- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт...
4udih se za tva, ima li takova ne6to online flirt, ne seriozna vruska ami prosto ei taka flirt4e bez ni6to seriozno za6toto iskam da probvam ei taka za kef
Не , тук няма званни на 048 155 22Първоначално написано от Анонимко
![]()
ima est online flirtove, 6to da nqmanali znai6 4e si4ko ima
![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
Пф,има![]()
LaraFairie Photography ...
Да добре вие двама си флиртувайте ама не точно тука...флоодвайте някаде другадеПървоначално написано от chance_baby
krotko!!
Koito ne me ponasq da se iznasq!
Виждаш ли нагоре и малко в дясно един надпис 'Свалки' ?
Е..не е е това но би било хубаво да е,нали ?![]()
Според мен трябва да се изживее тръпката на истинското флиртче ,а не разни онлайн просттотии.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Е, хябаво...пишете си някакви закачливи изрази по чата, много си сладка и глупости, обаче вие всъщност не знаете.Няма тръпка така.
Флирт-да, сериозна връзка- не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mii, vazmojno e ako prosto imash mn svobodno vreme i se chudish kakvo da pravish i si se zaribqvash![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
..за мен няма..тфа в чата... мога да правя какквото си искам и да лъжа както си искам.. друго си е да се видите и така
![]()
abe v 4atovete vlizat 10 12 godi6ni hlapeta i kazvat 4e sa na 20 na 19 i samo lujat tam samo ot4aqni
Според мен няма,супер глупаво е да флиртувам с човек,когото не виждам и когото може да ме лъже.За мен е глупаво.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Я марш навън да си намериш някоя/й девойка/момък, а не ми се занимавай с глупости :P
www.flirt4e.com натам ти е пътя![]()
\Първоначално написано от acidburn1
/
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
www.flirt4e.com / www.asl.bg / www.zakachka.bg ... / abv-chat ... abe mozyk ako imash sha se opraish no ne tuk e mqstoto za zarebqvki are fashtai bastuna i bye![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако нямаш занимание и онлайн флирта действа, но лично за мен е тъпо, след като можеш да го изпиташ наистина и е хиляда пъти по - яко
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
www.3aka4ka.comПървоначално написано от Dead`Paladin
Иначе, на живо си е много по яко, има си я тръпката и то два пъти по голяма.. за к'во са ти тия онлайн флиртове ? Много голяма част от хората лъжат и качват снимки, който не са тяхни и т.н. ..![]()
~!1912!~
има бе, не ги слушай, аз така се запознах с една мадама и много време флиртувахме и се срешнахме няколко пъти и беше супер яко, лошото е че сме от различни села и се виждаме рядко, иначе ми липсва всяка секунда и постоянно си звъним и се лигавим
durto magre