.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Смешки

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Хахха, и аз имах една такава случка в 3ти клас Аз седя в училището, той в близката детска градина и една приятелка търчи от единия до другия да ни казва кой какво е казал
    Доброто старо време, когато постоянно изникваше слух еди-си-кой кой харесвал... другия се изчервяваше и викаше "мне е вярнуу " И после " Ти пък харесваш еди-си-кой " и задължително това трябва да е най грозното момче (или момиче), за да се засегне...

Как НЕ ми липсват тези времена.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    13 i polovina

Горката ...

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Хахха, и аз имах една такава случка в 3ти клас Аз седя в училището, той в близката детска градина и една приятелка търчи от единия до другия да ни казва кой какво е казал
    Доброто старо време, когато постоянно изникваше слух еди-си-кой кой харесвал... другия се изчервяваше и викаше "мне е вярнуу " И после " Ти пък харесваш еди-си-кой " и задължително това трябва да е най грозното момче (или момиче), за да се засегне...

ОООО, как веее, забавно беше Като се сетя кфи драми сме правили, не е работа Мене много ме майтапеха за едно приятелче от моя клас,което аз не го харесвах, и като не знаех какво да правя,мама ми каза "Ми кажи им,че е вярно и ше млъкнат" и с целия си ум на другия ден така им казах, пък той беше точно до мене Как ме изгледа, не е истина

Град
    на плажа =)

ОООО, как веее, забавно беше Като се сетя кфи драми сме правили, не е работа Мене много ме майтапеха за едно приятелче от моя клас,което аз не го харесвах, и като не знаех какво да правя,мама ми каза "Ми кажи им,че е вярно и ше млъкнат" и с целия си ум на другия ден така им казах, пък той беше точно до мене Как ме изгледа, не е истина
    Еее следващия път (едва ли ще е скоро ама... ) и аз тъй ще направя.

Da taka e ... stra6n sapuneni serial4eta ima6e hahah ... 2ri klas haresvah edno mom4e ot klasa i kazah na edna fr, koqto kaza na celiq klas ... Mnogo be6e sme6no 6toto mene me be6e sram da si priznaq a po fizkultura bqhme 8 i 9 nomer i trqbva6e da se darjim za racete ... Celiq klas me ebava6e
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    stoq si s 2 drujki v markovoto kafe na kompaniqta i im razpravqm kak edikoga si moq princ aha da nahlta s vratata pri men v kenefa i kak na sledva6tiq den go svarih da pikae na edno darvo v parka, te se zalivat ot smqh i az tragvam da si hodq ma kakto sme si sami v zalata az sam se razvikala i se obqsnqvam, obra6tam se i gleam princa... posledva dosta prili4na versiq na "da iz4ezne6 za otricatelen broi sekundi ot sram" toi oba4e dosta se posmq :d

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Цитирай Първоначално написано от flora23
    Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Емии едно момче ме попита дали искам да ходим, а аз отговорих "Къде?"

brutalno
    тва е жестокоо
    tva mi e poznato, edna priqtelka go napravi na edin, ne be6e naro4no

веднъж в един конферентен бяхме 4-5 човека и една фр си беше изгубила телефона и едно момче вика дени ай да идем да го потърсим и аз викам ти луд ли си много е тъмно и говорихме малко за други неща и след пет минути той - дени айде да ходим и аз ти луд ли си бе много е късно
    nema

ХАх, аз веднъж късах с един през междучасието в даскало Уговорки да си останем приятели, ала-бала. После отивам при приятелите и няк'ва щастлива им казвам отдалече "Хора, скъсах, скъсах, отървах се от тоя загубеняк най-накрая" и в същия момент в периферното зрение го виждам как седи зад мен и ме гледа като отровен

ми....аз не съм имала подобни изцепки май, но той да. Вднъж ме гледа, гледа едно такова мило и влюбено и накрая казва: "пиле, все едно си в третия месец." Идеше ми да го ударя, просто се бях наяла малко повече, а той направо ме закла. Но после съжали много за думите си...
    SMILE FOR ME NOW

Хахах, той и моя така, носи ме веднъж и само като изцепи "Аве айде да те пусна,че не си от най-леките", лелееееее, щях да го заколя Извинява ми се после 20394 часа

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    веднъж в един конферентен бяхме 4-5 човека и една фр си беше изгубила телефона и едно момче вика дени ай да идем да го потърсим и аз викам ти луд ли си много е тъмно и говорихме малко за други неща и след пет минути той - дени айде да ходим и аз ти луд ли си бе много е късно
    Дам..Това ми хареса

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    ми....аз не съм имала подобни изцепки май, но той да. Вднъж ме гледа, гледа едно такова мило и влюбено и накрая казва: "пиле, все едно си в третия месец." Идеше ми да го ударя, просто се бях наяла малко повече, а той направо ме закла. Но после съжали много за думите си...
    LELE TVA ME UBI...
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    LELE TVA ME UBI...
    аххахаа мда ако някой ми го каже тфа на мен такъв шамар ще му лепна, че да внимамва кфо говори другия път...така де
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

хаиде продължете си дискусиите в другата такава тема оставям нея тъи като е по нова

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122261

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си