисли тип 'Тая не ми пусна понеже е шибана курва и ми иска парите'Първоначално написано от Jaden
Виж кво левент.Аз съм на 16 и ако някоя не ми пуска ,не е заради разни черни маймуни ,ЯСНО?Първоначално написано от Анонимко
Ама дай сега да се хвърлиш върху мен и да си затвориш очите за курвенските работи на българките!!!
Виж сега пич,това че си чул някоя история не значи че всички са курви бе..не можеш да слагаш 4 милиона(горе-долу) под общ знаменател...а това че е пълно с тъпи курвета е вярно...но това 'Българките са курви' си е идиотщинаПървоначално написано от Jaden
![]()
Хаха.добре ,както искаш ,обаче само се огледай!!!Първоначално написано от Анонимко
И нямам предвид бабите
kakto vsqko mom4e e razli4no taka mai4e e i pri jenite ne sum 100% siguren oba4e mai e taka
\Първоначално написано от Jaden
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАА,ВЕЧЕ СИ НА 16 И ИМАШ БОГАТИЯ ОПИТ ДА ГОВОРИШ ЗА ЖЕНИТЕ-КУРВИ.ДА,ИМА КУРВИ И АКО НЯМАШЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЖЕНА НЯМАШЕ ДА СА ПИПНАЛИ![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ми аз понеже съм по-беличка и някак си повече харесвам мургавите...е, не прекалено деама така с тен
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Едно от момчетата които съм харесвала беше мургаво. Мен така ме кефи![]()
Харесвам мургави момчета, само всичко трябва да е с мярка![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.