.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
  1. #1
    Guest

    Важна тема!

    ТУК създавам наистина една много важна тема за диетите!

    10ХРАНИ,КОИТО ПОМАГАТ ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ!


    грейпфрут
    той понежава нивото на инсулация ,а това на свой ред намалява нуждата и желанието да се хапне нещо.Редовната консумация на половин грепфруд при всяко хранене или на 150мл.грепфрутов сок може да доведе до намаляване на теглото средно 2кг за 2 седмици.Сокът от грейпфрут може се смесва с портокалов или лимонов сок-това допълнително ще засили имунитета на организма.


    АНАНАС Ананасът е богат на витамин Cи органични киселини;намиращи се в плода ензими (бромелини др.)улесняват разграждането и така подобряват храносмилането.Освен това ананасът нормализира микрофлората в червата,помага при запек и подобрява функциите на щитовидната жлеза и черният дроб. Трябва да се консумира умерено,тъй като съдържа значителни количества захароза.


    ЗЕЛЕ в зелето се съдържа уникална комбинация от вещества,които са необходими за хората,склонни към напълняванте.Тези в-ва забавят превръщането на захарта и другите въглехидрати в мазнини и по този начин предотвратяват увеличаването на теглото.За предпочитане е зелето да се консумира сурово под формата на салата.


    НИСКО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
    ИЗВАРАТА ,прясното и киселото мляко с нисък процент масленост не само снабдяват организма с калций,но и увеличават произвотството на хормона калцитриол,който кара клетките да изгарят повече мазнини.



    НЕТЛЪСТО МЕСО
    за образуването на мускулна маса са необходими белтъчини,а колкото повече са мускулите,толкова повече мазнини изгаря организмът-дори по време на почивка.освен това за усвояването на белтъчините се изразходва повече енергия (калории) ,отколкото за усвояването на мазнините и въглехидратите.
    НАЙ-добрите източници на белтъчини са нетлъстото месо пилешките гърди(без кожата) ,а също нетлъстата риба и яйченият белтък.



    МОРСКИ ДEЛИКАТЕСИ скаридите ,калмарите,мидите на само са нискокалорични ,но и съдържат голямо количество йод.Йодът е необходим за произвотството на хормони на щитовидната жлеза ,които регулират обмяната на в-вата и много други функциив организма.




    ЛЮТИ ЧУШКИ лютите чушки както и другите люти подправки (хрян,горчица)предизвикват потене ,повишават температурата ,засилват,сърцебиенето,а това на свой ред ускорява метаболизма.ТЕ обаче трябва да се консумират много умерено ,тъй като дразнят стомаха и червата,а освен това увеличават апетита.



    ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ смята се,че ябълковият оцет стимулира обмяната на в-вата.Препоръчва се преди или по време на хранене да се изпива чаша вода с 1-2 чаени лъжички ябълков оцет ,а така също да се добавя по -често ябълков оцет към салатите и ястията.


    ЗЕЛЕН ЧАЙ зеленият чай възпрепиятства образуването на ракови клетки,спомага за предотвратяването на сърдечно-съдовите заболявания и действа благотворно в/у метаболизма.Изпиването на 5 чаши зелен чай дневно води до загуба на 70-80 калории.



    за сега това по натам ще пиша и още...има и още мн но са нямам мн време защото излилам... по натам очаквайте продължението..

  2. #2
    ТОВА БЯХ аз
    ще има и продалжение........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си