.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    friendka_31
    Guest

Секс с непознат и сам бременна

Hora predi nqkolko dena mn mi se iska6e nqkoi da me opane... ii oba4e si nqmah gadje go napravih s edin 4ovek koito daje ne poznavam.skasa ma ot sex sperma sperma kvo da vi kaja sadra ma ! samo 4e problema doide edna dve sedmici po kysno .zakasnqva6e mi i re6ih da si napravq test i toi be6e polojitelen ! sq si imam edno typo bebe v korema mi a na6te neznaqt ko da praq ...

Guest
    Офф, абе ти си голяма к****.Не си ли чувала за презарватив? Кажи на родителите си и направи аборт.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Да ти е честито!!! =D> =D> =D>
    А как ще го кръстиш?
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    защо ли си мисля че темата е ебавка..
    а пък ако е истина мога да ти кажа да си мислила на време тъпа К*рва..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

friendka_31
    Guest
    Ne e ebavka ser nz kakvo da praq

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с родителите ти.Само те могат да ти помогнат,особено ако нямаш 18,в което съм сигурна.

Guest
    Всеки ще ти каже да говориш с вашите. Що не мислиш?Поне да беше пила противозачатъчни!Ако искаш да имаш бебенце,върви и абортирай.

Град
    BG SOFIA
    I kak shte se kazva bebeto xaaxxaxaxa

отивай при лекар...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ostavi si detenceto,6tom e stanalo zna4i taka e bilo pisano.edna moq blizka rodnina napravi abort i ve4e ne moje da ima deca.tujno e.no ti trqva sama da re6i6...a na kolko godini si?

friendka_31
    Guest
    na 15 sam

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ami,malka si moito momi4e,no pomisli si kakvo bi ti pri4inilo i edin abort na taq vuzrast..da ne govorim,4e moje i da ne moje6 da zabremenee6 pove4e,a tova mom4e tursi li te?

JustKller
    Guest
    Na kolko si?

Guest
    na 15 e
    Kak nqma da kaje na roditelite si? Posle 6te si ima dete i 6te si provali jivota.
    neina si rabota

Rockatansky
    Guest
    friendka_31 kaji si skype.PLS da ti dam nqkolko suveti

Аве кво и се вързвате на тая курветина, лъжа кучката. Аре трийте скапаната тема.

Guest
    4estito....i sledva6tiq pyt misli

Да ти е честито , роди това отиди пак се на*би и му роди сестриче / братче.

е не,немога да си обясня как може толкова да ти се прави секс,та да се из4укаш с непознат и то без предпазни средства.
    без помощта на майка ти и баща ти няма да минеш.
    успех.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Temata e 1000% ebavka...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

JustKller
    Guest
    Oooo tova ne e istina s moita priqtelka su6to 6tqhme da imame dede koeto ne sme iskali bqhme s predpazni sredstva i dvamata sme na po 15 i nqma da ti kazvam kak reagiraha roditelite ni.....V4era hodihne da pravi abord slava bogu doktora kaza 4e e minalo si4ko dobre.Ujas ......

Nz kakvo da te posuvetvam ..... Vsi4ko e riskovano..Kusmet

Nekoi mn zdravo mi e otkradnal nicka DeathKiller!(sry za spama)

ti znai6 li kolko e opasen aborta na 15 god,a znae6 li kolko opasno e rajdaneto na taq vazrast...ne moje6 da prai6 bezrazboren sex,s koito ti padne i da ne se pazi6....ti si si vinovna...

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна

Re: Секс с непознат и сам бременна

Цитирай Първоначално написано от friendka_31
    Hora predi nqkolko dena mn mi se iska6e nqkoi da me opane... ii oba4e si nqmah gadje go napravih s edin 4ovek koito daje ne poznavam.skasa ma ot sex sperma sperma kvo da vi kaja sadra ma ! samo 4e problema doide edna dve sedmici po kysno .zakasnqva6e mi i re6ih da si napravq test i toi be6e polojitelen ! sq si imam edno typo bebe v korema mi a na6te neznaqt ko da praq ...
    Само на мен ли ми направи това впечатление, т.е. че със сигурсност темата не е истина. А дори да беше щях да кажа само - като толкова искаш някой да те "опъне" и да има сперма навсякъде, ще си носиш последствията.

Град
    София/Пловдив

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Само на мен ли ми направи това впечатление, т.е. че със сигурсност темата не е истина. А дори да беше щях да кажа само - като толкова искаш някой да те "опъне" и да има сперма навсякъде, ще си носиш последствията.
    ти в пътуване във времето не вярваш ли? Момичето мое да е фен на Стар трек
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от didonko
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    ти в пътуване във времето не вярваш ли? Момичето мое да е фен на Стар трек
    Ха-ха поне темите като са ебавки да са написани с достатъчно фантазия
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си