.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Пъпки (акне) :(

Здравейте,искам да ви помоля да ми препишете нещо за пъпки.Попринцип не съм критичен случай но имам по лицето,не са на гъсто,но са големи и по нарядко.Има дни където се исчиствам горе-долу,но има и където става много зле.Кажете ми какво да правя,изобщо не ми е приятно с тях Мерси предварително,и извинете че не съм чел форума по тази тема,но нямам време,съжалявам за 10000 тема която пуснах по тая тема (или поне така предполагам)

До скоро!

има една серия на лореал от 3 стъпки.. малко е скъпа но деиства... УаУ... а и на виши тези за лице помагат ако не..пробваи с домашните рецепти.. стопли си вода в няква тенджера и после слагаш си една кърпа а под кърпата ти и тенджерата .... трябва парата да ти облива цялото лице (5 10 мин ли колко беше ) после ги си почистваш лицето с пинсета ли как се казваше онуи дет ти стиска пъпките и накрая с нещо за да не се инфектира... евентуално можеш да идеш на козметик това 100% съм сиг че помага (е .. зависи от кожата..)

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    С какво се стискат пъпките?! С пинсета...

Guest
    с чисти пръсти,обвити в салфетка...

Immediate Response Blemish Treatment нa Avon

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Миеш лицето хубаво със сапун, после намазваш със спирт и след спирта не поийче от 4-5 минутки и мацаш с някакъв крем за омазняване (най ефтиния е на Дева - 90стинки ). Ама задължително след това мацай с такъв крем, защото от спирта лицето се изсушава.

Тва вече не знам за кой път го пиша във форума!

Това за сега е най-ефтино-ефикасния начин за махане на ПЪПКИ (не акне!) аз така правя - и съм си адски доволна.

Обаче има и един друг проблем. Всички тези външни появи по кожата на тялото (било то пъпки, акне, комедони, витилиго, рани и прочие) вярно е, че се махат и чрез втърквания на разни продукти, обаче забелязах, че като приемам повече калций и разни такива витаминки и пъпките ми са по-малко.
    Смисъл, лято сме, ям зеле, моркови, домати, сирене, краставици, праскови, натурални сокчета, кисело мляко - Данисимо и Активия с плодове и деа знам, може да си внушавам, ама поне не са вредни за организма...

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    подкрепям това мнение.
    И аз съм като теб. От време на време ми стават по-големи пъпките и после изчезват. Но ако използваш тази терапия за пъпки както трябва всичко ще е тип топ.
    Също съм чувала и за Акне Аут, било хубаво, но не съм го пробвала.
    А за Лептен не си прави труда да го поръчваш , лъжат кат' дърти цигани...

Един път един приятел ми даде да се намажа с Акне Аут и веднага се исчистих,но за малко,а и се мазах два пъти все пак,утре ше си го купя та да почна да се мажа с него,на AVON си взех 3 неща от последния каталок,по тези проблеми,но ставаше по-зле,просто не ми понасяше

Днес си взех Акне Аут,някой да ми каже как да се мажа за най-голям ефект ?!

Продуктите на Ейвън са пълни боклуци,пробвай с лосиони на спиртна основа или с продукти за лице на Джернетик
    †·٠°◦Да жИвЕе КамАСуТрА~ОрГияТа Свята•◦°٠†

За НиКоЙ нЕ Ме ГрЕе,За нИкОй нЕ ме ЕбЕ,аЗ сЪм прОсТо КУЧКА и тО бЕз СъРцЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Миеш лицето хубаво със сапун, после намазваш със спирт и след спирта не поийче от 4-5 минутки и мацаш с някакъв крем за омазняване (най ефтиния е на Дева - 90стинки ). Ама задължително след това мацай с такъв крем, защото от спирта лицето се изсушава.

Това за сега е най-ефтино-ефикасния начин за махане на ПЪПКИ (не акне!) аз така правя - и съм си адски доволна.

Обаче има и един друг проблем. Всички тези външни появи по кожата на тялото (било то пъпки, акне, комедони, витилиго, рани и прочие) вярно е, че се махат и чрез втърквания на разни продукти, обаче забелязах, че като приемам повече калций и разни такива витаминки и пъпките ми са по-малко.
    Смисъл, лято сме, ям зеле, моркови, домати, сирене, краставици, праскови, натурални сокчета, кисело мляко - Данисимо и Активия с плодове и деа знам, може да си внушавам, ама поне не са вредни за организма...
    ne samo ot spirta,a i ot sapuna kajata 6e stane mnoo zle....tva da q podlaga6 na dvoino izsu6avane e mnoo lo6o....ti luda li si...tva na mazna koja,4e i tam sa6to 6e e zle.nezavisimo kolko q ovlajnqva6 sled tova,tva si e adski golqma ataka,prekomerno izsu6avane....tva e palna glupost sapun i posle spirt....ai spirt moje,ama pone nqkaf losion,a ne spirt......

Аз вкъщи сама си почиствам кожата и премахвам пъпките и нямам проблеми. Така го почиствам аз, ако искаш пробвай.
    Ексфолирам лицето с ексфолиант (лично аз ползвам утайка от кафе или ексфолиант с морска сол)
    Парна баня (някой вече я спомена по-горе) - В една тенджера завирам вода и аз лично след това слагам лайка във водата (лайката има успокояващо действие и мирише приятно) и с една кърпа стоя десетина минутки.
    После с кърпичка премахвам пъпките.
    След това с един лосион на Clean Teen (който е малко по-силен и съдържа повечко спирт) минавам вече върху премахнатите пъпки. Става и спирт, но трябва да е по-слаб. Преди ползвах салицилов спирт 1% и хлорнитромицин. Трябва да се пита в аптеките колко хлорнитромицин се слага, че не помня. Но си има и недостатъци после кожата е горчива (целувките не са подходящи, ако се третира само със спирта)
    После овлажняваща маска
    Отново лосион, но по-слаб.
    Накрая овлажняващо кремче и никакво слънце няколко часа след това.
    Козметичката ми препоръча да третирам вече изгорелите пъпки с крем Здраве, за да не останат корички и някакви такива.

Янна
    Guest
    Знаеш ли от скоро ползвам една серия на Johnson & Johnson ...Clean & Clear и мога да кажа че поне при мен помага много особено ако се използва редовно.Серията е от 3-4 продукта нямам я цялата и единия е около 5-6 лева в аптеките

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    подкрепям това мнение.
    И аз съм като теб. От време на време ми стават по-големи пъпките и после изчезват. Но ако използваш тази терапия за пъпки както трябва всичко ще е тип топ.
    Също съм чувала и за Акне Аут, било хубаво, но не съм го пробвала.
    А за Лептен не си прави труда да го поръчваш , лъжат кат' дърти цигани...

и аз съм с вас.На мен ми действа много добре и много бързо заличава акнето и го комбинирам с лосион за почистване

но както виждаш тук има много различни мнения и всеки казва различни неща.Просто трябва да опиташ това-онова и да видиш кое ти действа най-добре на твоята кожа

Също можеш да си купиш и "Бирена мая + А,С и Е"

Az hodih na dermatolog.Predpisa mi zinerit nqkakaf exfoliac mai se kazva,edin no6tnen krem i edin slanceza6titen.Maja se ot 3 dni no za sega efektat e minimalen..Tezi papki napravo me ubivAT..Predi pozvah i seriata teenclean no nqmashe osoben efekt..Sega shte hodia na kozmetika,pri koito sichkite mi priqtelki hodiat,no se chudq oshte..POsavetvaite me neshto..Blagodarq predvaritelno

Guest
    Kypix si na LRP i naistina ima mnogo golqm efekt.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Selfish_Bitch
    Продуктите на Ейвън са пълни боклуци,пробвай с лосиони на спиртна основа или с продукти за лице на Джернетик
    syglasna sym 4e produktite na AVON sa bokluci no tva akne aut ot kade moga da go namerq az li4no nqmam takiva problemi za razlika ot moita fr ta tq me pita za toq produkt no az nzz ot kade da i go namerq plss kajete ot kade moga da si go zakupq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Selfish_Bitch
    syglasna sym 4e produktite na AVON sa bokluci no tva akne aut ot kade moga da go namerq az li4no nqmam takiva problemi za razlika ot moita fr ta tq me pita za toq produkt no az nzz ot kade da i go namerq plss kajete ot kade moga da si go zakupq
    Ima go vav vsqka apteka no ne deistva po dobre i vzemi na LR-P.

Град
    In the corner of my mind ...
    Пробвай със Зинерит!На мен много ми помогна!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

ne samo ot spirta,a i ot sapuna kajata 6e stane mnoo zle....tva da q podlaga6 na dvoino izsu6avane e mnoo lo6o....ti luda li si...tva na mazna koja,4e i tam sa6to 6e e zle.nezavisimo kolko q ovlajnqva6 sled tova,tva si e adski golqma ataka,prekomerno izsu6avane....tva e palna glupost sapun i posle spirt....ai spirt moje,ama pone nqkaf losion,a ne spirt......
    ami ako parvo si po4istvash liceto s nqkakav losion ili gel , sled tova namajesh sas spirt i nakraq nqkakav krem ... taka predpolagam 4e shte e po dobre poneje liceto nqma da se izsushava mnogo
    as ot skoro polzvam Teen Clean ... pomaga no trqbva da si redoven

Guest

Re: Пъпки (акне) :(

Цитирай Първоначално написано от Source
    Здравейте,искам да ви помоля да ми препишете нещо за пъпки.Попринцип не съм критичен случай но имам по лицето,не са на гъсто,но са големи и по нарядко.Има дни където се исчиствам горе-долу,но има и където става много зле.Кажете ми какво да правя,изобщо не ми е приятно с тях Мерси предварително,и извинете че не съм чел форума по тази тема,но нямам време,съжалявам за 10000 тема която пуснах по тая тема (или поне така предполагам)

До скоро!
    акнето е заболяване на кожата, при което космените фоликули или каналчетата за мастна секреция се запушват от себум и възпаляват. възпалението обхваща тъканта наоколо и понукога се отделя секреция (жълтеникавата течност под повърхността на пъпката). акнето е сходно на херпеса по това, че появи ли се, не може да бъде излекувано. съществува между 5 и 10 години. разбира се, чрез адекватно поддържане на лична хигиена то може да бъде ограничено максимално. все пак не очаквай чудеса, нито едно средство не може наистина да го "изличи".

препоръчвъм ти да не използваш често анти-акне средства, напр. сапуни, защото те твърде мн изсушават кожата. ефекта е краткотраен, защото след това мастните жлези ще започнат да произвеждат повече себум, съответно каналчетата в кожата се запушват и възпалението (а съответно и пъпките) ще стане по-тежко. адекватна грижа би било неутрален или бебешки сапун за всекидневна употреба, лосион за опчистване на лицето без алкохол или киселина, медицински продукти не повече от 2-3 пъти седмично и малко по-рядко - ексфолиант. за поддържането на акнето е важно и храненето - по-малко мазнини, консерванти и тн. най-добре е да се откажеш от компактния фон дьо тен и пудра, защото те запушват порите на лицето и могат да доведат до възпалението им, когато се смесят със себум и причинят запушване. ако искаш да прикриеш пъпките по-добре използвай течен фон дьо тен с по-лека консистенция или коректор за чувствителна кожа. специалните зеленикави коректори добре кашират червенината, можеш да ги намериш в почти всеки козметичен магазин.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Пробвай със Зинерит!На мен много ми помогна!
    aa zinerit vyv aptekata li moga da go namerq ?

Град
    In the corner of my mind ...
    Да, в аптеките го има!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си