Цитирай Първоначално написано от nqma zna4enie
kogato tragnah s nego...be6e razli4en...mil i dobar...mina mnogo vreme...i zapo4na da se darji gadno...da mi otpravq zaplahi,uj bili na 6ega...posle mi kaza 4e me obi4a i iska da se ojenim...be6e tragnal po lo6iq pat...zanimaval se e s mrasotii...maika mu se nadqva6e 4e az 6te go promenq...toi zapo4na da se darji gadno i s mene...predupredih go na nqkolko pati da ne me obijda i da me uvajava...minaha nqkolko sedmici...toi zamina na po4ivka...po4ti ne mi se obajda6e,a kogato mu se obadih az mi kaza 4e e navartql mnogo telefon i ima golqma smetka zatova ne moje da mi se obajda...varna se...kaza 4e e spe4elil mnogo pari...i 6te pe4eli vseki den taka...razbrah 4e pak zapo4va da pravi nekvi raboti...i mu kazah,4e sam go predupredila 100 pati za tova i tova 6te e kraqt...toi se qdosa...mole6e me...no mislq 4e e bolen psihi4no darji se stranno...edin den kazva6e edno na drugiq den drugo...ediniq den me obijda6e...drugiq mi se mole6e da mu prostq...nemojeh da bada s takav 4ovek,a ne6tete stavaha seriozni...sega koi kadeto vidi govori za mene takiva ne6ta...4e ne iskam i da si gi pomislqm...pi6e mi sms-i
zaplahi 4e ako az napravq ne6to protiv nego...ili go zapla6vam 6tql da mi vidi smetkata...ako me vidi s drug 6te me prebie...govorihme s roditelite mu...no te ni6to nemogat da napravqt...daje ne im puka...ve4e dori me e strah da se dokosna do nqkogo...samo pri misilta za tova...
Znachi v kraina smetka ne govorim za nqkakav drislio,koito otpravq zaplahi ei taka Opredeleno si se zabyrkala s nekogoto trqbva. Shtom policiqta nqma da pomogne neznam kakvo shte pomogne.I vse pak neshtata ne trqbva da prodaljavat taka...ti go poznavash nai-dobre.Nqma li neshto,koeto bi go sklonilo da prestane da se dyrji taka i nai-setne da te ostavi na mira?