- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм :S
Преди години харесвах едно момче ,даже беше повее от харесване ,но не му казах за чувствата си.И сега няколко години по-късно когато го срещам ми омекват краката ,пулсът ми се ускорява,гласът ми става по нежен и плах...и тн. А когато го видя се опитвам да се отклоня някъде,да мина по заобиколен път само за да не ми се наложи да го срещам![]()
Дали всъщност във времето когато мислех че не го харесвам ,съм го харесвалаА сега се опитвам да избягам от чувствата си и не искам да ги признаяя пред себе си
А може би осъзнавам вътрешно по-специалното отношение към него,но не зная какво да правя ..
Наистина съм много обърканаКак смятате по това което казах дали наистина е любов това или са само някакви безмислени съмнения
П.П.Ако ви трябва повече инфо по въпроса ,питайте
![]()
Да![]()
според мен си е чисто влюбване, само немога да разбера, 'що като го видиш се опитваш да се отклониш от него ?
~!1912!~
Щом се познавате се опитай да се сближите.А ако се харесвате "работата" ще стане сама.
Един приятел правеше така като го беше страх да си признае чувствата пред неяПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
ахам.. еми странно ми се видя нек'во такова, 'щото все пак, колкото и да е, поне едно 'здр', ше е от полза в случая ;} За к'во да го отбягва, като го харесва ?Първоначално написано от acidburn1
А до авторката.. не го отбягвай, няма смисъл ;] заговаряй го, както казах едно 'здр' като за начало, ако си от срамежливите пак ше е от ползалека по лека оформете там нек'ъв разговор и така.. все пак не сте се виждали няколко години до колкото разбрах, така, че даже ше ти е много от полза, ако лафите, щото за през тея години може да се е променил, както на добро, така и на лошо. Опознай го..
![]()
~!1912!~
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
[Низнам baby това са много странен тип хора![]()
Оу не съжалявам ,изразила съм се грешноПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
Напротив,често го виждам
![]()
Еми най-често сме на "здравей-здрасти" и да се попитаме по някой друг въпрос![]()
Ne se otdrypvai..taka mojesh samo da zagubish..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
momcheto shte mu haresa mnogo poveche na edno ''zdr'' pone ot kolkoto da vijda che go izbqgvash ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За къде бягаш? Щом се познавате ще ти е още по лесно да се сближите, няма нищо лошо ако направиш първата крачка ти.Успех![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
В никакъв случай не бягай от него ... когато го засичап опитвай се да завържеш някакъв сносен разговор ,усмихваи му се мило и така стъпка по-стъпка се сближи с него :P А щом сте познати ,още по-добре![]()
Давай напреди и УСПЕХ![]()
оу и аз бягам...хмм като човек знае,че няма шанс има ли смисъл да продължава да се бори?
Е да но в случая никъде не е споменато че няма шанс и че момчето се чувства такаПървоначално написано от happy_cute
Нека опита да се сближи с него. Не е лошо защото после може да съжалява ,защото не е опитала
Съжалявам исках да кажа момичето а не момчето![]()
![]()
Razbira se,4e e mnogo pove4e ot haresvane.Sled kato produljava tolkova godini.Razbiraemo e 4e se krie6 ot nego,za6toto ponqkoga i tova se slu4va,kogato ima6 4uvstva kum nqkogo.No moje bi e po dobre da se sbliji6 s nego,za da vidi6 dali bi moglo da stane ne6to.
Със сигурност не са безмислени съмнения![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"