- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко тениски имате?
i mom4eta i momi4eta kagete a moge i da kagete kolko obuvki/maratonki i kolko pantaloni imate su6to
ne im vodq statistika!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
що мислиш да си откраднеш ли?!
![]()
Raise your fist!
ми събирани с годините..имам 2 чифра кецове в добро състояние,2 чифта санадали,хм поне 5-6 чифта летни панталони,от които най-сериозно си нося 3.дълги още 5 някъде:/ 5-6 поли и адски мн потници...и все си купувам нови щото не намирам какво да облека...Хм в повечето случаи пазарувам от секънд хенди така че давам по лев-2![]()
ne mn no dostatu4no,teniski po4ti ne nosq,imam samo 6iroki za iz nas
няма любов
Баси темата утре няма да ме изненадаш ако пуснеш Колко пражки имате![]()
По темата: Имам достатачно за излизане и за бачкане + това всяка седмица си купувам по някоя друга
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
mnoooooooooooooooooooogo za6to ti kolko ima6
Не мога да броя до толкоЗ!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
i moite sa adski mnoogoo.ne samo teniskite..ami si4kite mi drehi sa mnogo..i sqka sedmica se uveli4avat..i pak ne si namiram kvo da obleka...kak stava toq nomer nz...Първоначално написано от mishkin
![]()
![]()
Wсички имате от всичко по много бе , заебинеможете без да излъжете
кфо се занимавам
![]()
аами имам 3 (скоро май 2 ще останат)чифта гуменки и 2 чифта кецове.Сандали 2 чифта,чехли-1Панталони имам 5-6 зимни и не повече летни примерно ,тези които нося.Защото има и такива които се чудя за какво са при мен.;/Поли не нося често ,имам точно 3 ,3/4 са ,които ме радват и се случва да облека.Потници,тениски и изобщо горнища нямам повече от 20тина всичко.Напоследък май доста почнаха да се увеличават,щото ако купувам нещо,то най-често ще е от тоя род....
the end
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ако искаш ела в нас направо да ти отворя гардероба и си брой и си разглеждай колкото искаш...![]()
Имам малко тениски, някъде около 5 може би, но за сметка на това потниците ми са много![]()
Обувки имам 5 чифта, от които 1 за по-топло време, 2 чифта чехли, 1 кубинки и 1 ботуши. Панталони имам...2 чифта...не ги нося. Тениски имам 1 брой.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
обуфки..не мога да ги преброя ужасно много са може би има 30 чифта..
панталони към 10 тениски имам 3-4 но имам повече потничета
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ot kude vadite tolkova pari za drehi
edva li nqkoi do sega se e zamislial kolko teniski ili pantaloni ima
Едни кубинки, едни кецове, едни чехли (кито, естествено, не нося).
Имам към 5 чифта панталони/дънки... не правя разлика между зимни и летни - всички мога да ги нося по всяко време.
Тениски на групи... 6 или 7 ... повече не ми трябват... потници 3 - 4 ... не ми трябват повече дрехи... има хора, които и толкова нямат.
Това е... е, да , и някакви гадни дрешки, които никога не бих облякла, но тях изобщо не ги включвам.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ami rabotim...a pak i mama pomaga s finansiranetoПървоначално написано от Анонимко
![]()
ъм, два чифта кубинки, 3 чифта кецове (скейтърски), 4 чифта олд-скуул гуменки и някви гейски пантофки от бала, които не са чак толкова лоши.(имам слабост към обувки).
дънки имам към 7-8, но нося 2-3 чифта. пълна съм с ризи, сигурно се намират към 20, няколко блузи, 1 тениска на група и... 7 чанти + 4 шала.
пазарувам от секънд шоповете.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...