- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женските трикове :Д
Аз един бивш го хванах за ръкатаВинаги действа
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
тва са си вечните намеци, не може всичко да е 'ела да се е**м, се пак любовта се състои и в тези малки тъпи триковеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Каза голяма глупост. И не съм казала, че казвам на мъжете, че искам да правя секс с тях. Грешно впечатление си си изградила за мен. И дете...физическият контакт не е намек, а натвърдване.Първоначално написано от teenage_drama_queen
ok nqkolko puti 4eta za teb 4e neobi4a6 da te svalqt ili ti da svalq6 na koi mu puka vij momi4etata trqbva su6to da ni napravqt namek kakuvto i da e spored men tuka vsi4ki momi4eta koito spodeliha mneniqta si sa gotini i znaqt kak da svalqt mom4e a za teb mislq 4e si nqma6 gadje i si super dosadna
Айде айде ,Вили знаем те че си царица на свалките !!!![]()
Кажи си всичко![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Че съм досадна - досадна съм, а за това дали имам гадже...ако нямам, това прави ли ме по-нисша от тях?Първоначално написано от 50cent
Чудех се какво да напиша още...но каквото и да напиша, е все едно...аз съм некадърна в свалянето на мъже...така е...не съм имала гадже...![]()
ЕХ, НАМЕН ПЪК МИ Е ТОПЛО. :!Първоначално написано от Vikitooo
:
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
И КАКВО ТИ ПУКА ??Първоначално написано от `Death`Whore``
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
винаги съм си мислил, че на момичетата им е доста по-лесно да забият момче от колкото обратно, малко усмивки, няколко леки намека, нежно докосване по ръката или лицето и ако момчето ви харесва е ваш, или се бъркам ??
durto magre
ne s1vsem..no poprincip vqrno taka e
hehyeh ta kato ste poo4nali po temata.. pomnq pyrvata mi sre6ta s biv6ata...bqhme u6 fr .. sedqhme nie tq zapo4na da govori..razsmq me...kaza mi 4e imam listo v kosata opravi go...i nqkak se celunahme be6e adski cool!
Аз лично нямам някакви специални трикове, но по принцип гледам като излизаме с едно момче, да съм по-красива от обикновено, да си личи, че само за него изглеждам по този начин. А иначе връзката като понапредне, обичам да се разхождам пред него по бельо и да се правя, че изобщо го няма в стаята, и така много скоро идва репликата: "слънце я ела при мен да те гушна..."![]()
SMILE FOR ME NOW
Ъ моля ? Какъв смисъл да се лигавотя по този начин с трикове и нз кфо си.Когато излизам с момче е както винаги:дънки или панталон или сега в горещото някои шортички и потниче или блузка.Не виждам смисъл да се глася толкова ''специално за него'' или да се държа като бавно грееща с тфа студено ми е (така де момчетата не са толкова тъпи за колкото ги мислим,нали ще згрее че го казвам за да ме гушне) Вместо да го лъжа че ми е студено поглеждам о в очите и най-откровенно си му казвам-прегърни ме,до сега никои не е казвал няма.
Кой казва, че трябва да се обличаш префърцунено?И аз не нося друго освен дънки или някоя удобна(не къса) пола.Но гледам да съм в приличен и в такъв вид, че да съм харесвана от него.
Пускаш ли си боята след като ти откажат?Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
![]()
С трикове или не, жените никога не знаят какво искат, но винаги го постигат!!!
Гледайте вещиците как си разкриват черните магии.
АНАТЕМА![]()
![]()
1. Някои знаят.Първоначално написано от Dani_m
2. Как ще постигнеш нещо, което не е ясно какво е? Каза безсмислица.
Единствената ми свалка /май/ беше, че предизвиках мъжа, т.е. казах му, че ще го налазя...но не беше планирано като предизвикателствоПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
koq glavaПървоначално написано от nIkOl4OoO
![]()
Първоначално написано от Анонимко
verno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от cherinka
Мдаам аз правя абсолютно същото ... това с ноктите ги подлудява..а в някои случаи просто ги хващам за ръка и леко ги галям ...от там нататак те си действат![]()