.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    ne sam go broila

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ми събирани с годините..имам 2 чифра кецове в добро състояние,2 чифта санадали,хм поне 5-6 чифта летни панталони,от които най-сериозно си нося 3.дълги още 5 някъде:/ 5-6 поли и адски мн потници...и все си купувам нови щото не намирам какво да облека...Хм в повечето случаи пазарувам от секънд хенди така че давам по лев-2
    И аз съм така....пазарувам само от секънд хенд...jamalska, я кажи някой магазин от който пазаруваш-щото аз пазарувам точно от два.
    Та по темата- броих ги- от началото на лятото съм купила 24 тениски, 5 потника, 6чифта дънки, имам и едни кецове, които забелязах че са се сцепили...=/

Re: Колко тениски имате?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i mom4eta i momi4eta kagete a moge i da kagete kolko obuvki/maratonki i kolko pantaloni imate su6to
    Имам около 13 тениски,обувките ми общо 11 чифта,имам 2 чифта маратонки,7-8 панталона.Ако искаш може да минеш край нас и да ме обереш

Dosta sa, ne sam broila kolko pantalona, obuvki ili teniski imam. Vseki sezon si kopuvam ot nai-aktualnite i te si se trupat.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ми събирани с годините..имам 2 чифра кецове в добро състояние,2 чифта санадали,хм поне 5-6 чифта летни панталони,от които най-сериозно си нося 3.дълги още 5 някъде:/ 5-6 поли и адски мн потници...и все си купувам нови щото не намирам какво да облека...Хм в повечето случаи пазарувам от секънд хенди така че давам по лев-2
    И аз съм така....пазарувам само от секънд хенд...jamalska, я кажи някой магазин от който пазаруваш-щото аз пазарувам точно от два.
    Та по темата- броих ги- от началото на лятото съм купила 24 тениски, 5 потника, 6чифта дънки, имам и едни кецове, които забелязах че са се сцепили...=/
    Шик-шик са ми от любимите...Хм на Раковска до Славейков има един...другите,които знам,са до лъвов мост-на Мария Луиза и по пътя за гарата-2...На Лъвов мост около женския пазар има мн такива..На спирката на 305 в посока центъра има мн як магазин...

Guest
    hMm..za drehi nZ.. za obuvki imam 5 chifta maratonki..3 chifta djapanki 1 4ift botushi skoro shte stanat 2 ;P i oshte 2-3 chifta obufki koito ne moga da opredelQ kFi sA..

Град
    в един розов свят..
    Имам 2 чифта маратонки, 1 чифт кецове и 2 чифта гуменки. Панталони и дънки имам около 10 за лятото и 10 за зимата.Тениски почти не нося, а само, когато излизам да спортувам или по домашно.
    You`re frozen when your heart is not open..

Повече от фен
    Град
    south_park
    имам само едни маратомки,които наистина нося,няколко дънки,спортни екипи,почти нямам потници и суупер много тениски.
    пазарувам от антистар и понякога от втората употреба,защото мразя да си купя нещо и да видя още 10 на улицата.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Имам достатъчно дрехи и обувки, за да не изляза голя и боса на улицата!!!
    махай тоя подпис

баси тъпата тема....достатъчно са ми, че да не се чувствам гола и изпаднала
    SMILE FOR ME NOW

tva verno e typaa tema...nz nqmam si i na ideq mnogo sa...
    RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!

Guest
    az pa imam 2 chiwta dynki-edni 7/8 i edni dylgi,edni letni gashti 3/4
    teniski imam s kupishtata ama nosq samo 2-3
    potnici sym zarinata s tqh ama samo v nas gi nosq-nosq okolo 3-4 drugite si stoqt v shkafa
    i bluzi za zimata 3-4.
    i tva
    i edin choval s chorapi
    imam edni maratonki,edni visoki obuvki i edni cherno-beli kecove.imah i edni maratonki ot tiq s debeliq ezik,ogromni s cherveni vyrvi ama mi gi chopsaha otpred vratata.
    imam i 4-5 chivta chehli ama ne gi nosq i sa nqvrqni nqkyde.
    kraino vreme e da si kupq neshto novo ama nqmam vreme vse.

:)

Абе като се замисля никога не съм обращала внимание колко дрехи имам..но сега си ги преброих 7-8 панталона.. адски мн потници...1 маратонки.. 1 обуфчици(пантофки дет им викат) 2 джапанки 1 сандали и 1 ботушки 1 чехли с токче ... и 15-тина блуски за есен и зима Не мога да се оплача от липса на дрешки..но винаги има какво да се желае още

Guest
    ебати хората сички по толкова много имате...да темата не е от най добрите но поне се видя че доста от тва форумче послъгват...е аз нямам толкова много дрехи...кво потниците и тениките да са ми об6то 5-6...и се пак не сам излязла гола и сме6на на улицата.....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ся броих - 7 тениски + 1 с 3/4ръкав, които нося, 5 потника, 2 ризи, 6 чифта дънки - нося 3, 3 панталона, 1 пола, 3 чифта олдскул кецове, 1 скейтърски, 2 чифта джапанки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не съм ги броила, но са мноооого.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    CentraL
    тениски бол .... излезя .... мина през манията и са върна с 1 сак ....
    <><><><><><><><><><><><><><><><><>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от amphetam!ne
    тениски бол .... излезя .... мина през манията и са върна с 1 сак ....
    Second hand-a li? tam na kilo li sa

Guest
    az samo teniski nosq okolo 3 imam !!s potnik ne moga 6toto mi se vijdat kosmite pod mi6nicite

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Имам предостатъчно дрехи, които да стоят в гардероба ми, но как ли все се оказва, като трябва да излизам, че няма какво да облека Тя майка ми все ми разправя,че колкото повече дрехи имам,толкова по-трудно ще реша какво да сложа, и е доста права жената
    Иначе мързи ме да си броя дрехите, ама горе долу имам 3 чифта дънки, 2чифта 3/4 панталони, 2чифта къси панталонки, 3-4 поли, 2-3 рокли, 1 кецове, 2чифта маратонки (1те вече разпадащи се) ,4-5 блузи,2-3 суичара и мнооого потници, половината от които нося само в къщи или най-много до магазина...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    никва идея за брой, всичко е черно и по пода...а в гардероба си държа дисковете

Фен
    Град
    България
    панталони-15;
    обувки-чифт маратонки, кецове, обувки-2 чифта (това е без летните)

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами около 4-5 поли мах,щото не нося много;10-15 потника,около 6-7 панталони и мноооого тениски

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    lele koi q izmisli temata haha haide i az 6te se ot4eta
    Kusi pantalonki: 4 chifta
    Do kolqnoto:3 chifta
    Malko pod kolqnoto:4 chifta
    Kusi poli: 5
    Poli malko pod kolqto:3
    Dulgi dunki: 6-7
    Bluzi: adski mnogo... v garderoba mi, mi zaemat 3 rafta... vsqkakvi vidove,potni4eta, tuniki, bluzki s kus rakav, s dulug.. abe vsqkakvi
    Maratonki: 4 chifta
    Botushi: 3 chifta
    Letni 4ehli4ki s tok4e: 4 chifta
    Obuvki s platforma: 3 chifta
    iii Plajni 4ehli4ki: 4 chifta

haha banskite mai nqma da gi izbroq tuka
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен
    Рядко срещана смислена тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си