- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да се целува..
След малко майка ти да не пусне тема , "мъжът ми неможе да се целува"тогава ще знам че е наследствено . . . хахаха \
/
Научи го като не може! Освен ако това не е извинение да го зарежеш ...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
are de nqma li da zakluchite taz tema...temito koito si zaslujava da se obyrne vnimanie nikfi gi nqma a taq tema tuka ne ostana nqkoi da ne pishe..pfff i za kvo..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Зарежи го моментално. Кфо е тфа момче, дето не може да се целува?!?! Тоя за нищо не става. Аз никога не бих тръгнала с такъв. Това, че не може да се целува, значи, че не заслужава никога да си хване гадже. Ти сигурно си единствената заблудена, дето ходи с такъв изрод.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izrodi kolkot iskash..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
OMG....abe vseki si se celuva razli4no...a i nikoi ne se rajda nau4en,,,vsi4ki se u4im dokat sme jivi...a da go zareje6 zaradi tova...DECKA MU RAOTA...
awe ti si mn tupa4estno ti kazvam!!!kat nemoje da se celuva vzemi go nau4i ( ako moje6 i ti se ) za kFo traa da go kusa6 za6toto nemoje (ako vsqko momi4e misli kato tebe toi nikoga nqma da se nau4i ) !! to ne 4e e koi znae kFo nqkolko opita i 6te se nau4i
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
awe ti tupa li si we OMFG 4estno basi .... koi znae kFa naduta puika si ... ako ima6 nqkFi problemi skype mi e - mimi933![]()
![]()
![]()
![]()
ku4ka
![]()
![]()
![]()
moje pak da ne mu se celuva s teb i da nqma jelanieto da se celuva kakto e nai strastno,A da i moje da go e strax da ne mu porasnat kosmi po zabite kato se celuva s teb! S edna dyma pogovorete po vaprosa ! Aide Tva ot batko vi HePeAJIeH
![]()
![]()
![]()
zabravix da pitam ima6 li nekvi mutacii po ystata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()