- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде на офертата за работа, децааа
Начи търсим си колеги...до колкото разбрах тряа да се съберем 30тина човека а сме ~4-5 oще.Става въпрос за разносна търговия...
Ако се интересувате пускайте лични че не ми се струва удачно тука да изпиша всичкото :/
На мен работата ми е супер забавна ама са като я няма и ми е скучно.тъй че налазвайте
вече напуснах бизнеса чист девойчеПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
ни продавами наркутицийеПървоначално написано от dunapren
уточнявам-минерална вода,айс кафе...светофари![]()
пфффф...да бях от София мама му..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
![]()
тъкмо си търсех нещо таковаа![]()
на лс ти писах
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Като спомена продаване на вода, айс тии-та и тям подобни по сфетофарите се сетих за горещината, мръсния въздух и цял ден стоенето на крака. Това не си е оферта, ако заплащането е под 600 лева.
кажи нещо относно кешавицата девойче че тамън напуснах работа![]()
айс кафе
ми аз лично нямам проблем със слънцето..особено с шапка...Пряхоляк и с него...само ако ни пратят на горнобански път и там си зимаме маски и сме доста атрактивни за шоферитеа стоенето на крака...1.докато е зелено нямаш какво да правиш и седиш.2. по всяко време можеш да идеш да седнеш.3. продаваш час и още 2 часа чакаш седнал на сянка да докарат нова вода...:/къде е проблема
15лв/ден+бонуси 10лв на всеки 100 продадени бутилки+бакшишите,които си остават за теб
ММмм че то за 1 ден, ако е 8 часа - 120 лева. 20 работни дни - 2400. Баси работата.Първоначално написано от Jamalska
Така е, ние от провинцията сме прецаканиПървоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
Първоначално написано от Jamalska
опаа тука има малка грешка предполагам на ден си искала понеже на мене така ми каза
![]()
'кой викаш сиелянин ти ма оууу??!?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
на тебе жокер не ти треба ти си от там![]()
ами за 15 на час си е екстра девойче,писах на ЛС д адооточним подробностите![]()
не не не.съжалявам наистина.нямам идея какво съм си мислела или говорила че да пиша час...ох ако беше на час:/...
пак съжалявам.наистина за ден става въпрос...но пак не е малко щото се събират и допълнителни пари ...особено за момичета дет не стават за общаци![]()
и аз си помислих че има нещо гнило ама..... то аз си ставам за ощак ама.....
A как се работи? какво е работното време? всеки ден, през ден, пълен, непълен? приемате ли 17 годишни?ако не ти се отг. тук кажи и ще ти пиша ЛС
мерси предваре
![]()
приемаме и по-малки.аз съм на 17 и ми е адски трудно заради годините да си намеря другаде работа за малко време та мн искампак да съм си там.
бачка се...от 10 до 6...преди беше от 8 до 6...или 8 до 4...абе зависи кога има работа тогава се работи.тия дни сме все до 3 :/
Ххахах и последноКога ви изплащат парите, на мен не ми трябват спешно, ама просто питам
![]()
а да.начи понеделник плащат за миналата седмица.
в смисъл ако си бачкал миналата седмица и няма повече да бачкаш в понеделник само за заплата,не на работа
А къде се работи? Защото аз съм малко дезориентирана.. добре де.. доста дезориентирана![]()
ми...до сега сме били само на България и Несторов,пред Строителния,на Семинария,Сливница и горнобански път...ама ако по радиото кажат,че някъде има голямо задръстване сиг ще ни замъкнат там![]()
Oooo da s kef shte kibicha na nekoi svetofar![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!