- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейбол
Ako mojete da si kajete mnenieto za volley i dali ima nqkoi ot foruma da trenira volley
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
да,аз тренирам, обожавам този спорт, когато играя волейбол се чувствам пълноценна![]()
няма любов
аз съм тренирал 6 год., спорта е хубва и може да ти даде много, всичко зависи от теб и трениорския колектив; иначе все още ми е слабост...
http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)
и аз също тренирам волейбол![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
е като тренирате я кажете колко сте високи
по темата: ми кефи ме да го гледам спорта е мноооо готин
аз съм 186см, но пак казвам не волейбола баскета или нз още кво оказват влияние, няма научни доказалства по тази теза, единственото научно защитено становище е за "света троица" (ако не ме разбрахте това да дисциплините на силовия трибой)
http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)
az su6to treniram voleiboll mnogo e qaka igrata no futbola pove4e me kefi
Днес ходихме уж да играем, ама имаше вятър и бяхме само 4 човека. Полигавихме се, видяхме се. Утре се очаква да сме по-стабилни
Ейййййййй,това е любимият ми спорт!Аз лично не тренирам ,но редовно гледам ,особено нашите златни момчета!Много сме добри!А любимият ми играч е Тедко Салпаров!
Къде година съм тренирала...1.75 съммомиче съм ...
Супер е спорта...
Нооооо височината не зависи от него
az sym 173 sm ama si e gen :P![]()
trenirah 3 godini volei za men tva e nai otbornata igra
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ей, и аз тренирам волейбол![]()
Супер готин спорт е!Много ми харесва ...
Иначе съм 176-177 някаде![]()
А тези които тренирате - От колко време?
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
Ами какво да ти кажем.. яко е.. обаче ръцете (китките) мн те болят..
Аз съм тренирала известно време и е хубаво.. развлечение все пак..![]()
is my religion
жесток спорт е!!!!
тренирала съм около 2 години и сега съм 173см![]()
колективен,забавен.............
ZeMqTa Se VuRtI,a NiE Se vOzIm BeZ PaRi!
mi voleibolla e super qk sport.az treniram![]()
Хубав колективен спорт.Вече рядко го играя но преди бях запалена по него.
Обожавам тази игра!!! Това е най-великият спорт за мен! Страшно колективна игра, даже най-колективната от всички... Като тренираш волейбол се научаваш да работиш в екип, защото просто няма как да играеш сам... Доста време съм тренирала, но просто почнах късно и трябваше да се откажа![]()
![]()
но надеждите ми са в кака ми! С ръка на сърцето мога да , че е много по-добра от разпределителките в националният ни отбор (жени) , но тук връзките са си връзки... тъжно, но факт!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
аз съм 171см и съм момиче,мога да заявя,че ако не беше волийбола едва ли щях да съм с такава височинаПървоначално написано от music_pirate
![]()
няма любов
Аз тренирам волейбол от 3 години и половина
!8 точка системно (линк игра)
Харесвами като спорт да го играя но не тренирам
az s16to treniram voleibol i s1m visok 184cm no nemislq 4e tfa okazva vliqnie na r1sta kato igraq imam 4uvstvoto 4e kipq ot energiq ako nekoi se interesuva i iska da mi pi6e na skype diana19691