.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    az si padam, da i to mnoo
    ~!1912!~

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    такива мо отвръщават
    няма любов

Мега фен Аватара на koalka
    То и българитге не са много светли като цяло.Иначе дали си падам...не.

Guest
    az primerno sum svetla rusa i sus sini o4i i haresvam mom4eta to4no protivopolojni na men a moita priqtelka e mnogo murgava i si hareva svetli mom4eta .. spored mene seki haresva i iska tova koeto nqma

по мугравите са ми по сладки
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Голям фен Аватара на Ice

Re: Падат ли си Българките по по-мургави мъже

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не говоря за цигани или негри,просто имам тен леко в повечко.Тип латиска Америка примерно
    Пич ,българките са най-големите курви които могат да съществуват на тази земя.
    Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат "мъжки полов орган" или ако изрода има кинти.
    Премести се в друга държава тогава като не ти изнася! Нали пък много знаеш кви са българките и айде прочел тука, че някви се лигавят и всички са курви абе ша ви знам в тъпотиите само ми лазите по нервите с тия смотани изказвания! Курви курви ама им тичаш по гъзовете НАЛИ?????????????
    По темата - НЕ
    Everything happens for a reason..

Ами дааа страшно са секси по- мургавичките Вчера даже с mallkaslladka се разхождахме из Златни пясъци и какви мулати видяхме- малииииии къртят мивки с ластик!!! Олее какво ми става... Наистина бяха мн готини, и на двете ни останаха очите!!Да, определено мургавичките са екстра

П.П.:После пък играхме билярд с един негър.И той беше голям сладур Ау аз верно не съм наред...
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Сетих се сега- моето лятно увлечение(което си замина за Ливан преди 2 седмици ) имаше мн хубав тен.Не беше прекалено тъмен, а леко какаов Беше със със зелени очи и черна коса- наистина мн хубав
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Цитирай Първоначално написано от ^^^lovely^
    ... П.П.:После пък играхме билярд с един негър.И той беше голям сладур Ау аз верно не съм наред...
    супер бе, негрите са много хубави, направо мен много ме кефят, както са смъкнати повечето ( да не кажа всичките ) мммм... ;D
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от ^^^lovely^
    Сетих се сега- моето лятно увлечение(което си замина за Ливан преди 2 седмици ) имаше мн хубав тен.Не беше прекалено тъмен, а леко какаов Беше със със зелени очи и черна коса- наистина мн хубав
    Поне знае на къде да замине
    ~!1912!~

Голям фен Аватара на Ice
    Мен не ме кефят много негрите, обаче познавам един той живее няколко блока над нас студент е, казва се Уче и е много готин! А другия негър дето ме кефи е Omarion като го видя и се разтапям.
    Everything happens for a reason..

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Ice
    Мен не ме кефят много негрите, обаче познавам един той живее няколко блока над нас студент е, казва се Уче и е много готин! А другия негър дето ме кефи е Omarion като го видя и се разтапям.
    Тоя Omarion с тея устни Много е сладък.. Bow Wow също :P
    ~!1912!~

Re: Падат ли си Българките по по-мургави мъже

Пич ,българките са най-големите курви които могат да съществуват на тази земя.
    Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат "мъжки полов орган" или ако изрода има кинти.
    ИМА НЕЩО ВЯРНО
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Всеки си има своя чар, аз се кефя и на по - белички и на по - мургавки, зависи от човека
    ПП: Много ми е чудно как ще говорите, че българките са курви?!А в тва число броите ли майките и сестрите си
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен
    Оооо да,аз определено си падам по такива с по-тъмна кожа(не говоря за роми и негри)като испанците,те са моята слабост
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Guest
    mm estestveno kat vidq nekoe po murgavi4ko poludqvam

хахах как няма да си падаме по такива сладури че те са най чаровните.. един тъмен тен... светли очи.. ех това са мъже мечта
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз ше си го кажа
    негрите и циганите да лапат на дедо банано

а мургавите момчета-сладки са НО БЕЗ БЕЛИ ДРЕХИ чЕ СТАВА МАЗАЛО

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Всеки човек си има негов ТИП уе! Кво значи, падат ли си
    ?!?!?

А Моеш ли ДА ми обясНИш?!...
    Ч не се прай на прост/праста.
    Кучките като видят някой испанец ,грк или негър налитат като мухи на мед!!!
    на пес кучки му се привиждат, лапе.

Голям фен
    На мен много ми харесват :P

Зависи..ако приличат на латиноамерикански и имат дълбоки черни очи направо се влюбвам само дето повечето са с бели бермудки

Има момичета, на които такъв тип момчета им допадат, има такива, които не ги харесват.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

az primerno sum svetla rusa i sus sini o4i i haresvam mom4eta to4no protivopolojni na men a moita priqtelka e mnogo murgava i si hareva svetli mom4eta .. spored mene seki haresva i iska tova koeto nqma Smile
    мдаа сладуранке това в природата се нари4а естествен отбор търсиш някой мъжки който ще внесе разнообразие в генофонда.Вероятността да се проявят рецесивни хомозиготни алели е по-малка в този слу4ай,друг пример в периода на овулацията жената има и по изострено обоняние като може да селектира мъжкия и спрямо миризмата/тя носи своя генен отпе4атък/. Така 4е глупави изказвания от рода на "българките били курви" бла бла са глупави и недостойни.Но да отбележим най-важното и валидно за женския представител на Homo Sapience в днешно време ., e че -първични полови белези като големина на бицепси, рамене, пишкото и т. н. отстъпиха пред мускула на портфейла , независимо с колко тен е последния

Guest
    Това е може би най-тъпия въпрос които може да се зададе към жените(особенно към българските).Аз до сега от 4 страници тема не видях ни една, която да не си пада по такива мургави чернилки(независимо дали са етнически българи или не).От личен опит съдя, че всички мургави цървули си намират ужасно лесно приятелки(най-често само за секс), докато при по белите е доста по-трудно.
    Аз например спадам от противоположната категория(светъл със светла коса) и си падам също по светли момичета с бяла кожа, но доста пъти са ме отрязвали заради това, а като покажа на някои приятели какви момичета харесвам и те най-често ми викат нещо от рода на "Вие не си пасвате", което е доста тъпо според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си