Здравейте.Няма с кого да споделя и затова избрах форума , защото знам , че хората тук биха ми дали добър съвет какво да правя.Значи проблема ми е следния (ако може да се нарече "проблем").Харесвам най - добрия приятел на бившето ми гадже.Даже мисля , че се влюбвам в него.Не знам как стана и защо , но нещо в мен отново тръпна.Когато се разделихме с бившия , той си помисли , че всичко това става заради приятелят му , но всъщност не беше така.Охладняхме един към друг и аз сметнах за добре да не продължаваме , а просто да останем приятели.Той все още неможе да приеме , че сме разделени , иска да се съберем , но аз не изпитвам същите чувства към него и точно това ме спира.Най - добрия му приятел знае , че имам симпатии към него.С него доста добре се разбираме.Споделяме си и също сме приятели , което ме безпокои.Да харесам един от приятелите си , човек , който знае толкова много за мен , човек , който ме е подкрепял и съветвал , малко ми е странно , но е факт.Хората ми казват да го забравя , да не мисля за него , но какво да направя като то си ми идва от вътре , други пък ми казват да се боря за него.Объркано ми е.Но всъщност знам , че няма нищо да се получи между нас , незнам причината , но така си мисля.Попринцип момичетата биха зарязали най - добрата си приятелка заради момче , но момчетата не са способни на това - да остават приятелството си заради момиче.Незнам какво да правя , той е толкова мил , добър , помага ми с каквото може , нооо охх незнам...Какво бихте ме посаветвали?Да продължа да се боря или не?Как бихте постъпили на мое място?Моля ви за сериозни отговори и съвети.Търсих , но не намерих подобна тема , съжелявам ако има.

Благодаря на тези , които прочетоха темата и на тези , които ще дадът мнение.