Sega shte vi razkaja edna istoriika, malko sapunena, ama jivot (kakvo da s epravi ) Ta znachi zapoznah se az s tui momche "X" minalata godina i to v mIrC, po4nahme da poddurjame vruzka i t.n.Vidqhme se hodihme na kafe i vsi4ko tei si prodalji.Nai - loshoto e , 4e na momenti tui sa6testvo iz4ezva i nqmam i sleda ot nego.A kato se poqvi s nova priqtelka, nz si kvo otvrat! I az qvno sam mu rezervata, a mn dobre znai, 4e mrazq takiva raboti i sq april meec pak hode6e s nqkva, dokato bee6 iz4eznal.Skusaha i to q mn ma obichashe, postoqnno me turseshe, nqkvi takia i sq pak izchezna sled prochutoto si hodene na more s fr-4etata si, koito mn me mrazqt, a daje i ne me poznavat! I 'X' pak izchezna i nishto ne se znae, onaq vecher se qdosah i go bloknah v skype, shtoto mi pisna naposleduk se az da go tursq, se az d apisha purva i t.n., btw nqam zor za nego (E, ne che bih otkazala,ama nali... ) I seki put kato iz4ezne toq az po4vam da se tormozq i nqkvo takova i ve4e ne znam ... To kvo li mu puka na nego ... to takuv nepokis, che ne e istina! A da....zabravih.. izvinete..onaq ve4er mi sa obajda negova fr i mi sa kara det sam mi bila prizvanqla (i pone da be6e naro4no mi bez da iskam mu prizvanqh ) i ottogava sleda ot nego nqmam ama sum reshila, che i da go vidq shte go podmina...

p.p.1 Sry, ako sum pisala na dosta mesta nerazbiraemo, aam kakto kazva edin fr "pishesh kato indianec "

p.p.2 Pishete kvoto reshite, ako iskate ne pishete se taq nqmam pretencii, puk toi ako go vidi tva sluchaino, dano razbere , che stava vapros za nego i mi pisna veche i da si naprai nqkvi izvodi (koeto edva li shte stane ) Nqma da se razsurdq i ako dadete nqkoi savet za perfektnoto ubiistvo nqma nqma za sega shte jivee

Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!