.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Женските трикове :Д

Бе начи, от много време се каня да пиша тема, ама липсата на клавиатура не ми го позволяваше
    Значи, една хубава лунна нощ като излизах с едно момче и тогава ми хрумна какво ли правят другите момичета, за да впечатлят едно момче. Смисъл какви са им тактиките и триковете.
    Аз, например, винаги гледам като излизам с едно момче, някак си да стане така, че да се доближим по-близко един до друг и започвам да го галя по главичката нз, ама сичките си умират от кеф. Та чак се и нагаждат такива и почват да мъркат. ахахах, много смях
    Или пък започвам с някакъв лек масаж по гърба и после вкарвам малко нокти и почвам да ги дера нежно..
    ей за това имам предив и ми е л=бопитно да разбера другите девойки имат ли си някакви такива трикове и какви са те?

П.П Тва го споделих на мама и тя вика "Оооле, ти знаеш ли, че на момчетата им стават ******* като ги галиш по главата" Ахах.
    Айде, вие сте

mm nz az sum mom4e ma moa da ti kaja 4e tva s galeneto po glavata e mn qka ideq \/

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nIkOl4OoO
    mm nz az sum mom4e ma moa da ti kaja 4e tva s galeneto po glavata e mn qka ideq \/
    Пич, то не е идея, а факт!

Трикове нямам. Аз не свалям и не обичам да ме свалят. Обикновено намеквам /или натвърдвам/ за чувствата си и оттам мъжът прави целувката /в общия случай/. А и има различни хора и различни ситуации.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от nIkOl4OoO
    Пич, то не е идея, а факт!
    dobre de osu6testvena ideq

По коя главичка казваш го галиш?

Сядате един до друг.Почваш да се лигавиш и по някое време - хоп - главата на коляното му/ при мен като съм го правила е имало ефект -веднага почват да ме галят по косата,по рамото,стаписват се /
    А същото ако се облегнеш уж случайно на рамото му и започнеш няква суперрррррр различна тема от романтика,теб,него-ако щеш за глада в Сумалия!!!!Накрая той винаги започва лекинко да извърта глава към твоята ..и правейки това в един момент устните ви са на едно много сладко близко разстояние!
    Също..да го накараш да те гони по някакъв начин-да му бягаш.Стигнели те почваш леко да се дърпаш ,а той те стисва по -силно ии пак сте на едно прилично близко разстояние един срещу друг

Ама вс тва преди сумати време го правех - леко тъпо,ама действа и е смях/за момичето де/

Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Стига бе мацо все пак си буферка тряба да ги знаеш тея работи хехе

П.С. --> БЕЗ ТУРЦИ НА ЛАУТА !

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Стига бе мацо все пак си буферка тряба да ги знаеш тея работи хехе

П.С. --> БЕЗ ТУРЦИ НА ЛАУТА !
    Аз ли съм буферка?
    Лъжеш се.
    Пич , такава дума като "буфер" НЯМА!
    Има само локомотивци и жълти папагали!
    Ама както и да е.

Ice_Queen_

Тва с рамото съм го правила, ама отзивите са яко 'стъписани пръчки'. А пък масажчетата са отпускащи
    ахах.

Добре локомотивке

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Добре локомотивке
    И 'локомотивка' не съм.

Лаута е част от пловдив.
    Нужно ли е турци да управляват всичко случващо се там...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    cherinka ми аз правя това което и ти правиш винаги се получава
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ми аз попринцип не обичам да свалям момчета.Защо да го правя? А иначе съм чувала,че за всяка зодия е различно.Но тва с докосването е вярно.

Мега фен Аватара на koalka
    Женски трикове, прилагам понякога, да.Хубаво е от време на време да има такива неща.Отделно постоянно се глася като трябва да се видим, нали трябва да съм хубава,хаха Да, и аз правя масажче, стоя близо до него и няк`ви такива.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    cherinka ми аз правя това което и ти правиш винаги се получава
    мда.. и аз така :P много е яко.. но все пак зависи ( някои момчета не обичат да им барат косите ) Иначе к'вото ми дойде на мига в акъла т'ва правя :P
    ~!1912!~

Прилагам от време на време . Можеш леко и небрежно да го погалиш по крака от долу на горе като спреш точно на най интересното . А също и това за косичката и лицето става .

ima momcheta koito ne obichat vuobshte da gi dokosvat...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

RQ

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    ima momcheta koito ne obichat vuobshte da gi dokosvat...
    А само да им лапат хуахуауахау
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    "Ох студено ми е"..при мен действа
    ♥ ♥ ♥

RQ

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не знам, дали при теб действа ... ама аз съм се фърлил по един потник ... и ми е наистина студено ... ако такова да се стоплиме
    ... k33p w@lkinG ...

и в 40 градусовите жеги ли?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    и в 40 градусовите жеги ли?
    Тогава е "ОХ топло ми е"
    ♥ ♥ ♥

tva s oh toplo mi e nqma da stane!!!
    ina4e na mene sega6nata mi priqtelka mi go napravi tva s ramoto i studeno mi e, samo det na neq verno i be6e studeno no puk svur6iha rabota de be6e mnogo zabavno togava
    a btw sa se setih ne6to kato kazahte za galene po glava

Edno vreme jenata kato me pogale6e po kosata i mi nastruhva6e k*ra, a sega kato me pogali po k*ra i mi nastruhva kosata

Аз пък си намирам начин да го докосна, например - ще му кажа, че има мигличка на бузката и ще се направя,че я махнам и след това ще го погаля и ще пусна един определено НЕмногозначен поглед...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Не че нещо...но вие малоумни ли сте? Или мъжете са такива? "Студено ми е", "Слагам си главата на рамото или коленете му" - какви са тези "свалки"? Това си е направо покана. макар че всъщност зависи от обстоятелствата...може пък наистина да ви е студено - няма ли да си кажете?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си