.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Аз един бивш го хванах за ръката Винаги действа
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не че нещо...но вие малоумни ли сте? Или мъжете са такива? "Студено ми е", "Слагам си главата на рамото или коленете му" - какви са тези "свалки"? Това си е направо покана. макар че всъщност зависи от обстоятелствата...може пък наистина да ви е студено - няма ли да си кажете?
    тва са си вечните намеци, не може всичко да е 'ела да се е**м, се пак любовта се състои и в тези малки тъпи трикове

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    тва са си вечните намеци, не може всичко да е 'ела да се е**м, се пак любовта се състои и в тези малки тъпи трикове
    Каза голяма глупост. И не съм казала, че казвам на мъжете, че искам да правя секс с тях. Грешно впечатление си си изградила за мен. И дете...физическият контакт не е намек, а натвърдване.

Голям фен Аватара на 50cent
    ok nqkolko puti 4eta za teb 4e neobi4a6 da te svalqt ili ti da svalq6 na koi mu puka vij momi4etata trqbva su6to da ni napravqt namek kakuvto i da e spored men tuka vsi4ki momi4eta koito spodeliha mneniqta si sa gotini i znaqt kak da svalqt mom4e a za teb mislq 4e si nqma6 gadje i si super dosadna

Айде айде ,Вили знаем те че си царица на свалките !!!
    Кажи си всичко
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    ok nqkolko puti 4eta za teb 4e neobi4a6 da te svalqt ili ti da svalq6 na koi mu puka vij momi4etata trqbva su6to da ni napravqt namek kakuvto i da e spored men tuka vsi4ki momi4eta koito spodeliha mneniqta si sa gotini i znaqt kak da svalqt mom4e a za teb mislq 4e si nqma6 gadje i si super dosadna
    Че съм досадна - досадна съм, а за това дали имам гадже...ако нямам, това прави ли ме по-нисша от тях?

Чудех се какво да напиша още...но каквото и да напиша, е все едно...аз съм некадърна в свалянето на мъже...така е...не съм имала гадже...

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    "Ох студено ми е"..при мен действа
    ЕХ, НАМЕН ПЪК МИ Е ТОПЛО. :! :
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Че съм досадна - досадна съм, а за това дали имам гадже...ако нямам, това прави ли ме по-нисша от тях?

Чудех се какво да напиша още...но каквото и да напиша, е все едно...аз съм некадърна в свалянето на мъже...така е...не съм имала гадже...
    И КАКВО ТИ ПУКА ??
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Не всеки е красив

винаги съм си мислил, че на момичетата им е доста по-лесно да забият момче от колкото обратно, малко усмивки, няколко леки намека, нежно докосване по ръката или лицето и ако момчето ви харесва е ваш, или се бъркам ??
    durto magre

Vip_LadY
    Guest
    ne s1vsem..no poprincip vqrno taka e

Dj ArSi
    Guest
    hehyeh ta kato ste poo4nali po temata.. pomnq pyrvata mi sre6ta s biv6ata...bqhme u6 fr .. sedqhme nie tq zapo4na da govori..razsmq me...kaza mi 4e imam listo v kosata opravi go...i nqkak se celunahme be6e adski cool!

Аз лично нямам някакви специални трикове, но по принцип гледам като излизаме с едно момче, да съм по-красива от обикновено, да си личи, че само за него изглеждам по този начин. А иначе връзката като понапредне, обичам да се разхождам пред него по бельо и да се правя, че изобщо го няма в стаята, и така много скоро идва репликата: "слънце я ела при мен да те гушна..."
    SMILE FOR ME NOW

Ъ моля ? Какъв смисъл да се лигавотя по този начин с трикове и нз кфо си.Когато излизам с момче е както винаги:дънки или панталон или сега в горещото някои шортички и потниче или блузка.Не виждам смисъл да се глася толкова ''специално за него'' или да се държа като бавно грееща с тфа студено ми е (така де момчетата не са толкова тъпи за колкото ги мислим,нали ще згрее че го казвам за да ме гушне) Вместо да го лъжа че ми е студено поглеждам о в очите и най-откровенно си му казвам-прегърни ме,до сега никои не е казвал няма.

Мега фен Аватара на koalka
    Кой казва, че трябва да се обличаш префърцунено?И аз не нося друго освен дънки или някоя удобна(не къса) пола.Но гледам да съм в приличен и в такъв вид, че да съм харесвана от него.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
    Ъ моля ? Какъв смисъл да се лигавотя по този начин с трикове и нз кфо си.Когато излизам с момче е както винаги:дънки или панталон или сега в горещото някои шортички и потниче или блузка.Не виждам смисъл да се глася толкова ''специално за него'' или да се държа като бавно грееща с тфа студено ми е (така де момчетата не са толкова тъпи за колкото ги мислим,нали ще згрее че го казвам за да ме гушне) Вместо да го лъжа че ми е студено поглеждам о в очите и най-откровенно си му казвам-прегърни ме,до сега никои не е казвал няма.
    Пускаш ли си боята след като ти откажат?

С трикове или не, жените никога не знаят какво искат, но винаги го постигат!!!

Гледайте вещиците как си разкриват черните магии.
    АНАТЕМА

Цитирай Първоначално написано от Dani_m
    С трикове или не, жените никога не знаят какво искат, но винаги го постигат!!!
    1. Някои знаят.
    2. Как ще постигнеш нещо, което не е ясно какво е? Каза безсмислица.

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Айде айде ,Вили знаем те че си царица на свалките !!!
    Кажи си всичко
    Единствената ми свалка /май/ беше, че предизвиках мъжа, т.е. казах му, че ще го налазя...но не беше планирано като предизвикателство

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nIkOl4OoO
    mm nz az sum mom4e ma moa da ti kaja 4e tva s galeneto po glavata e mn qka ideq \/
    koq glava

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nIkOl4OoO
    mm nz az sum mom4e ma moa da ti kaja 4e tva s galeneto po glavata e mn qka ideq \/
    koq glava

verno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Женските трикове :Д

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Бе начи, от много време се каня да пиша тема, ама липсата на клавиатура не ми го позволяваше
    Значи, една хубава лунна нощ като излизах с едно момче и тогава ми хрумна какво ли правят другите момичета, за да впечатлят едно момче. Смисъл какви са им тактиките и триковете.
    Аз, например, винаги гледам като излизам с едно момче, някак си да стане така, че да се доближим по-близко един до друг и започвам да го галя по главичката нз, ама сичките си умират от кеф. Та чак се и нагаждат такива и почват да мъркат. ахахах, много смях
    Или пък започвам с някакъв лек масаж по гърба и после вкарвам малко нокти и почвам да ги дера нежно..
    ей за това имам предив и ми е л=бопитно да разбера другите девойки имат ли си някакви такива трикове и какви са те?

П.П Тва го споделих на мама и тя вика "Оооле, ти знаеш ли, че на момчетата им стават ******* като ги галиш по главата" Ахах.
    Айде, вие сте

Мдаам аз правя абсолютно същото ... това с ноктите ги подлудява..а в някои случаи просто ги хващам за ръка и леко ги галям ...от там нататак те си действат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си