- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напих се.........
Pf..slu4valo li si e da ste pinali malko pove4eko i posle da klatite 1n chas bez prezarvativ i dane sfar6ite...(mom4eta)...
Емм пич кво да ти кажа. Като си пиян май по бавно свършваш амаа аз и без да съм пиян 3 пъти досега съм правил секс по 1 час горе долу и не свършвам.Почвам да се притеснявам вече![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Nishto nenormalno ne ti se e sluchilo.. spokinoПървоначално написано от lolewe
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
"Че след трета-пета чаша,
смукача не подкача"
ХАхахахаххахаахх, ей за тая приказка имаш 2 бири от мен"Че след трета-пета чаша,
смукача не подкача"
Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ХАахаххахаПървоначално написано от Dead`Paladin
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,случвало ми се е..и то все когато сам пиян.Не се притеснявай не си единствен![]()
Haha na si4ki e taka tva sexa ne e kat samodelkata![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми аз съм натегал 4 часа без да свършаПиташ ли ме кво ми беше, мислех, че съм заминал вече, докъто тая се гърчеше в екстаз под мене
аз от близо година съм така, на 4-5 пъти свършвам веднъж, клатя клатя и не могаПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
лошото е че не пия от доста време и пак съм така, може да съм се повредил нещо, поне на мадамите им е готино, само дето всички се обиждат че не съм ги уважил като свърша и ми и е много неприятно да обяснявам всеки път за какво става въпрос, странното е че на самоделка нямам никакви проблеми
![]()
durto magre
mmm ot alkohola mai ne samo 4e ne moje da se svurshi a i izob6to ne moje da go vdigne6 moito gaje e taka nz pri dr kak e![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
След 4 часа нищо чудно да се гърчи, ама не в екстаз...а в адски болки.Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()