- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с непознат и сам бременна
Hora predi nqkolko dena mn mi se iska6e nqkoi da me opane... ii oba4e si nqmah gadje go napravih s edin 4ovek koito daje ne poznavam.skasa ma ot sex sperma sperma kvo da vi kaja sadra ma ! samo 4e problema doide edna dve sedmici po kysno .zakasnqva6e mi i re6ih da si napravq test i toi be6e polojitelen ! sq si imam edno typo bebe v korema mi a na6te neznaqt ko da praq ...
Офф, абе ти си голяма к****.Не си ли чувала за презарватив?Кажи на родителите си и направи аборт.
Да ти е честито!!! =D> =D> =D>
А как ще го кръстиш?![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
защо ли си мисля че темата е ебавка..![]()
![]()
а пък ако е истина мога да ти кажа да си мислила на време тъпа К*рва..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ne e ebavka sernz kakvo da praq
Говори с родителите ти.Само те могат да ти помогнат,особено ако нямаш 18,в което съм сигурна.
Всеки ще ти каже да говориш с вашите.Що не мислиш?Поне да беше пила противозачатъчни!Ако искаш да имаш бебенце,върви и абортирай.
I kak shte se kazva bebeto xaaxxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отивай при лекар...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
ostavi si detenceto,6tom e stanalo zna4i taka e bilo pisano.edna moq blizka rodnina napravi abort i ve4e ne moje da ima deca.tujno e.no ti trqva sama da re6i6...a na kolko godini si?
na 15 sam![]()
![]()
ami,malka si moito momi4e,no pomisli si kakvo bi ti pri4inilo i edin abort na taq vuzrast..da ne govorim,4e moje i da ne moje6 da zabremenee6 pove4e,a tova mom4e tursi li te?
Na kolko si?
na 15 e
Kak nqma da kaje na roditelite si?![]()
![]()
Posle 6te si ima dete i 6te si provali jivota.
neina si rabota
friendka_31 kaji si skype.PLS da ti dam nqkolko suveti
Аве кво и се вързвате на тая курветина, лъжа кучката. Аре трийте скапаната тема.
4estito....i sledva6tiq pyt misli![]()
Да ти е честито , роди това отиди пак се на*би и му роди сестриче / братче.
Temata e 1000% ebavka...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Oooo tova ne e istina s moita priqtelka su6to 6tqhme da imame dede koeto ne sme iskali bqhme s predpazni sredstva i dvamata sme na po 15 i nqma da ti kazvam kak reagiraha roditelite ni.....V4era hodihne da pravi abord slava bogu doktora kaza 4e e minalo si4ko dobre.Ujas ......
Nz kakvo da te posuvetvam ..... Vsi4ko e riskovano..Kusmet
Nekoi mn zdravo mi e otkradnal nicka DeathKiller!(sry za spama)
ti znai6 li kolko e opasen aborta na 15 god,a znae6 li kolko opasno e rajdaneto na taq vazrast...ne moje6 da prai6 bezrazboren sex,s koito ti padne i da ne se pazi6....ti si si vinovna...![]()
![]()
![]()
![]()
Само на мен ли ми направи това впечатление, т.е. че със сигурсност темата не е истина.Първоначално написано от friendka_31
А дори да беше щях да кажа само - като толкова искаш някой да те "опъне" и да има сперма навсякъде, ще си носиш последствията.
![]()
ти в пътуване във времето не вярваш ли? Момичето мое да е фен на Стар трекПървоначално написано от charlotte^
![]()
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
Ха-ха поне темите като са ебавки да са написани с достатъчно фантазияПървоначално написано от didonko
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.