- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с непознат и сам бременна
Първоначално написано от didonko
СМЕШКА СИ МАААААААА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ БЪЗИКАШ С ТВА???? Ега верно някой те наебе и да забременееш и късно да разбереш и на 15 да си родиш някое черно ''съкровище''!
![]()
[img][/img]
да и на мен ми се случи преди няколко дни и след 4 месеца разбрах, че е станал гафа. Ай моля тене се ебавам с бременните 15 годишни идиотки, а с безмозъчните им теми
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Това "тъпо" бебе не се е създало само. Имало е някой още по-... , който да не се пази. Кажи на родителите си и вземете решение какво ще правиш с бебето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
нареди се на опашкатаПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
и аз искам !Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
Айде, че мноо се разводни темата
Който иска да е кръстник да ми прати 1 ЛС и после което име е най-често споменавано ще го предложим на мамчето![]()
е имаме си цяла тема сега и ЛС ще ме караш да пишаПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
![]()
. Леле виж имма позната която прави аборт на 14 но поне не беше непознат вече нищо не може да ме учуди оправяйте се !
АбортПървоначално написано от friendka_31
![]()
само 'де си леко неграмотна, Кръстнице!Първоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
опаааа оплете се нещо май в лъжите...Първоначално написано от friendka_31
Boje Gospodi na 15g bremenna...ot samiq fakt mi stava super gadno no kfo da ti kaja kato si tupa K***a ...ako bqh bashta ti shtqh taka da te podreda...pfff...kofti maina sachystfam ti... em kat ne mislish si patish...ne mojeshe li da dadesh nqkolko stotinki za edin prost prezarvativ ....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami ako tova e istina v koeto se samnqvam opredeleno ima6 nqkakvi pshi4ni otklonenniq.Nikoe uvajav6to sebe si normalno momi4e ne bi napravilo podobno ne6to.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
струва ми се,че темата е ебавка,нз защо![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
В днешно време е трудно да си тъпИма голЕма конкуренция
![]()
За това са през.... кво да ти кажа трябваше малко да мислиш преди да го направиш трябва да се сдържапш сега ако повече няма да имаш деца ще ти бъде много тежко щом така е станало Раждай го!
Ебавка,не ебавка ,наистина ги има такива дето главите им служат за шамандури самои после кой е бил виновен.........
†·٠°◦Да жИвЕе КамАСуТрА~ОрГияТа Свята•◦°٠†
За НиКоЙ нЕ Ме ГрЕе,За нИкОй нЕ ме ЕбЕ,аЗ сЪм прОсТо КУЧКА и тО бЕз СъРцЕ!!!
абеее тва е поредната ебавка
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Дано бебето ти не е толкова тъпо, колкото си ти....
Уж те е опънал преди няколко дена,а са минали няколко седмици аз така разбрах или нещо съм се объркал,или ти си супер кухо момиче и няма никой вкъщи това е моето мнение за теб.
Vzemi se frasni 0t zemqta kfo da ti kaja.. hahaha bati 0vcata prosta..
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!