- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
zdraveite skoro shte imam sreshta s nai dobriat mi priatel za prav pat (chatili sme samo v skype ,toi e prekrasen chovek) no mnogo me e sram i mojje li da mi dadete niakakav savet za uspokoiavane naprimer da otidem na niakakvo miasto na koeto niama tolkova da me e sram ...ili predi tova kakvo da napravia da slusham liubima muzika moje bi ...nz pomognete mi
преди това може да си вземеш вана, за да се отпуснеши си пусни любимата музика... ама недей да се притесняваш, в крайна сметка тази среща трябва да е едно приятно преживяване, нали така
споко!
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Първа среща с най-добрият ти приятел?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
виж сега, важна е нагласата, се шак щом казваш че ти е най-добрият приятел няма от какво толкова да се притесняваш, дръж си се естествено, а може и да треснеш нещо малко преди излизане, ако ме разбираш за какво ти говоря![]()
![]()
Просто спри да мислиш за това. Така няма да стане - нормално в началото да се чувствате малко особено. Продължете някоя от темите, които сте обсъждали в Skype като за начало. Оттам нататък - накъдето тръгне. Ако се получи някакво доста тягостно мълчание, което не е изключено - задавай му повече лични въпроси. Ти също разказвай неща за себе си, но не прекалявай, за да не съжаляваш после. Къде да отидете? Например в някой парк и после разходка. Препоръчвам, защото съм го правил, дори тръгнахме после с момичето (по-точно момиченцето), но не се получи задълго. В Skype е различно. Преди срещата просто не мисли за нея - слушай музика, чети нещо, играй на някоя игра. Ти си знаеш кое те отпуска най-добре. Колкото повече мислиш за това и за какво да говорите предварително, толкова по-бързо ще стигнете до тъпият момент после. Ако си забелязала в Skype също е така. Просто говорете за нещо, това е важното. После ще прецениш искаш ли да го видиш отново и така нататък. Успех ти пожелавам и бъди по-уверена!
Povtarqi si 4e vsi4ko koeto se slu4va e absolutno normalno i su6to teka e absolutno normalno da se pritesnqva6!!!!
Druj se uvereno!!!!Vsi4ko 6te bude nared!!!!!![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
дръж се като винаги, вие не сте непознати и преди сте се общували .. бъди себе си и всичко ще е ок![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
хахха =D> да, ама внимавай да не прекалишПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
~!1912!~
Ti v skype li si se zapoznala s nego,4e ne razbrahПървоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ne misli za tova 4e 6e se izloji6 i si4ko6e si doide na mqstotouspex
Подкрепям те , бъди просто себе си както винаги си билаПървоначално написано от Russian Mafia Boss
Успех
da samo po skype sme govorili
Първоначално написано от Kianna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!