- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейбол
treniram voleibol ot 9 godini imoga da kaja samo edno VOLEIBOLA E NAI VELIKIQ SPORT centyr napadatel sam i sam visoka 177 i sam na 18 godini mislq 4e e edna normalna viso4ina za vyzrastta mi pri polojenie 4e maika mi i ba6ta mi ve4e sa po niski ot menami koito trenira moje da me e vijdal ako e hodel po sastezaniq ot Jambol sam
mnogo se kefq na volibola davaite samo taka napred i nagore
![]()
Jivei dnes zashtoto vchera nqma da se vyrne a ytre moje i da ne doide ... KuKla SaM Da i Na KoITo Ne mu HaReSVa Da Ne ME glEdKa:PpPp ligli4kaaa.aha.bg tova sam az
Много го обичам тоя спорт!![]()
Не играя супер добре, но пък за сметка на това влагам настроение и воля и се включвам всеки път, когато се играе (обикновено става въпрос за по физическо =])
Освен това обичам да гледам волейболни срещи =]
хъхъ..
Ами ще може ли да ми кажете къде сте тренирали или тренирате,щото аз и няколко фр искаме някъде да ходиме, а се чудиме та вие бихте могли да помогнете![]()
(а понеже питате.Аз съм момиче на 13 1.70 някъде)
на Раковски(зала)
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Този спорт ми е най-интересен. Но не го практикувам.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз също трен волейбол от близо 6 год и адски мн ме кефи този спортВисока съм 174, но мисля, че не само височината има голямо значение
![]()
i az treniram volleyesenta po4nah 4etvurta godina :P :P :P visoka sum 179 no tova e gen viso4inata nqma ni6to ob6to sus sporta
![]()