.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Голям!!!

Guest

Голям!!!

Момичета бихте ли се уплашили ако се окаже че на момчето с което ще правите секс му е доста голям ,дори угромен.да речем колкото дезодорант на "str8"?Или напротив ще се зарадвате?

хахах едва ли ще е страшно ! АХАХАХА
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

To, ако ти е и толкова дебел тя направо ще му скочи ^_^ сега се радват на дебелината
    Клик ми (:

Guest
    ами моя е 17 санта обиколка и като го видят , ама иска много лигавене докато влезе ... а може и ако е много тясна да не влезе и си оставаш на ръчна, иначе им се радват много

mi az pone ne bih se razvala 6ot...se pak ne obi4am tolkova golemi...

Град
    Plovdiv
    Е ти пък много голям пример даваш То като на кон направо Ами принципно по-голямия откъм ширина стряска момичето първоначално особено ако е девствено , с моето беше така ама после се радват де
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Stopman
    Е ти пък много голям пример даваш То като на кон направо Ами принципно по-голямия откъм ширина стряска момичето първоначално особено ако е девствено , с моето беше така ама после се радват де
    еми природа, на едни дава на дължина на други на дебелина

ако можех да си го сменя щях, ама уви не ги продават в магазина

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е тогава най-после момичето ще започне да мисли правилно и да не се подиграва на по-малките пишки, а напрротив...да мечтае за тях.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е тогава най-после момичето ще започне да мисли правилно и да не се подиграва на по-малките пишки, а напрротив...да мечтае за тях.
    Утрепа рибата =D>

ami ako e mn debel trudno 6te vleze ako uspee da vleze

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами моя е 17 санта обиколка и като го видят , ама иска много лигавене докато влезе ... а може и ако е много тясна да не влезе и си оставаш на ръчна, иначе им се радват много
    значи да го сложим приблизително 8-9 цола ... което е големината на оттичащата траба на тоалетната .... ПИЧ поне като лъжеш малко се саобразявай ако искаш някой да ти повярва

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ami...dosta golqm bih kazala..i star6ni4ko zvu4i.Ne znam 6te uspee li takova ne6to da pronikne v mene vaginalno, a za analen sex..absurd..edva li 6te stane ..No za oralna lubov 6te se postaraq da zadovolq mom4eto.tova mi zvu4i nai-dobre.Ne 4e ne bih se probvala za sex..prosto si e stra6ni4ko naistina.Vse pak s tolkoz golqm 6te e i bolezneno.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

V gorichka pod elhichka Vancho si sedi a ot gore uchenichka h*q mu durji..i go meri s dfata prysta kolko e debel i se chudi kak shte vlezne v desniq tunel....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    bace ako ti e tolkova golqm bih se stresnala leko a ako maceto e neopitno ili devsveno si e jiv yjas parviq mi pat be6e sedin deto my be6e syper debel edati bolkata ebati 4ydoto tva e vagina vse pak ne nailonov plik prosto davai leko i bavno 4e da vleze ako vleze de

на моя е голям,не се плаша.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    6te se spravq vapreki 4e sam tqsna.Vse pak 6te boli mani4ko no si ima lubrikanti.Drugo si e kogato se po4ustva6 izpalnena dokrai.
    Много вярно. Ама след време пича ще си влиза като у тях си
    Клик ми (:

Guest
    vijte kvo ima razlika mejdy golqm i golqm i vse pak ne e priqtno ne4ii hyi da e debel kato bytilka ot mineralna voda vsi4ko si ima granici

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    6te se spravq vapreki 4e sam tqsna.Vse pak 6te boli mani4ko no si ima lubrikanti.Drugo si e kogato se po4ustva6 izpalnena dokrai.
    Много вярно. Ама след време пича ще си влиза като у тях си
    Ъ? Кой ти каза? Това, че вагината се настройва според пениса, не означава, че става широка, ако той е голям. Все пак...за да изпитат върховно удоволствие и двамата, тя трябва да е поне една идея по-тясна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vijte kvo ima razlika mejdy golqm i golqm i vse pak ne e priqtno ne4ii hyi da e debel kato bytilka ot mineralna voda vsi4ko si ima granici
    Мани ти... като свикнеш след първия, втория път
    Клик ми (:

Guest
    nema svikvane ni parvi ni vtori ni 20 pat kato ima6 malka vagina raztegatelna da e nekav ogromen hyi nema kak da vleze dai da ti navrm v gaza 6i6e ot mineralna voda pak ti sha sviknesh

Guest
    ni6to li4no tva za 6i6eto prosto primer ne se obijdai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си