- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям!!!
Момичета бихте ли се уплашили ако се окаже че на момчето с което ще правите секс му е доста голям ,дори угромен.да речем колкото дезодорант на "str8"?Или напротив ще се зарадвате?
хахах едва ли ще е страшно ! АХАХАХА![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
ами моя е 17 санта обиколка и като го видят![]()
, ама иска много лигавене докато влезе ... а може и ако е много тясна да не влезе и си оставаш на ръчна, иначе им се радват много
![]()
mi az pone ne bih se razvala 6ot...se pak ne obi4am tolkova golemi...
Е ти пък много голям пример давашТо като на кон направо
Ами принципно по-голямия откъм ширина стряска момичето първоначално особено ако е девствено , с моето беше така ама после се радват де
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
еми природа, на едни дава на дължина на други на дебелинаПървоначално написано от Stopman
![]()
ако можех да си го сменя щях, ама уви не ги продават в магазина![]()
Е тогава най-после момичето ще започне да мисли правилно и да не се подиграва на по-малките пишки, а напрротив...да мечтае за тях.
Утрепа рибатаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
=D>
значи да го сложим приблизително 8-9 цола ... което е големината на оттичащата траба на тоалетната .... ПИЧ поне като лъжеш малко се саобразявай ако искаш някой да ти повярваПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ami...dosta golqm bih kazala..i star6ni4ko zvu4i.Ne znam 6te uspee li takova ne6to da pronikne v mene vaginalno, a za analen sex..absurd..edva li 6te stane ..No za oralna lubov 6te se postaraq da zadovolq mom4eto.tova mi zvu4i nai-dobre.Ne 4e ne bih se probvala za sex..prosto si e stra6ni4ko naistina.Vse pak s tolkoz golqm 6te e i bolezneno.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
V gorichka pod elhichka Vancho si sedi a ot gore uchenichka h*q mu durji..i go meri s dfata prysta kolko e debel i se chudi kak shte vlezne v desniq tunel....![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
bace ako ti e tolkova golqm bih se stresnala leko a ako maceto e neopitno ili devsveno si e jiv yjas parviq mi pat be6e sedin deto my be6e syper debel edati bolkata ebati 4ydoto tva e vagina vse pak ne nailonov plik prosto davai leko i bavno 4e da vleze ako vleze de
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
vijte kvo ima razlika mejdy golqm i golqm i vse pak ne e priqtno ne4ii hyi da e debel kato bytilka ot mineralna voda vsi4ko si ima granici
Ъ? Кой ти каза? Това, че вагината се настройва според пениса, не означава, че става широка, ако той е голям. Все пак...за да изпитат върховно удоволствие и двамата, тя трябва да е поне една идея по-тясна.Първоначално написано от MajeStic
Възможно ли е да бъде по-красиво?
nema svikvane ni parvi ni vtori ni 20 pat kato ima6 malka vagina raztegatelna da e nekav ogromen hyi nema kak da vleze dai da ti navrm v gaza 6i6e ot mineralna voda pak ti sha sviknesh
ni6to li4no tva za 6i6eto prosto primer ne se obijdai