.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    объркано тийнче
    Guest

Объркана съм :S

Преди години харесвах едно момче ,даже беше повее от харесване ,но не му казах за чувствата си.И сега няколко години по-късно когато го срещам ми омекват краката ,пулсът ми се ускорява,гласът ми става по нежен и плах...и тн. А когато го видя се опитвам да се отклоня някъде,да мина по заобиколен път само за да не ми се наложи да го срещам
    Дали всъщност във времето когато мислех че не го харесвам ,съм го харесвала А сега се опитвам да избягам от чувствата си и не искам да ги признаяя пред себе си А може би осъзнавам вътрешно по-специалното отношение към него,но не зная какво да правя ..
    Наистина съм много объркана Как смятате по това което казах дали наистина е любов това или са само някакви безмислени съмнения
    П.П.Ако ви трябва повече инфо по въпроса ,питайте

Мега фен Аватара на sasha_90
    Познавате ли се?

объркано тийнче
    Guest
    Да

Re: Объркана съм :S

според мен си е чисто влюбване, само немога да разбера, 'що като го видиш се опитваш да се отклониш от него ?
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом се познавате се опитай да се сближите.А ако се харесвате "работата" ще стане сама.

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    според мен си е чисто влюбване, само немога да разбера, 'що като го видиш се опитваш да се отклониш от него ?
    Един приятел правеше така като го беше страх да си признае чувствата пред нея

Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    ахам.. еми странно ми се видя нек'во такова, 'щото все пак, колкото и да е, поне едно 'здр', ше е от полза в случая ;} За к'во да го отбягва, като го харесва ?
    А до авторката.. не го отбягвай, няма смисъл ;] заговаряй го, както казах едно 'здр' като за начало, ако си от срамежливите пак ше е от полза лека по лека оформете там нек'ъв разговор и така.. все пак не сте се виждали няколко години до колкото разбрах, така, че даже ше ти е много от полза, ако лафите, щото за през тея години може да се е променил, както на добро, така и на лошо. Опознай го..
    ~!1912!~

ахам.. еми странно ми се видя нек'во такова, 'щото все пак, колкото и да е, поне едно 'здр', ше е от полза в случая ;} За к'во да го отбягва, като го харесва ?
    А до авторката.. не го отбягвай, няма смисъл ;] заговаряй го, както казах едно 'здр' като за начало, ако си от срамежливите пак ше е от полза лека по лека оформете там нек'ъв разговор и така.. все пак не сте се виждали няколко години до колкото разбрах, така, че даже ше ти е много от полза, ако лафите, щото за през тея години може да се е променил, както на добро, така и на лошо. Опознай го..

[Низнам baby това са много странен тип хора

объркано тийнче
    Guest

Оу не съжалявам ,изразила съм се грешно Напротив,често го виждам

ахам, ама иначе лафите ли си или.. ?
    ~!1912!~

объркано тийнче
    Guest
    Еми най-често сме на "здравей-здрасти" и да се попитаме по някой друг въпрос

ако се сближите, неа ли да е по добре
    ~!1912!~

Ne se otdrypvai..taka mojesh samo da zagubish..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

momcheto shte mu haresa mnogo poveche na edno ''zdr'' pone ot kolkoto da vijda che go izbqgvash ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

За къде бягаш? Щом се познавате ще ти е още по лесно да се сближите, няма нищо лошо ако направиш първата крачка ти.Успех
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

slowly
    Guest
    В никакъв случай не бягай от него ... когато го засичап опитвай се да завържеш някакъв сносен разговор ,усмихваи му се мило и така стъпка по-стъпка се сближи с него :P А щом сте познати ,още по-добре
    Давай напреди и УСПЕХ

оу и аз бягам...хмм като човек знае,че няма шанс има ли смисъл да продължава да се бори?

slowly
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    оу и аз бягам...хмм като човек знае,че няма шанс има ли смисъл да продължава да се бори?
    Е да но в случая никъде не е споменато че няма шанс и че момчето се чувства така Нека опита да се сближи с него. Не е лошо защото после може да съжалява ,защото не е опитала

slowly
    Guest
    Съжалявам исках да кажа момичето а не момчето

Razbira se,4e e mnogo pove4e ot haresvane.Sled kato produljava tolkova godini.Razbiraemo e 4e se krie6 ot nego,za6toto ponqkoga i tova se slu4va,kogato ima6 4uvstva kum nqkogo.No moje bi e po dobre da se sbliji6 s nego,za da vidi6 dali bi moglo da stane ne6to.

Град
    PlOvdiV-mAinA
    Със сигурност не са безмислени съмнения
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си