.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Да, за отговорност може да се говори, ако момичето пие противозачатъчни, а също така сте си направили изследвания (ако преди това сте имали други връзки). Тогава може да се говори за отговорности.
    Не е отговорно обаче да правиш секс без предпазни средсва с човек, който може да ти лепне някоя болест. Не е отговорно да не се пазите, а после момичето да се трови с хапчета или да прави аборт.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

А тука идва и моя въпрос Ясно ми е ,че когато се прави секс без презерватив ,е голям риск . Но при мен и приятелят ми стоят така нещата - ходили сме двамата на изследвания и всичко е ОК! Пихме хапчета ,които ни бяха предписани ..и си правиме секс без презерватив ,чат пат си слага - когато тръгне да свършва ,свършва отвън ..преди да е стигнал до оргазъм ! И в една друга тема споменах ,че съм прочела ,че по време на секс мъжете изпуъскат течност ,която улеснява пътя на сперматозоидите до точното място - ако мога така да се изразя! Но в тази течност има ниско съдържание на сперматозоиди ,които не са толкова активни - въпроса ми е : каква е вероятността от забременяване ?!

Jewish man
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от katety
    А тука идва и моя въпрос Ясно ми е ,че когато се прави секс без презерватив ,е голям риск . Но при мен и приятелят ми стоят така нещата - ходили сме двамата на изследвания и всичко е ОК! Пихме хапчета ,които ни бяха предписани ..и си правиме секс без презерватив ,чат пат си слага - когато тръгне да свършва ,свършва отвън ..преди да е стигнал до оргазъм ! И в една друга тема споменах ,че съм прочела ,че по време на секс мъжете изпуъскат течност ,която улеснява пътя на сперматозоидите до точното място - ако мога така да се изразя! Но в тази течност има ниско съдържание на сперматозоиди ,които не са толкова активни - въпроса ми е : каква е вероятността от забременяване ?!
    4% от жените забременяват след "прекъсване" на половия акт.

аха ясно дано не съм от тия 4%

Spider-Man
    Guest
    Kakvi vi 4% beee 1%! A i praveneto na sex s prezervativ e nepalnocenen sex! A i mejdy drygyty, shtom prezervativa tolko pazi i ot bolesti, kogato trebe da se prai dete mai, 4e shte se zarazime a? Ili sega nqkoi razbira4 shte mi kaje, 4e dotogava xorata trqbva da sa si napravili izsledvaniqta a

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Все пак преди светбата се правят изследвания. Включително и за съвместимост, т.е. могат ли да имат поколение. То, не че вече 50% от бебетата са извънбрачни, но реша ли да имам дете ще го имам от моя съпруг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си