здравейте...
мм хаха стоя и се чудя как да започна ...
чувствам се уникално зле през последните 5-6 дена ...
супер добре си изкарвах с едно момче, хоцкахме на море спукахме се от кеф... разбирах ме се ,всичко си беше оки... през цялото време докато беше с мен обаче винаги провеждаше разговори с "бившата" си приятелка, в кавички, защото в момента е настояща...,
та в един момент ми казва, че наистина не знаел как да я скъса... . всичко възприемах на базик, не ми пукаше, но в един момент излиза, че като тя му се разсърди той виси на тел-а по половин час, докато се оправят, а с мен като се скара се разминавам с едно обаждане и обещание за второ, което чакам вече 3-ти ден...
не знам как се получи така, гадното е че вече не съм сигурна дали изобщо му пука за мен ... как така за 1 ден всичко се преобръща... стоя трая казвам му, че вече ми писва и че ще изляза от цялата история, а той май не вярва, че наистина ще го направя... а сега идва и най тъпата част, че всъщност работа при него... и съм долу-горе важна част от бизнеса му ... и наистина ще ми трябват малко повече сили за да го напусна .., а не знам дали ги имам... не знам наистина какво да правя чувствам се като втора ръка момиче... а не съм от тези хора излиза, че си е играл с мен през цялото време нали..., но съм сигурна, че не е така ... знам кога някой ме прави на идиот и кога и истински... точно за това ми още по-трудно да разбера какво става....