Имам страшно много пъпки по лицетои дори по гърба.моля ви се кажете ми какво да правя. Уж си търкам лицето ама нещо не помага.
П.П. сигурно я има тая тема, ама аз нещо не успях да я намеря.
като за начало търси повече с търсачката
Маски с хума,мед и т.н. -те са много просто потърси;почистващи легове и мазила за пъпки(Скинорен е доста добър) и спирт също,поне 3 пъти на ден се мажи и с повече постоянство ще има резултат скоро
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Към лекарствените препарати се привиква (какъвто е Скинорен). Лично аз пробвах какво ли не, докато преди 2 години не посетих една дерматоложка в Плевен, която ми изписа Ексфолиак гел и крем. Адски съм доволна от тях! За съжаление се продават само в аптеки Санита. Цената им е около 36 лв., но са достатъчни за голям период от време. Аз си купувам гела на 5-6 месеца, а крема- веднъж годишно, просто защото вече не го използвам толкова често. Значи забравяш за сапуна напълно! Особено като става въпрос за лицето! Миеш се само с гела и след това се мажеш с крема. Това се прави 2-3 пъти дневно.
Успех!
ПП. Забравих да поясня, че са в две серии- за умерено и упорито акне. Прецени към кой тип си. Ако искаш ми прати ЛС да ти дам номера й (на дерматоложката).
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако търсиш бабини рецепти за акне, просто забрави. Само ще си влошиш състоянието. Не бих ти препоръчала и да искаш съвет от някой с подобен проблем, защото лечението на акнето е строго индивидуално и зависи от много неща. Моят съвет е да се консултираш с дерматолог, който да ти предпише най-подходящата за твоят случай трапия. А вторият ми съвет е в никакъв случай не ходи на козметик за това нещо НИКОГА. Успех!
vzemi si silicilov spirt i xlornitromicin edin blister i sloji samo polovinata xap4eta samo prax4eto kato go raztvori6 te see otvarqt i se isipva samo lekarstvoto i raztraskva6 spirta s lekarstvoto da se raztvori i se maje6 sutrin i ve4er pomaga are uspec![]()
vzemi si silicilov spirt i xlornitromicin edin blister i sloji samo polovinata xap4eta samo prax4eto kato go raztvori6 te see otvarqt i se isipva samo lekarstvoto i raztraskva6 spirta s lekarstvoto da se raztvori i se maje6 sutrin i ve4er pomaga are uspec![]()
otidi na kozmetik, kudeto i da e, ima pulna programa, s parna banq, iztiskvane, tretirane, krem, masaj, maska , losion, strahotno e, uspokoqva6to a i ne e e skupo ot 10 do 20 leva![]()
в никакъв случай скинорен ! На скоро рабрах,че е използването му е мн опасно особено по лицето!Недей -може да стане беля!
Поне като не сте сигурни в наименованието на нещо, не го споменавайте! Спиртът е салицилов!Първоначално написано от Анонимко
Ползвала съм скинорен и абсолютно нищо ми няма. Вярно е, че не бива да се излага на пряка слънчева светлина, но чак пък особено опасно....Първоначално написано от just_be_you
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ако направиш тва,ако кожата ти е чувствителна ще излезе към 25 леваПървоначално написано от lqplqp
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
hodila sum na kozmetik,pomaga no ako nqma6 mn pari4ki,potursi ne6to ot 4aeno durvo ili bql 4ai ,mn pomaga
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***