.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    nqma zna4enie
    Guest

Заплашва ме

Molq vi pomognete mi...jiveq v edin ujas ...hodih s edno mom4e,vsi4ko zapo4na dobre,toi zapo4na da se darji gadno,prave6e gluposti,zanimava6e se s neredni ne6ta,kazah mu 4e 6te skasame ako prodaljava da me obijda i do go pravi tova...taka i stana...kazah mu 4e 6tom e taka nqma da sme pove4e zaedno...toi zapo4na da me zapla6va...zapo4na da govori za mene gluposti...prodaljava da me tormozi...semeistvoto mi se razbi zaradi nego...tova e ujas...neznam kakvo da pravq...dori miak mi nemoje da mi pomogne...cql mesec jiveq v ujas i strah...sajelqvam 4e sam go sre6tnala...nemoga da prodalja spokoino...pomognete mi...molq vi [/i][/b]

Подаи жалба в полицията и издеиствай забрана да се доближава до теб и семеистеото ти на определена дистанция!

Еми обясни на баща ти , щом майка ти не може да ти помогне. Предполагам че е някоя "мишка" , която се прави на мъж. Или има си полиция за тази работа. МОже и дело да се заведе за психически тормоз и т.н. А ако нямаш години , а той има 18 може и да се съди за педофилство и и ... много неща могат да се направят. Или събери малко пари и изпрати хора да го научат на обноски към едно момиче.

Град
    L.A. \ Moscow
    мога да го пречукам! само и кажи как да те намеря и да ми го покажеш
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Подаи жалба в полицията и издеиствай забрана да се доближава до теб и семеистеото ти на определена дистанция!

=D> [Ако му знаш адреса испрати хора него да съсипят него не 1 месец ми 1 век да го даржи малкото копеле][/b]

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    мога да го пречукам! само и кажи как да те намеря и да ми го покажеш

Двама сме!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Napravi tochno tova!
    Nqma da se tormozish s nego!Deistvai!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Kikimora_
    Еми обясни на баща ти , щом майка ти не може да ти помогне. Предполагам че е някоя "мишка" , която се прави на мъж. Или има си полиция за тази работа. МОже и дело да се заведе за психически тормоз и т.н. А ако нямаш години , а той има 18 може и да се съди за педофилство и и ... много неща могат да се направят. Или събери малко пари и изпрати хора да го научат на обноски към едно момиче.
    .. аз ш ти прата хора и без пари, ако мислиш, че т'ва е идея да се оправят нещата.. само кажи от къде си ;] btw сериозно ти говоря.. ако нещо пиши ЛС
    ~!1912!~

nqma zna4enie
    Guest
    tam e rabotata,4e toi ne e nqkoi si piklio...zamalko e 6tql da vlezne v zatvora...ima mnogo vrazki...a policiqta,ne vednaj go tarsi...6tqha da hodat hora da go prebiqt...toi razbra za zaplahite...tormoza stana po-golqm...nz kade e izhoda i ima li takav

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от nqma zna4enie
    tam e rabotata,4e toi ne e nqkoi si piklio...zamalko e 6tql da vlezne v zatvora...ima mnogo vrazki...a policiqta,ne vednaj go tarsi...6tqha da hodat hora da go prebiqt...toi razbra za zaplahite...tormoza stana po-golqm...nz kade e izhoda i ima li takav
    Mila,s kakav chovek si se zahvanala? Toi zashto te tormozi?Kakvo po-tochno iska ot teb?Obqsni,za da se pomychim da pomognem.

Ако можем да ти помогнем пиши ми на ЛС просто каде мога да го намеря , повярвай ми ще се излеем много хора а тоя преди затвора ще мине през болницата за бая дълго време

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Aide stiga be v 21vek... da si imate takai problemi.. ti puk i mu vqrvash.. kude jiveete v koi grad??!?! ako kajete che i ste ot sofia.. naprao shte se poluchi mnogo tupo

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

nqma zna4enie
    Guest
    kogato tragnah s nego...be6e razli4en...mil i dobar...mina mnogo vreme...i zapo4na da se darji gadno...da mi otpravq zaplahi,uj bili na 6ega...posle mi kaza 4e me obi4a i iska da se ojenim...be6e tragnal po lo6iq pat...zanimaval se e s mrasotii...maika mu se nadqva6e 4e az 6te go promenq...toi zapo4na da se darji gadno i s mene...predupredih go na nqkolko pati da ne me obijda i da me uvajava...minaha nqkolko sedmici...toi zamina na po4ivka...po4ti ne mi se obajda6e,a kogato mu se obadih az mi kaza 4e e navartql mnogo telefon i ima golqma smetka zatova ne moje da mi se obajda...varna se...kaza 4e e spe4elil mnogo pari...i 6te pe4eli vseki den taka...razbrah 4e pak zapo4va da pravi nekvi raboti...i mu kazah,4e sam go predupredila 100 pati za tova i tova 6te e kraqt...toi se qdosa...mole6e me...no mislq 4e e bolen psihi4no darji se stranno...edin den kazva6e edno na drugiq den drugo...ediniq den me obijda6e...drugiq mi se mole6e da mu prostq...nemojeh da bada s takav 4ovek,a ne6tete stavaha seriozni...sega koi kadeto vidi govori za mene takiva ne6ta...4e ne iskam i da si gi pomislqm...pi6e mi sms-i
    zaplahi 4e ako az napravq ne6to protiv nego...ili go zapla6vam 6tql da mi vidi smetkata...ako me vidi s drug 6te me prebie...govorihme s roditelite mu...no te ni6to nemogat da napravqt...daje ne im puka...ve4e dori me e strah da se dokosna do nqkogo...samo pri misilta za tova...

Ебати ФИЛМА . . .

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма право да се държи така.Иначе жалбата е добро решение.Щом не разбира с добро,ще разбере с лошо.

леле, т'ва е адски кофти тръпка.. на тоя трепането ше му е малко..
    ~!1912!~

Град
    ~in the eternal summer~
    kogato tragnah s nego...be6e razli4en...mil i dobar...mina mnogo vreme...i zapo4na da se darji gadno...da mi otpravq zaplahi,uj bili na 6ega...posle mi kaza 4e me obi4a i iska da se ojenim...be6e tragnal po lo6iq pat...zanimaval se e s mrasotii...maika mu se nadqva6e 4e az 6te go promenq...toi zapo4na da se darji gadno i s mene...predupredih go na nqkolko pati da ne me obijda i da me uvajava...minaha nqkolko sedmici...toi zamina na po4ivka...po4ti ne mi se obajda6e,a kogato mu se obadih az mi kaza 4e e navartql mnogo telefon i ima golqma smetka zatova ne moje da mi se obajda...varna se...kaza 4e e spe4elil mnogo pari...i 6te pe4eli vseki den taka...razbrah 4e pak zapo4va da pravi nekvi raboti...i mu kazah,4e sam go predupredila 100 pati za tova i tova 6te e kraqt...toi se qdosa...mole6e me...no mislq 4e e bolen psihi4no darji se stranno...edin den kazva6e edno na drugiq den drugo...ediniq den me obijda6e...drugiq mi se mole6e da mu prostq...nemojeh da bada s takav 4ovek,a ne6tete stavaha seriozni...sega koi kadeto vidi govori za mene takiva ne6ta...4e ne iskam i da si gi pomislqm...pi6e mi sms-i
    zaplahi 4e ako az napravq ne6to protiv nego...ili go zapla6vam 6tql da mi vidi smetkata...ako me vidi s drug 6te me prebie...govorihme s roditelite mu...no te ni6to nemogat da napravqt...daje ne im puka...ve4e dori me e strah da se dokosna do nqkogo...samo pri misilta za tova...
    Znachi v kraina smetka ne govorim za nqkakav drislio,koito otpravq zaplahi ei taka Opredeleno si se zabyrkala s nekogoto trqbva. Shtom policiqta nqma da pomogne neznam kakvo shte pomogne.I vse pak neshtata ne trqbva da prodaljavat taka...ti go poznavash nai-dobre.Nqma li neshto,koeto bi go sklonilo da prestane da se dyrji taka i nai-setne da te ostavi na mira?

Lele, milichka..Mislq che kakvoto i da ti kaje nqkoi ot nas, ne mojem da ti pomognem..Lesno e i da ti kajem da se premestish nqkade drugade da jiveesh,no i to e dosta slojno za izpalnenie..Neznam...
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest

:)

ima...tova koeto mnogo pati sam si mislila e da otida u tqh i da polu4i kakvoto trqbva ot mene...no dali da otidq sama...i vob6te struva li si ili da iz4akam...neznam

Град
    ~in the eternal summer~

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima...tova koeto mnogo pati sam si mislila e da otida u tqh i da polu4i kakvoto trqbva ot mene...no dali da otidq sama...i vob6te struva li si ili da iz4akam...neznam
    Kakvo e tova,koeto da polu4i ot teb?

Добре .. отколко време се познаваш с този човек? Предлагам ти едно решение - общувай си с него (САМО ако те търси) , обаче се дръж хладно ако иска да се видите нямаш време (наказана си примерно от вашите) и ще му писне на тоя и да си намери някое друго момиче (горкото то).

Guest

:)

moje bi ste pravi trqbva da zapo4na nov jivot...drugade...i da si podbiram horata...trudnoto e mesteneto...vse pak tova sa mnogo razhodi.Blagodarq 4e mi pisahte...pone razbrah 4e ne sam sama...blagodarq vi...i va6eto sadeistvie mi be6e dostata4no...samo tova 4e dori mi obarnahte vnimanie...iskreno vi balgodarq...

Цитирай Първоначално написано от Kikimora_
    Добре .. отколко време се познаваш с този човек? Предлагам ти едно решение - общувай си с него (САМО ако те търси) , обаче се дръж хладно ако иска да се видите нямаш време (наказана си примерно от вашите) и ще му писне на тоя и да си намери някое друго момиче (горкото то).
    Ti ne razbra li, che kakto i da se darji, toi ne samo q tarsi a iska i edva li ne, da provali jivota i..inache lesno da se otarve ot nego..

Spokoino..vs shte se opravi..sega ti zvuchi nevazmojno, no vse nqkoga vsichko shte si doide na mqstoto

are i az idvam da go pre4ykame toq
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си