- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смешки
Първоначално написано от DeePurple
![]()
Доброто старо време, когато постоянно изникваше слух еди-си-кой кой харесвал... другия се изчервяваше
и викаше "мне е вярнуу
" И после " Ти пък харесваш еди-си-кой " и задължително това трябва да е най грозното момче (или момиче), за да се засегне...
![]()
![]()
![]()
Как НЕ ми липсват тези времена.![]()
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Горката ...![]()
Първоначално написано от Just_say_no
ОООО, как веее, забавно бешеКато се сетя кфи драми сме правили, не е работа
Мене много ме майтапеха за едно приятелче от моя клас,което аз не го харесвах, и като не знаех какво да правя,мама ми каза "Ми кажи им,че е вярно и ше млъкнат" и с целия си ум на другия ден така им казах, пък той беше точно до мене
Как ме изгледа, не е истина
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DeePurple
![]()
![]()
Еее следващия път (едва ли ще е скоро ама... ) и аз тъй ще направя.
![]()
Da taka e ... stra6n sapuneni serial4eta ima6e hahah ... 2ri klas haresvah edno mom4e ot klasa i kazah na edna fr, koqto kaza na celiq klasПървоначално написано от DeePurple
... Mnogo be6e sme6no 6toto mene me be6e sram da si priznaq a po fizkultura bqhme 8 i 9 nomer i trqbva6e da se darjim za racete ... Celiq klas me ebava6e
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
stoq si s 2 drujki v markovoto kafe na kompaniqta i im razpravqm kak edikoga si moq princ aha da nahlta s vratata pri men v kenefa i kak na sledva6tiq den go svarih da pikae na edno darvo v parka, te se zalivat ot smqh i az tragvam da si hodq ma kakto sme si sami v zalata az sam se razvikala i se obqsnqvam, obra6tam se i gleam princa...posledva dosta prili4na versiq na "da iz4ezne6 za otricatelen broi sekundi ot sram" toi oba4e dosta se posmq :d
веднъж в един конферентен бяхме 4-5 човека и една фр си беше изгубила телефона и едно момче вика дени ай да идем да го потърсим и аз викам ти луд ли си много е тъмно и говорихме малко за други неща и след пет минути той - дени айде да ходим и аз ти луд ли си бе много е късно
nema
ХАх, аз веднъж късах с един през междучасието в даскалоУговорки да си останем приятели, ала-бала.
После отивам при приятелите и няк'ва щастлива им казвам отдалече "Хора, скъсах, скъсах, отървах се от тоя загубеняк най-накрая" и в същия момент в периферното зрение го виждам как седи зад мен и ме гледа като отровен
![]()
ми....аз не съм имала подобни изцепки май, но той да. Вднъж ме гледа, гледа едно такова мило и влюбено и накрая казва: "пиле, все едно си в третия месец." Идеше ми да го ударя, просто се бях наяла малко повече, а той направо ме закла. Но после съжали много за думите си...![]()
SMILE FOR ME NOW
Дам..Това ми харесаПървоначално написано от deni4kata333
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LELE TVA ME UBI...Първоначално написано от JuS7^YourS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
аххахаа мдаПървоначално написано от woshia_style
![]()
ако някой ми го каже тфа на мен такъв шамар ще му лепна, че да внимамва кфо говори другия път...така де
![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
хаиде продължете си дискусиите в другата такава темаоставям нея тъи като е по нова
![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122261