- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да се целува..
gajeto mi nemoje da se celuva...da go zareja li?
малее, малее, ттиии на колко си,на 11?Първоначално написано от very_sexy4
![]()
П.С. Кат не може, научи го![]()
![]()
![]()
Не, по-добре го научи.Ако до сега не се е целувал, е нормално да не може да се целува, но с времето ще стане по-добър.Зле си, защо питаш други хора?
6tot pak ti sigorno moje6?
1-vo koi ti kaza,che ti mojesh??Първоначално написано от very_sexy4
2-ro po-dobre se metni ot 10-tiq etaj... da go spasish ne za drugo
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
em nz ama toi e na 15....se pak....struva mi se malko t1po...a i da go u4a...toi nikoga nqq si priznae 4e nemoje..
omg...vie tuka ste mn zle we...tctc huhuahu..
izvinqvai,mila no 6te ti kaja samo 1 ne6to-ako naistina si gotova da go zareje6 samo zatova,4e ne mojel da se celuva,zna4i naistina ne zaslujava6 tova mom4e..tova e ot men![]()
koo na 15 seriozno?![]()
![]()
:P
![]()
![]()
А колко пъти сте се целували, че тука така го срамиш момчето... A ти на колко си бтв на 5?
huah as sam na 14.. i ne sme se celuvali hodim ot 2 meseca...i kato go celuvam se d1rpa6e i smenq6e temata...vedn1j go celunah...a toi ni6to ne napravi...nai dobrata mi fr mi kaza 4e go poznava i 4e as sam 1-ta mu...
нека просто замълчим...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ми научи го... или и ти не можеш а![]()
![]()
![]()
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Абе кой ви е казал на вас че има точно определен начин за целуване бе?!?!И изобщо ти заради кво си с него, след като си готова толкова лесно да го зарежеш ?!?!? Мн си зле да знайш....
П.С. : Другия вариан е да не се целувате![]()
![]()
![]()
Кви са тия хора ебаси ....![]()
![]()
tva 4e si mu parvata neozna4ava 4e si EDINSTVENATA.
AKO SI TOLKOVA OPITNA ZA KOLKOTO SE MISLI6 6TE6E DA GO OTPUSNE6 I DA STANAT NE6TATA A I EDVA LI GO HARESVA6 6TOM GO IZLAGA6 TAKA GADNO![]()
Накъде отива светаа..Ми предразположи го, никой не се е родил научен..Ходиш с някого само и само, за да се целуваш ли? Как да го разбирам? Явно нямаш никакви чувства към горкото момче, след като се гласиш да го зарежеш за подобна простотия..
Things will never be the same again
Не да го учиш.Той сам ще се научи, с времето.Ти сигурно в началото си могла да се целуваш?Айде моля ти се.И какво като е на 15?Аз на 15 за пръв път се целунах и какво?Първоначално написано от very_sexy4
Смислена си . . . да го зарежеш , че неможел да се целува , може би той може да ти не ? Мислила ли си варху това? Ще ти кажа нещо , имах приятелка която не можеше да се целува , имаше си всичко , но аз седнах и говорих с нея , казах и нека не го приемаме като нещо голямо ми просто да го разиграем като на базик , е не провървя м/у нас но пича който тръгна с нея каза че се целувала добре и не е имал проблемитакаче , по добре ходи да си пишеш домашните
![]()
Щом не може ще се научи.Познаваш ли човек,кото се е родил научен?Нали за това е живота,да се учим.
Ама ти ходиш с някой само да се целуваш с него ли???![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebe samo s krivata lopata po glavata
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хахахахахахахха ако бях на гаджето ти 10 000 пъти да те бях зарязала ...Първоначално написано от very_sexy4
П.С Ако затъпея толкова ГРЪМНЕТЕ МЕ!!!!!!!!!!!
Ако ще го зарежеш за една целувка ,просто другия път ,когато си хващаш гадже си помисли изобщо обичаш ли го!!!!!!!!!!Много си глупава чесно....
kfo da govorim takia kato neq samo za boiПървоначално написано от KUM4o
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!