.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 3ка, ужас

Guest

3ка, ужас

Значи, ето как седят нещата. Онзи ден излизах с две момчета. Те са най-добри приятели. Взех, че ланпнах по единия, ама се оказа, че другия ми е хфърлил око и тъпия лицемер след като разбра, че си падам по приятеля му и го е запознал с някаква друга девойка и пича лапна по нея, в момента са двамата на среща някъде из околностите.... тъпа работа. И сега този дето ме харесва си мисли, че може да се получи нещо между нас, ама аз съм луднала по неговия приятел и макар да не искам нещата с неговото момиче да се получат, вътрешно искам най-доброто за него. Дано поне онази мацка да си заслужава.
    Ама нещата ако не им се получат, не знам как да действам, щото както и да го гледам, тоя дето ме харесва ще остане преебания, ... пф

В тази ситуация все един ще е преебан . Ако онзи които и ти харесваш и той те харесва ами давай с него няма какво да те спре поне ти ще си щастлива с момчето което ти харесва . Но дори и да не те харесва ако ти не харесваш другия според мен е излишно да си играеш с него !

Фен
    Град
    Sofia
    Първо кажи на тоя дето те харесва, че ТИ не искаш нищо с него

Re: 3ка, ужас

Има няколко начина :
    АКО с ония пич (дето харесваш) и мацката (с която го е запознал фр. му) не се получи - да тръгнеш с него, ако и той има нек'ви чувства, разбира се
    Да ги зарежеш и двамата (смисъл да си останете само фр'с)
    Да кажеш на тоя дето те харесва, че не може да се получи нищо между вас ;]
    Да оставиш нещата така и к'вото стане...
    Все пак, няма как поне един от всички да не е преебан, така, че.. нещата си зависят единствено от теб и донякъде от този който харесваш..
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от cracken
    =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, остави нещата така, какво друго да кажа?
    Все пак той харесва онази другата, с него няма шанс.Онзи пък не го харесваш казваш му истината.

Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Цитирай Първоначално написано от cracken
    =D> =D> =D>
    \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Абе викни ги всичките на едно място и им го дай тва дето си го написала тука да го четат,пък да става квото ще
    LaraFairie Photography ...

Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Абе викни ги всичките на едно място и им го дай тва дето си го написала тука да го четат,пък да става квото ще
    podkrepqm!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Този дето го харесваш-не те харесва,а този дето те харесва-ти не го харесваш не се занимавай и с двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си