.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Guest

Подяволите, не ви ли дразни!?

Мамка му значи, колкото повече влизам в тея флиртче, аха, бълха, толкова повече виждам едноклетъчни индивиди дето са се снимали у тех със слънчеви очила...КВО КРИЯТ БЕ!? Къв е смисъла да се снимат като ше се скрият, момиченце с прибрана коса и ЕЕБААААТИ диоптера, е то аз мога да си го нарисувам в Пейнт-а уе да му....таковам тва...Кф0 стаа е деа!? ...

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!

Aбе,я да те питам аз нещо....на твоята единствена снимка,дет се я пробутваш като извинение за флуда в снимките,с пухкава качулка ли си..?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slam^
    Aбе,я да те питам аз нещо....на твоята единствена снимка,дет се я пробутваш като извинение за флуда в снимките,с пухкава качулка ли си..?
    Уффф няма смисъл да ти обясняваМ! Якето не е мое!
    И не сменяй темата е

Хахаххахаа..хаххаха...пха..... и добре,и да не я сменям,и кво?
    Кво ще се промени 100 души кат кажат,че им е писнало да гледат некви кравунки с очила като задника на син кит?
    Успоредно с тия 100 недоволни,10 000 мазни,тъпи неориентирани сульовци ще си направят снимки в кенефчетата,да демонстрират новия фаянс и готина кенефна чиния. И добре бе,и кво?!

Guest
    Кво ще се промени 100 души кат кажат,че им е писнало да гледат некви кравунки с очила като задника на син кит?
    Успоредно с тия 100 недоволни,10 000 мазни,тъпи неориентирани сульовци ще си направят снимки в кенефчетата,да демонстрират новия фаянс и готина кенефна чиния. И добре бе,и кво?!
    .. ТИ УБИ ВСИЧКО СПАМЕРСКО В МЕН

И с 3000 пиксела фонт да го напишеш,нема се изложиш повече. Споко.

И ако случайно можеш да поясниш кво толкова му е спамерското на моя пост,цена няма да имаш (не броим готината секси пухкава качулка )

Guest
    И с 3000 пиксела фонт да го напишеш,нема се изложиш повече. Споко.

И ако случайно можеш да поясниш кво толкова му е спамерското на моя пост,цена няма да имаш (не броим готината секси пухкава качулка )
    В менопауза ли си?

И к'во тряа да напиша тук...?
    Казах си мнението по темата - че е тъпа,кво още искаш?

ПП: менопаузата при жените настъпва след 50 годишна възраст,ахахха,добре е да употребяваш сложни "красиви" думички,само като знаеш какво значат

Мии..например да престанеш да се опиташ да ме дразниш, щот неща, а предполагам и много други хора, нещат да издивявам, скрий се под шапката и питай кой е спрял тока и не ме дразни миличка!
    Ае лека ти!
    лелее,кви сме страшни!

Guest
    И к'во тряа да напиша тук...?
    Казах си мнението по темата - че е тъпа,кво още искаш?
    Мии..например да престанеш да се опиташ да ме дразниш, щот неща, а предполагам и много други хора, нещат да издивявам, скрий се под шапката и питай кой е спрял тока и не ме дразни миличка!
    Ае лека ти!
    Stay with Peace!!!

Град
    LoveTown
    дрзншто йе
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest
    Защото така е МОДЕРНО...тебе не те кефи понеже не разбираш,всички деградирали полу-идиот правят така,трябва и ние,йей...пхаххаха..

Guest
    mi mn hora si izglegdat gotino taka, stiga da ne sa nekvi emota gadni

Супер фен
    Град
    в килера
    Дам и мен ме дразнят всичките са ми еднакви... И ЗаЩ0 ФсИчкИ ПиШаТ ЕтУ ТъКа? 99% от профилите във флиртче са еднакви... момчета и момичета с големи очила застанали пред огледалото (задължително пред огледалото в кенефа), снимат се не толкова за да си покажат лицето колкото скъпото телефонче, очилцата, задника и гърдите (при момичетата)... май малко се отклоних от темата автора се възмущаваше само от очилата ама както и да е...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, нека са еднакви.За какво се ядосвате?Нали те са смешните и изкуствените, нали те си надуват устните?

Град
    Tree Hill
    Смешни са,да,но в крайна сметка за какво пък трябва да се ядосваме и да ни дразнят
    It's too bad,but that's me

Да да ,сега ще се изредят 20 - 30 човека,дето ще казат : " да и мен ме дразни" - хайде сега,вс се дразним,никой не е като тях!" нека си бъдат такива"..я си разгледайте снимките..
    странно,но забелязвам че като се хване някоя тема във форума я за облекло,я за музика..и като напишат няколко човека - да тъпо е,да смешни са, и после се изрежда целия форум,виж ти никой сякаш не е от онези "смешните".

Относно темата - не ми пречи,да си си ходят с очилата и пухчетата..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Дали са смешни или не, си решават те! Не можеш да съдиш хората на нашата възраст, защото повечето все още си нямат ясна представа за живота. Видели се, че другите се снимат с очила и се снимат и те. Факт е, че много хора се обличат по еднакъв начин, държат се по еднакъв начин и водят еднакъв живот. В това число включвам и якето на автора
    Аз лично нямам профили по тези сайтчета, защото е толкова безмислено, че няма на къде повече. Толкова са готини тез тийнчета там, че не могат да си намерят гадже по нормалния начин, ами трябва да си го избират по каталог. Зле.

Хората трябва да се научат да търсят уникалното в себе си, а не да се стараят да покажат еднаквото.
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Не.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    жалък опит да за привличане на внимание(и за автора, и за тези по флиртче и т.н.)

и да ме дразнят какво мога да направя....

Раааайт,ИЗТРЕБВА ГИ ДО КРАК!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Iveto0o
    Guest
    Не ми пука,не гледам снимки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Дам и мен ме дразнят всичките са ми еднакви... И ЗаЩ0 ФсИчкИ ПиШаТ ЕтУ ТъКа? 99% от профилите във флиртче са еднакви... момчета и момичета с големи очила застанали пред огледалото (задължително пред огледалото в кенефа), снимат се не толкова за да си покажат лицето колкото скъпото телефонче, очилцата, задника и гърдите (при момичетата)... май малко се отклоних от темата автора се възмущаваше само от очилата ама както и да е...
    Абе то не е само от очилата, то ми писна от еднообразни чубако-вци в тея сайтове, бахтии тъпите деца, то ти иде да му блъскаш главата във фаянса докато не се разтече деа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    жалък опит да за привличане на внимание(и за автора, и за тези по флиртче и т.н.)
    Жалък си ти бе паун

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Жалък си ти бе паун

Само дето не знам кой е жалък в този случай... и във всички други, когато решиш да натискаш по клавиатурата... смешкоооо... с пухче...

Голям фен
    kakav e smisala...basi men pyk izoooob6to ne me drazni.vse mie taq dali nqkoi e s o4ila ili se snima v kenef ne mi haresva ne se snimam taka.togava za6to da me interesuva drugite kak se snimat???
    vseki da pravi kakvoto znae i tova e, basi...vseki li ve4e gleda da se zaqde i da e nedovolen ot nai-nezna4itelnata glupost
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си