- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заплашва ме
Molq vi pomognete mi...jiveq v edin ujas...hodih s edno mom4e,vsi4ko zapo4na dobre,toi zapo4na da se darji gadno,prave6e gluposti,zanimava6e se s neredni ne6ta,kazah mu 4e 6te skasame ako prodaljava da me obijda i do go pravi tova...taka i stana...kazah mu 4e 6tom e taka nqma da sme pove4e zaedno...toi zapo4na da me zapla6va...zapo4na da govori za mene gluposti...prodaljava da me tormozi...semeistvoto mi se razbi zaradi nego...tova e ujas...neznam kakvo da pravq...dori miak mi nemoje da mi pomogne...cql mesec jiveq v ujas i strah...sajelqvam 4e sam go sre6tnala...nemoga da prodalja spokoino...pomognete mi...molq vi
![]()
![]()
[/i][/b]
Подаи жалба в полицията и издеиствай забрана да се доближава до теб и семеистеото ти на определена дистанция!
Еми обясни на баща ти , щом майка ти не може да ти помогне. Предполагам че е някоя "мишка" , която се прави на мъж. Или има си полиция за тази работа. МОже и дело да се заведе за психически тормоз и т.н. А ако нямаш години , а той има 18 може и да се съди за педофилство и и ... много неща могат да се направят. Или събери малко пари и изпрати хора да го научат на обноски към едно момиче.
мога да го пречукам! само и кажи как да те намеря и да ми го покажеш
Raise your fist!
Първоначално написано от Dark_Angel_F
=D> [Ако му знаш адреса испрати хора него да съсипят него не 1 месец ми 1 век да го даржи малкото копеле][/b]
Napravi tochno tova!Първоначално написано от Dark_Angel_F
Nqma da se tormozish s nego!Deistvai!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
.. аз ш ти прата хора и без пари, ако мислиш, че т'ва е идея да се оправят нещата.. само кажи от къде си ;] btw сериозно ти говоря.. ако нещо пиши ЛСПървоначално написано от Kikimora_
~!1912!~
tam e rabotata,4e toi ne e nqkoi si piklio...zamalko e 6tql da vlezne v zatvora...ima mnogo vrazki...a policiqta,ne vednaj go tarsi...6tqha da hodat hora da go prebiqt...toi razbra za zaplahite...tormoza stana po-golqm...nz kade e izhoda i ima li takav![]()
Mila,s kakav chovek si se zahvanala?Първоначално написано от nqma zna4enie
Toi zashto te tormozi?Kakvo po-tochno iska ot teb?Obqsni,za da se pomychim da pomognem.
Първоначално написано от nqma zna4enie
Ако можем да ти помогнем пиши ми на ЛС просто каде мога да го намеря , повярвай ми ще се излеем много хора а тоя преди затвора ще мине през болницата за бая дълго време![]()
Aide stiga be v 21vek... da si imate takai problemi.. ti puk i mu vqrvash.. kude jiveete v koi grad??!?! ako kajete che i ste ot sofia.. naprao shte se poluchi mnogo tupo
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
kogato tragnah s nego...be6e razli4en...mil i dobar...mina mnogo vreme...i zapo4na da se darji gadno...da mi otpravq zaplahi,uj bili na 6ega...posle mi kaza 4e me obi4a i iska da se ojenim...be6e tragnal po lo6iq pat...zanimaval se e s mrasotii...maika mu se nadqva6e 4e az 6te go promenq...toi zapo4na da se darji gadno i s mene...predupredih go na nqkolko pati da ne me obijda i da me uvajava...minaha nqkolko sedmici...toi zamina na po4ivka...po4ti ne mi se obajda6e,a kogato mu se obadih az mi kaza 4e e navartql mnogo telefon i ima golqma smetka zatova ne moje da mi se obajda...varna se...kaza 4e e spe4elil mnogo pari...i 6te pe4eli vseki den taka...razbrah 4e pak zapo4va da pravi nekvi raboti...i mu kazah,4e sam go predupredila 100 pati za tova i tova 6te e kraqt...toi se qdosa...mole6e me...no mislq 4e e bolen psihi4nodarji se stranno...edin den kazva6e edno na drugiq den drugo...ediniq den me obijda6e...drugiq mi se mole6e da mu prostq...nemojeh da bada s takav 4ovek,a ne6tete stavaha seriozni...sega koi kadeto vidi govori za mene takiva ne6ta...4e ne iskam i da si gi pomislqm...pi6e mi sms-i
zaplahi 4e ako az napravq ne6to protiv nego...ili go zapla6vam 6tql da mi vidi smetkata...ako me vidi s drug 6te me prebie...govorihme s roditelite mu...no te ni6to nemogat da napravqt...daje ne im puka...ve4e dori me e strah da se dokosna do nqkogo...samo pri misilta za tova...![]()
Няма право да се държи така.Иначе жалбата е добро решение.Щом не разбира с добро,ще разбере с лошо.
леле, т'ва е адски кофти тръпка.. на тоя трепането ше му е малко..
~!1912!~
Znachi v kraina smetka ne govorim za nqkakav drislio,koito otpravq zaplahi ei takaПървоначално написано от nqma zna4enie
Opredeleno si se zabyrkala s nekogoto trqbva.
Shtom policiqta nqma da pomogne neznam kakvo shte pomogne.I vse pak neshtata ne trqbva da prodaljavat taka...ti go poznavash nai-dobre.Nqma li neshto,koeto bi go sklonilo da prestane da se dyrji taka i nai-setne da te ostavi na mira?
Lele, milichka..Mislq che kakvoto i da ti kaje nqkoi ot nas, ne mojem da ti pomognem..Lesno e i da ti kajem da se premestish nqkade drugade da jiveesh,no i to e dosta slojno za izpalnenie..Neznam...![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
ima...tova koeto mnogo pati sam si mislila e da otida u tqh i da polu4i kakvoto trqbva ot mene...no dali da otidq sama...i vob6te struva li si ili da iz4akam...neznam
Kakvo e tova,koeto da polu4i ot teb?Първоначално написано от Анонимко
Добре .. отколко време се познаваш с този човек? Предлагам ти едно решение - общувай си с него (САМО ако те търси) , обаче се дръж хладно ако иска да се видите нямаш време (наказана си примерно от вашите) и ще му писне на тоя и да си намери някое друго момиче (горкото то).
moje bi ste pravi trqbva da zapo4na nov jivot...drugade...i da si podbiram horata...trudnoto e mesteneto...vse pak tova sa mnogo razhodi.Blagodarq 4e mi pisahte...pone razbrah 4e ne sam sama...blagodarq vi...i va6eto sadeistvie mi be6e dostata4no...samo tova 4e dori mi obarnahte vnimanie...iskreno vi balgodarq...![]()
Ti ne razbra li, che kakto i da se darji, toi ne samo q tarsi a iska i edva li ne, da provali jivota i..inache lesno da se otarve ot nego..Първоначално написано от Kikimora_
Spokoino..vs shte se opravi..sega ti zvuchi nevazmojno, no vse nqkoga vsichko shte si doide na mqstoto
are i az idvam da go pre4ykame toq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...