- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си Българките по по-мургави мъже
и аз сам така ...моя тип мъже от как се помня са се мургавиПървоначално написано от ~ShaDoW~
и сегашния е такъв
![]()
.!.
Ama seriozno??? A stiga,be? Ti me lujesh neshto? AMa seriozno li si padash po po-murgavishcki?Първоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
Аз не харесвам мургавите, предпочитам белите като снежинка.![]()
аа бееее яя ходи в зоопарка....там може и да пробиешПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Ti hodi pri tvoq cheren priqtel ot ciganskoto geto i mu lapni golqmata cherna pisha da se uspokoish malko, che kato gledam nsehto mnogo izprostqvash.Sigurno ti e potekul menzisa kuchko takava!!!Първоначално написано от woshia_style
![]()
жалък примат....хуй недоебан бегай че форума замириса на лайна от тебеПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Ako ti e zamirisalo na lajna to tova opredeleno shte da ot tebe samata.Sigurno onq cheren poten pedal te e umirisal!!!Първоначално написано от woshia_style
![]()
Скрий си комплексите малко,а ?Първоначално написано от Анонимко
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
олеле по-тъпо не можа да го кажеш налиПървоначално написано от Анонимко
якятя зле си...чак ми е жал
![]()
.!.
заеби го виж че сграда от липса на секс и се чуди каде да си избие нерватаПървоначално написано от Phenomenon
![]()
.!.
От липса на секс изобщо не страдам,то такива пачи като тебе по улицата с лопата да ги ринеш.Въпроса тук не опира до секса, а до едни доста по възвишени неща,ама куха лейка като тебе няма как да ги разбере.Залагай си гъза на потния мангал там и му се кефи.Първоначално написано от woshia_style
ааайде къш \Първоначално написано от Анонимко
/
.!.
Много общо говорите![]()
Аз лично си падам по всякакви жени![]()
естествено само ако не е циганин![]()
![]()
![]()
И как ще го различиш???Първоначално написано от kosebosece
![]()
Ще го попиташ, абе ти българин ли си? И той ако каже - ДА, ти ще се влюбиш безумно.
![]()
Или пък ще го познаеш по това, че е къпан и носи фешън прическа?
![]()
лрОсто има момчета които са малко по-тъмниопр има разлика между мангал и момче с лек тен
![]()
.!.
Ами да, разликата между единия и другия е, че единия е малко черен,а другия много.Първоначално написано от woshia_style
Знаеш ли, имаш право.
А не си ли се замисляла, че ако, не е черен е най-добре?
![]()
![]()
е всеки с вкуса сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Da ti e sladko togava...Първоначално написано от woshia_style
![]()
Бръъммм! Ех, колко съм изостанала - и аз не намирам разлика между момче с тен (т.е. фешън) и циганин. Просто защото и двата индивида се държат и изглеждат по един и същи начин.![]()
хахах ае излезе,че половина Б-я са цигани моля ви се....пръщиш от акъл личи ти от километри (извинявам се за израза)Първоначално написано от Анонимко
аз лично съм леко мургава ( не черна) и не съм циганка ку не ми вярваш пиши ми лична ти сенд снимка се увериш ае гората
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За мен цвета на кожата няма значение, важно е цялостното излъчване на момчето!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
за мен ли се отнася тва илиПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
.!.
Не! за анонимнияПървоначално написано от woshia_style
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?