.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Анди
    Guest

Моята история..

Эдравейте на всички.Много ви стана тежко напоследък и се сетих эа вас!Реших най-после и аэ да пусна една тема.Наясно съм ,че не можете да решите проблема ми,но ще се радвам ако усетя нечия подкрепа е естествено ако споделите съветите си.
    Обичам едон момче от блиэо две години,но преди доста време всичко между нас свърши.Эа съжаление аэ не мога да го эабравя и постоянно мисля эа него.Много ме боли ,эащото той вече има приятелка,не ми эвъни,дори и в Скайп не ми пише Аэ му пиша ,а той чаг пат отговаря нещо от типа на `Охо` .Эаминах на почивка и си харесах един чужденец (и аэ нве энам как стана,от толкова време и аэ да харесам някое момче)...но неэнам..не сдъм сигурна дали той мве хареса ,но скоро си эаминава ,а и такава връэка е невъэможна..!Еми да -отново невървеж ,ужас нямам некакъв късмет.Напоследък не мога да спя ,постоянно имам една болка в корема...оххх
    Сори че ви эанимавам,но няма кой друг..тоесто има ,но не получавам особено голяма подкрипа ,а и някак си тук мога да си кажа всичко
    Благодаря ви мноого

Guest
    supri4asna sam

Анди
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    supri4asna sam
    ХАха мерси

По-добре е да го изтриеш от SkyPe... И отвсякъде, от спомените си, знам че трябва време. Спомням си преди време като се разделих с едно момиче ми беше мн кофти и се прибирам един път и гледам братовчед ми я е блокнал, тя тогава още повече ми се беше разсърдила, катко и да е. Като попитах братовчед ми защо, той ми каза(а е по-малък от мен), защото ти като не можеш да се решиш да го направиш, аз го направих, просто спри да се чуваш с нея. Тогава му се ядосах, скоро след това разбрах колко е бил прав и колко по-добре съм можел да живея и тогава, вместо по цял ден да се жалвам и да не мога да спя... Болката от любовта е голяма, истина е, че в нея си сам, трябва и сам да се оправиш... Разбирам те и се надявам скоро положението да се оправи, а една кратка връзка с чужденеца може да ти се отрази добре, затова не се бави, а пробвай, понякога е по-добре да прекараш една мн яка седмица с някой, отколкото една дълга и натоварваща връзка, просто му се наслади, докато тук, иначе е ясно, че нещата от разстояние не сработват, трябва и двамата да сте наясно, че всичко е само докато е тук, но идва проблема, че може и тази раздяла да ти се стори тежка, защото тъкмо си намерила някой и той пак изчезва, вече зависи само от теб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nobody
    По-добре е да го изтриеш от SkyPe... И отвсякъде, от спомените си, знам че трябва време. Спомням си преди време като се разделих с едно момиче ми беше мн кофти и се прибирам един път и гледам братовчед ми я е блокнал, тя тогава още повече ми се беше разсърдила, катко и да е. Като попитах братовчед ми защо, той ми каза(а е по-малък от мен), защото ти като не можеш да се решиш да го направиш, аз го направих, просто спри да се чуваш с нея. Тогава му се ядосах, скоро след това разбрах колко е бил прав и колко по-добре съм можел да живея и тогава, вместо по цял ден да се жалвам и да не мога да спя... Болката от любовта е голяма, истина е, че в нея си сам, трябва и сам да се оправиш... Разбирам те и се надявам скоро положението да се оправи, а една кратка връзка с чужденеца може да ти се отрази добре, затова не се бави, а пробвай, понякога е по-добре да прекараш една мн яка седмица с някой, отколкото една дълга и натоварваща връзка, просто му се наслади, докато тук, иначе е ясно, че нещата от разстояние не сработват, трябва и двамата да сте наясно, че всичко е само докато е тук, но идва проблема, че може и тази раздяла да ти се стори тежка, защото тъкмо си намерила някой и той пак изчезва, вече зависи само от теб.
    :ersi mnogo za mnenieto
    A kolkoto do 4ujdeneca...v moemnta sedi v hotla zad men i si 4aka avtobusa za trugvane taka 4e e kusno

Тогава гледай при пристигащите автобуси, може да слезе някой, който да си харесаш Иначе няма проблем за мнението, само се дръж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nobody
    Тогава гледай при пристигащите автобуси, може да слезе някой, който да си харесаш Иначе няма проблем за мнението, само се дръж
    Mersi o6te vednuj

Guest
    4akam o6te mneniq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4akam o6te mneniq
    А аз ти казах да чакаш на спирката, защо не си там :P Ти направо ме трогна и с тази целувка, все пак наистина е по-добре да чакаш някъде другаде, отколкото във форума :P Дори и на спирката И аз няма как, трябва да върна жеста

Мега фен Аватара на koalka
    Всеки има тежки моменти и проблеми.Просто трябва да се намери наистина свястно момче, което да те направи щастлива и да те оцени.Не се отказвай, ще го срещнеш.За бившия не мисли, той не се интересува от теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си