- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си Българките по по-мургави мъже
Az li4no pove4e si padam po murgavi4ki! Mnogo po sexyotkolkoto nekvo sirene
![]()
Vseki si ima razlichen vkus.Az poneje sam po-belichka i mi nalitat malko po-shokoladovi.No ima nqkoi koito mi haresvat,no ima i takiva koito prosto sa ujas... No chesno kazano predpochitam nqkoi po-svetal,e ne chak prozrachen![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
оф да ви покажа моя шоколадмисля че половината ше паднете
![]()
.!.
O,ne molq te, spesti ni go!!!Първоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
![]()
да бе затърчах се на тебе точно да ти го покажа....скрий се беПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
xixi и аз си имам шоколадчеПървоначално написано от woshia_style
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Kak e na vkus??? Sladko li e ili gorchi?Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
=D> Napulno sum suglasna!Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
Ayudame olvidarte si te vas!
ооооооо, да, да, дааа!![]()
Адам Родригез, Енрике, Франсис Капра, Маноло Кардона(и други младежи от сапунките)...
A kakvo shte kajete za Brad Pit, kojto e naj-golemiq sex simvol v Holivud i opredeleno ne spada kum grafata "murgavichki" .![]()
Ако ми харесва едно момче, ще ми е все едно дали е като кисело мляко или леко мургав![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми готин е и то мноо ма аз ше мина и без мъжа ми да е секс символПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Az haresvam mom4eta s tymno rusa ili svetlo kestenqva kosa i sys svetlo sini ili sivi o4i .
демек от ония снежинкитеПървоначално написано от Ashley Olsen
ама нема лошо
![]()
.!.
Той е на 43 години!Първоначално написано от Анонимко
Предпочитам Джош Хартнет.
![]()
Олее.. Само глупости чета! Ако си някав абсолютен обитак, смяташ ли, че тена ще ти помогне!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
май само автора си знаеПървоначално написано от MajeStic
![]()
.!.
az se kefq pak na maje s ten...no ne e vajen samo tena a i kak 6te e v licea i kakvo ima v ga6tite
![]()
be zemi se zastrelqi ne te li e ssram da govori6 takaПървоначално написано от Jaden
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Не си падам. Колкото по-бяла е кожата, толкова повече ми харесва. Не че съм расистка, просто така ме кефи.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ще кажа, че никога не съм харесвала Брад ПитПървоначално написано от Анонимко
)