- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да се целува..
Kakvo znachi "gajeto mi ne moje da se celuva" !Vseki se celuva po razlichen nachin!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
![]()
Габриелче защо не започнеш да даваш уроци за цулувки щом толкова можеш, тъкмо няма да има и такива като твоят човек
![]()
♥ ♥ ♥
След, два месеца ше напишеш тема, с въпрос .... ще правя за първи път секс, какво да правя ... той не може, моля помогнете ... идиотчинца малки![]()
... k33p w@lkinG ...
ako si navita moga az da go nau4a da se celuva, ama nadali 6te e suglasen (mom4e sum vse pak), a i gadjeto mi nqma da mi dadeina4e s/u 10-20-30 lv moga da go nau4a vmesto tebe, qvno ti ne moje6 da go nau4i6 (tolko i moje6 da se celuva6 sigurno)
ostanalite gre6at kato ti kazvat 4e si zle... ti si mnogo zle... adski zle... kvo kato ne se e celuval? A i vie kak taka hodite 2 meseca bez da ste se celuvali? kvo ozna4ava 4e hodite? q kaji sa kato se vidite kvo pravite, durjite se za ru4i4ka i na tva mu vikate hodene li? huu de i moje po nqkoq druga pregrudka da ste si razmenili... bati hodeneto...
Nobody, podpisa ti me radva
И моя приятел е на 15, а аз на 14 пък ни е супер, че и с целуването..
![]()
![]()
![]()
![]()
И как ще ходите 2 месеца и няма да се целувате???????
кажи му тЕка
"СВИНИО ако до утре не си се научил да въртиш език щти го откъсна "![]()
хахахахаххахахахахахахаха ха оооолееееееееее чудо знаете ли какво на 19 съм и никога не бих казала правя нещо перфектно ... защото няма такива неща ... пък и опредепен начин за целуване няма ... хахаха поне аз така знам всичко е до нагласа чувства ... място не знам всичко има значение ... не можеш да тръгнеш да мяташ езика половин час за здравей ахахахаоффффффффффф не знам чудя се вече кво става с всички нас хахаха звуча като няккъв проповедник май а :P :P
Ако те интересува само целуванетозарежи го
![]()
Ако държиш на негонаучи го
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Миличка,що не се гръмнеш...аман от деградирали същества...Първоначално написано от Phenomenon
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти на колко си години, бре лапе? Едва ли ти можеш, ама карай. Ако толкос знаеш как, ще не го научиш
И следващия път не пиши глупости, само да ме разсмиваш =D>
![]()
mnouusi t1pa maaaaaaa ko katnemoi sa celuva mom4eto da ne se e rodil seki nau4en koi znae ti kak go oblizva6 kat tele 6tom se sa durpa kat go celuva6![]()
Sled kato vidqhme kolko go obi4a6 i uvajava6 ostava da pusne6 i-meila u,adresa,grada,telefona i u4ili6teto ta da moje si4ki da znaqt 4e ne moe se mlqskaПървоначално написано от very_sexy4
---->a moje bi toi moje no ti ne,i zatva ti se struva 4e ne moje
----->ako gadjeto mi pusne podobna tema nqma da me vidi pove4e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много повърхностна, зла,комплексирана и леко тъпа, озлобена кучка си щом си си направила труда да зададеш този въпросПървоначално написано от very_sexy4
![]()
Не е трудно да го научиш предполагам, ти как мислиш?![]()
Everything happens for a reason..
Не знам дали ти трябва да го/я зарежеш, но той/тя теб със сигурност. Като не можеш ще го/я научиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
taq ako ne e 12/13 godishna![]()
И мойто бившо не можеше, но го научих според възможностите ми.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
Хора,много яко сте подредили тая малктата.И аз съм на мнение,че явно нямаш никакви чувства към него и ходиш само за цуни гуни,а и наистина ами ако ти не можеш да се целуваш,а той да,опреи се малката докато можеш.И да знаеш миличка на тебе някой ден ще ти каже някое момче тай и ти ще се срамиш,по точно приятеля ти не те заслужава,сажелявам ама си е така.
Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
Леко тъпа викаш, а аз викам мноооого тъпа
![]()
Да го набарам само туй лапе, ша му дойде акъла на бързо
![]()
ае ще се научи нее се пуашиш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
пппппффффффффффф лапешка работа е вашето!!!! не те ли е срам да говориш така за приятеля си , ми помогни му да се научи,ти да не би да си родена научена?!!!! Я,си представи,че той говори на някой така за теб. Явно изобщо не ти пука за него,а и си 10 годишно детенце дето нищо не разбира. Кво мислите си ,че като се ч....ате от 10 годишни сте голяма,работа ли?!!!!
EHhhHh.....vse kogato trqbva Adminite gi nqma...nqma li nai-akraq da zakluchite taq tema..![]()
![]()
mi da, mahaygo, shtom nemoje se celuva e mnogo tup a i ti si tupa che pitash dori.Първоначално написано от very_sexy4
taz tema nqma li nqkoi da q zakluchi be?!!?!?Exo Adminite ne mekaraite da pisha specialna molba za da zakluchite taz tema
![]()