- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смешки
interesno mi e dali na nqkoi drug nqkoga mu se e slu4valo da opleska ne6tata
naprimer az bqh na selo i ima6e edno momi4e deto me haresva6e az si bqh pi4 awe vsi4ko ob6to vzeto samo 4e re6ih da q pitam da sme zaeddno i i vikam 6toto sum mnogo umen "a sa kvo 6e stane ako te pitam iska6 li da sme zaedno" 6tqh i az sam da padna ot sram i priqtelite se razhiliha i tq ama kaza "mi kef 6e stane" ta se opraviha ne6tata![]()
nqkoi drug?
Само ти си се излагал явно,сички тука са прота..![]()
dosta....stranna tema![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
да..казах й че мразя чалгарите (а тя беше чалгарка) и ми се разсърди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Първоначално написано от pavkata91
![]()
![]()
![]()
иначе .. аз не съм имала такиа изцепки..![]()
Аз па казах на бившия, че чалгарите са лиглюфци и той зе, че не ми говори една седмица![]()
![]()
![]()
![]()
na men puk mi se slu4i 4e edno momi4e mi kaza 4e sum q kefil a az za 2ri put q vijdam i q pitah iska li da stanem gadjeta i tq se razcepi i hodihme zaedno dokut ne se mahnah ot grada v koito jivee6e tq
Az puk stra6no mn haresvah edno mom4e...i vednuj dokat bqhme s kompaniqta toi i 1 moi suu4enik sporeha ne6to za u-6te stava6e duma, pri koeto moito mom4e vika (u4ili ste vie....onaq mi rabota ste u4eli) A az bez da mislq vuob6te vdignah ruka... i vikam "eho...az o6te ne sum q izu4ila..." Vsi4ki me gledaha stresnato i ne mojeha da reagirat...
E tva mi e nai-divata izcepka \/ \
/ \
/
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Първоначално написано от pavkata91
![]()
![]()
Познато
Оттогава преди да заговоря нещо за чалгата, питам девойката какво слуша :P Ама какво правеше онази на черно парти...
Докато ходех с бившата, се бяхме скарали. Е то аз бях виновен, но както и да е. Отидох при нея, й я попитах "Какво да направя, за да се здобрим?", а тя ми отвърна "Хади се гръмни!".
На св. Валентин едно момче ме беше претърнало, целуваше ме (по врата) и ми каза на ухото : "Знаеш ли, адски много те обичам"... Отговора ми беше "Ужас!!!"
![]()
![]()
От тогава не съм го виждала.![]()
Емии едно момче ме попита дали искам да ходим, а аз отговорих "Къде?"![]()
brao pyk az...1 mom4e mi kaza ami ako i az te haresvam kak 6te rwagira6 i az vmesto da go pitam a ti haresva6 li me (poneje bqh lyda po nego) i mu kazah mi neznam i...ottam na tatyka samo sym strada zaradi negu
![]()
Ти си на 12год. , нали?Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
ми едно момче искаше да ходи с мене обаче го било срам и казал на некав негов приятел да ма попита.и оня идва и вика искаш ли да ходиш с ....и аз са развиках/щот го мразех/и викам тоя педал мазен не може ли да ме попита сам.а той бил на няколко крачки зад гърба ми.ама не съжалявам.хем не ще да ма пита хем е на 2 метра от мене![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
13 i polovina![]()
![]()
Първоначално написано от Wicked_Kid
![]()
![]()
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
И на мен ми се е случвало... Много мразя когато някой си казал на приятеля на сестра му на братовчеда ... и ми пристига с въпроса " искаш ли да станете гаджета?"
Тия които постъпват така са пълни кретени.
йессс се едно шъ ходя с приятеля му а не с негоПървоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от flora23
![]()
![]()
![]()
brutalno
![]()
Аз пъ ходих с едно момче ама с времето разбрах че не ме кефи цент а и заради него се виждах по рядко с моите приятелки,което ме ужасявашеи скъсах с него,като му казах че не съм готова за връзка и доста овъртах....На същата вечер излезнах с моите приятелки и се чудехме къде да седнем,аз се развиках,че няма да сядам в кафето кадето е той щото не мога да го понасям и да го гледам, едната моя приятелка харесваше неговия приятел,но той не знаеше тя пък се развика че иска да седнем там защото иска да е близо до него....доста силно викахме да ви кажа...обърнахме се и познайте кои бяха зад нас... получи се кофти
![]()
![]()
![]()
I'm cOnsEitED,i'vE gOt a rEaSon.I'm hOnEst and I kEep it rEal.I'm crAzy and i dOnt givE a fuck!
тва е жестокооПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
кофти ама ние са посмяхмеПървоначално написано от zakachka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()