- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подяволите, не ви ли дразни!?
Не ми правят впечатление![]()
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Еднакво смешно е и да си с качулка с пухче за мен. Но както ти си си избрал да носиш такова яке, така и те са си решили да изглеждат така. Мен това не ме бърка. И аз имам 1-2 такива приятелки и са си много свестни момичетата, въпреки фешънството си. Е, не се кълчат голи по флиртче и тн, де![]()
Аз тия дни обяснявах на един приятел какво можеш да видиш в тези сайтове- фешън дрешки, големи очила, които да скрият лицето, тонове грим, фотоапарат който се вижда н снимката, защото е правена срещу огледало и най=важното снимките са почти всички правени в тоалетни. нз. смешни са ми
Не ме дразнят ..но ме карат да се замисля...имат ли нещо да крият??!!Е така де в повечето случай има за какво да ги слагат тия очила!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Цензура!
.: machoka :.
на никой не му пука дали якето е твое(което е, оптай другия път нещо по-достоверно)
дори и да не е твое, облякъл си го и приличаш в момента на настръхнало пиле![]()
твоята работа е малко: присмял се хърбел на щърбел..
айде сега забрави тая тема и спри да се ежиш, да ти не укапят перата..![]()
Цензура!
Ъ...кво са ще обиждаш ли?!
Хахаха, видях снимката! Фешънче!![]()
Цензура!
И аз те обичамПървоначално написано от dark slammer
![]()
mojebi sa po privlekatelni s o4ila kuv ti e problema ako 6tut i s prezarvativ v ruka mogat da se snimat
{*\StAY Co0o0o0o0o0ol m0th3rFuCk3r/*}
бууууууу![]()
emi taka si e za kvo da se qdosvame zaradi teh !!!
Защо обиждаш голямото пилеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
^ Защото е тъпо, американско, наблъскано с антибиотици пиле, защо мислиш е голямо? :P Според мен още едно време трябваше да го заведат в кланиците на KFC
![]()
Колега, не бъди така жестокПървоначално написано от Fuckin'Hostile
Ставаше въпрос за сравнението между ГолЕмото Пиле и "фасадотрошача", както се изрази dark slammer
![]()
газария бате .. газарияаа бтв кфо ти пука бре.. ти не си като тях нали?
![]()
дали..Първоначално написано от [b