.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Волейбол

treniram voleibol ot 9 godini imoga da kaja samo edno VOLEIBOLA E NAI VELIKIQ SPORT centyr napadatel sam i sam visoka 177 i sam na 18 godini mislq 4e e edna normalna viso4ina za vyzrastta mi pri polojenie 4e maika mi i ba6ta mi ve4e sa po niski ot men ami koito trenira moje da me e vijdal ako e hodel po sastezaniq ot Jambol sam mnogo se kefq na volibola davaite samo taka napred i nagore
    Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Много го обичам тоя спорт!
    Не играя супер добре, но пък за сметка на това влагам настроение и воля и се включвам всеки път, когато се играе (обикновено става въпрос за по физическо =])

Освен това обичам да гледам волейболни срещи =]
    хъхъ..

Град
    София
    Ами ще може ли да ми кажете къде сте тренирали или тренирате,щото аз и няколко фр искаме някъде да ходиме, а се чудиме та вие бихте могли да помогнете

(а понеже питате.Аз съм момиче на 13 1.70 някъде)

на Раковски(зала)
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    Pink Paradise
    Този спорт ми е най-интересен. Но не го практикувам.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Аз също трен волейбол от близо 6 год и адски мн ме кефи този спорт Висока съм 174, но мисля, че не само височината има голямо значение

i az treniram volley esenta po4nah 4etvurta godina :P :P :P visoka sum 179 no tova e gen viso4inata nqma ni6to ob6to sus sporta
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си