.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
    Spokoino..vs shte se opravi..sega ti zvuchi nevazmojno, no vse nqkoga vsichko shte si doide na mqstoto
    Ne sym mnogo syglasna.Toi ne q ostavq na mira i tq jivee v strah,4e moje da i napravi neshto.V kraina smetka ne moje da si stoi taka i da chaka neshtata da se opravqt ot samosebe si.Prosto tova edva li shte stane.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

да, само бъди силна, щото точно в този момент т'ва ше ти трябва много и знай, че не си сама и никога няма да бъдеш !
    ~!1912!~

Da de, ne sam kazala che trqbva da stoi i da chaka, nito da se primirqva..trqbva da deistva a ne da si misli che nikoga nqma da se otarve..zatova kazah che vsichko shte si doide na mqstoto..inache ako nishto ne pravi i se primiri, tova nikoga nqma da stane..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Цитирай Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
    Цитирай Първоначално написано от Kikimora_
    Добре .. отколко време се познаваш с този човек? Предлагам ти едно решение - общувай си с него (САМО ако те търси) , обаче се дръж хладно ако иска да се видите нямаш време (наказана си примерно от вашите) и ще му писне на тоя и да си намери някое друго момиче (горкото то).
    Ti ne razbra li, che kakto i da se darji, toi ne samo q tarsi a iska i edva li ne, da provali jivota i..inache lesno da se otarve ot nego..
    Подобно нещо ми се е случвало и как да го кажа.. Всичко е временно. И едва ли иска да провали живота и .. тя така го описва , защото я е страх. Ако спре да говори с него и т.н. (или да говори да отбива номера) всичко ще си мине ей така.. пича ще намери друго момиче на което да "проваля" живота и готово.

Guest

:)

kakvo drugo osven ritnici...makar 4e s negovoto teloslojenie...nqma da moga sama...no mislq 4e tova e edinstveniq lek

nqma zna4enie
    Guest
    tam e rabotata 4e toi ve4e si ima druga...nadqvam se vsi4ko da spre...blagodarq vi otnovo

I nie se nadqvame..govorq v mnojestveno chislo, zashtoto mislq che vsichki me podkrepqt..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

и аз се надявам да спре, т'ва, че има друга дано да помогне!
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Podkrepqm napylno!Samo sajalqvam onazi druga,zashtoto moje bi posle shte se dyrji i s neq po tozi nachin.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Podkrepqm napylno!Samo sajalqvam onazi druga,zashtoto moje bi posle shte se dyrji i s neq po tozi nachin.
    да..
    ~!1912!~

Guest
    taka e hubavite maje sa do vas a vie jenite vse s bokluci se xva6tate sega 6te pati6

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Подаи жалба в полицията и издеиствай забрана да се доближава до теб и семеистеото ти на определена дистанция!

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ако дори и сега, когато си има нова приятелка не те оставя отиди и подай жалба срещу него. Говори с родителите си, нека те да ти помогнат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Прави като мене..вдигаш телефона и след час-два тоя си събира зъбите (правил съм го за един дето беше навремето 9-ти клас (аз бях 3-ти))
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Повече от фен Аватара на marjesa
    не прочетох всичките постове само първите целта не е да се набие въпросното момче то така ли иначе ще си го изкара след това отново на семейството ти незнам премести се в друг град или незнам за мене това е решението
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си