- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредна козметика
taka neka si pogovorim za vrednata kozmetika
naskoro izpolzvah krem s aloe vera i eto efekta se poqvi sled 1 den papki po liceto no ne kakvi da e ne6ty kato to4ici staava6ti rani4ki naistina ujasno e nqkoi s moq problem![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
moje da si alergi4na..kakto az sam alergi4na kam nqkoi produkti ot bqlata kozmetika na AVON...Първоначално написано от barbie__girl
![]()
неможе да се каже вредна козметика..на твоето лице може да не понася но на нечие друго да има добър ефект..така че ..![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да,това е така.аз примерно съм против шампоани като шаума, хед енд шолдърс, глис и тн... всички тези дето ги водат против пърхут ми докарват невероятен пърхут придружен със сърбеж.. но всичко отново е индивидуалноПървоначално написано от ninsy
нормално е да си алергична,както ти, така и мн други.Първоначално написано от CuRly Doll
Ейвън не си подбират особено съставките в кремовете си,чувала съм,че най-качествената бяла козметика е на Орифлейм. а пък и в Орифлейм си има специални кремове за всеки теп кожа, включително и за чувствителната
няма любов
На мен пък само Head and shoulders ми помогна за пърхота.Първоначално написано от Kisses{P}
mi nz ...za kremovete-izpolzvam na Garnier,6oto ne sam alergi4na kam tqh,oba4e moita koja e mn 4uvstvitelna i kam mn prodikti pravi alergi4ni reakcii..gledam kato svikna s nqkoi produkt da go smenqm,oba4e si podbiram tova ,koeto izpolzvam,6oto stavam cqlata 4ervena.....ujasПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
Head and shoulders -az pak imam 4uvstvoto 4e ot nego poi4e parhot imam....nz 6to taka....az sam s nivea ili sunsulkПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Mi za kremche za lice si polzvam na Garnier za chuvstvitelna koja,zashtoto moqta e takava.Ot drugi kremcheta se izrivam,koeto e mnogo gadno.Za shampoan sashto polzvam na Garnier.Bqh polzvala na Herbal,no mi se poqvi pyrhut.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кожата и косата са като гените-абсолютно строго индивидуални. Една с една не си приличат.
На мен например Сънсилк, Уаш енд го, Хед енд Шолдърс, Шаума и Фруктис ми действат обратно. Вместо да помагат увреждат косата. Затова от вече няколко години ползвам професионални продукти (Paul Mitchell, Mizani) или Лореал-серията Елсев (в краен случай Dove или Nivea)![]()
От козметиката същата работа. Изприщвала съм се от Ейвън, Орифлейм и дори Нивея. Зависи от кожата. Сега използвам предимно Garnier, Clinique или Vichy и не съм имала проблеми с нито една от марките.
Дори понякога и крем Здраве ползвам. Старо, но изпитано![]()
с мойта добича кожа все още не съм попадала на нещо, от което да се изприщя.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
na4i si 6tastlivka....az mn lesno se izpri6tvam....Първоначално написано от пор
![]()