- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женските трикове :Д
Бе начи, от много време се каня да пиша тема, ама липсата на клавиатура не ми го позволяваше![]()
Значи, една хубава лунна нощ като излизах с едно момче и тогава ми хрумна какво ли правят другите момичета, за да впечатлят едно момче. Смисъл какви са им тактиките и триковете.
Аз, например, винаги гледам като излизам с едно момче, някак си да стане така, че да се доближим по-близко един до друг и започвам да го галя по главичкатанз, ама сичките си умират от кеф. Та чак се и нагаждат такива и почват да мъркат. ахахах, много смях
![]()
Или пък започвам с някакъв лек масаж по гърба и после вкарвам малко нокти и почвам да ги дера нежно..
ей за това имам предив и ми е л=бопитно да разбера другите девойки имат ли си някакви такива трикове и какви са те?
П.П Тва го споделих на мама и тя вика "Оооле, ти знаеш ли, че на момчетата им стават ******* като ги галиш по главата" Ахах.![]()
Айде, вие сте![]()
mm nz az sum mom4e ma moa da ti kaja 4e tva s galeneto po glavata e mn qka ideq \
/
Пич, то не е идея, а факт!Първоначално написано от nIkOl4OoO
Трикове нямам. Аз не свалям и не обичам да ме свалят. Обикновено намеквам /или натвърдвам/ за чувствата си и оттам мъжът прави целувката /в общия случай/. А и има различни хора и различни ситуации.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
dobre de osu6testvena ideqПървоначално написано от cherinka
![]()
Сядате един до друг.Почваш да се лигавиш и по някое време - хоп - главата на коляното му/ при мен като съм го правила е имало ефект -веднага почват да ме галят по косата,по рамото,стаписват се/
А същото ако се облегнеш уж случайно на рамото му и започнеш няква суперрррррр различна тема от романтика,теб,него-ако щеш за глада в Сумалия!!!!Накрая той винаги започва лекинко да извърта глава към твоята ..и правейки това в един момент устните ви са на едно много сладко близко разстояние!![]()
Също..да го накараш да те гони по някакъв начин-да му бягаш.Стигнели те почваш леко да се дърпаш ,а той те стисва по -силно ии пак сте на едно прилично близко разстояние един срещу друг![]()
Ама вс тва преди сумати време го правех - леко тъпо,ама действа и е смях/за момичето де/
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Стига бе мацо все пак си буферка тряба да ги знаеш тея работихехе
П.С. --> БЕЗ ТУРЦИ НА ЛАУТА !
Аз ли съм буферка?Първоначално написано от acidburn1
Лъжеш се.
Пич , такава дума като "буфер" НЯМА!
Има само локомотивци и жълти папагали!
Ама както и да е.
Ice_Queen_
![]()
Тва с рамото съм го правила, ама отзивите са яко 'стъписани пръчки'. А пък масажчетата са отпускащи![]()
ахах.
И 'локомотивка' не съм.Първоначално написано от acidburn1
Лаута е част от пловдив.
Нужно ли е турци да управляват всичко случващо се там...
cherinka ми аз правя това което и ти правишвинаги се получава
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми аз попринцип не обичам да свалям момчета.Защо да го правя?А иначе съм чувала,че за всяка зодия е различно.Но тва с докосването е вярно.
Женски трикове, прилагам понякога, да.Хубаво е от време на време да има такива неща.Отделно постоянно се глася като трябва да се видим, нали трябва да съм хубава,хахаДа, и аз правя масажче, стоя близо до него и няк`ви такива.
мда.. и аз така :P много е яко.. но все пак зависи ( някои момчета не обичат да им барат коситеПървоначално написано от ninsy
) Иначе к'вото ми дойде на мига в акъла т'ва правя :P
~!1912!~
Прилагам от време на време . Можеш леко и небрежно да го погалиш по крака от долу на горе като спреш точно на най интересното . А също и това за косичката и лицето става .
ima momcheta koito ne obichat vuobshte da gi dokosvat...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Dead`Paladin
А само да им лапат хуахуауахау
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Не знам, дали при теб действа ... ама аз съм се фърлил по един потник ... и ми е наистина студено ... ако такова да се стоплимеПървоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Тогава е "ОХ топло ми е"Първоначално написано от great_mari
![]()
♥ ♥ ♥
tva s oh toplo mi e nqma da stane!!!
ina4e na mene sega6nata mi priqtelka mi go napravi tva s ramoto i studeno mi e, samo det na neq verno i be6e studeno no puk svur6iha rabota debe6e mnogo zabavno togava
a btw sa se setih ne6to kato kazahte za galene po glava
Edno vreme jenata kato me pogale6e po kosata i mi nastruhva6e k*ra, a sega kato me pogali po k*ra i mi nastruhva kosata![]()
Аз пък си намирам начин да го докосна, например - ще му кажа, че има мигличка на бузката и ще се направя,че я махнам и след това ще го погаля и ще пусна един определено НЕмногозначен поглед...![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не че нещо...но вие малоумни ли сте? Или мъжете са такива? "Студено ми е", "Слагам си главата на рамото или коленете му" - какви са тези "свалки"? Това си е направо покана. макар че всъщност зависи от обстоятелствата...може пък наистина да ви е студено - няма ли да си кажете?
Възможно ли е да бъде по-красиво?