.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Вредна козметика

taka neka si pogovorim za vrednata kozmetika
    naskoro izpolzvah krem s aloe vera i eto efekta se poqvi sled 1 den papki po liceto no ne kakvi da e ne6ty kato to4ici staava6ti rani4ki naistina ujasno e nqkoi s moq problem
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Re: vredna kozmetika

Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    naskoro izpolzvah krem s aloe vera i eto efekta se poqvi sled 1 den papki po liceto no ne kakvi da e ne6ty kato to4ici staava6ti rani4ki naistina ujasno e nqkoi s moq problem
    moje da si alergi4na..kakto az sam alergi4na kam nqkoi produkti ot bqlata kozmetika na AVON...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    неможе да се каже вредна козметика..на твоето лице може да не понася но на нечие друго да има добър ефект..така че ..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    неможе да се каже вредна козметика..на твоето лице може да не понася но на нечие друго да има добър ефект..така че ..
    да,това е така.аз примерно съм против шампоани като шаума, хед енд шолдърс, глис и тн... всички тези дето ги водат против пърхут ми докарват невероятен пърхут придружен със сърбеж.. но всичко отново е индивидуално
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    moje da si alergi4na..kakto az sam alergi4na kam nqkoi produkti ot bqlata kozmetika na AVON...
    нормално е да си алергична,както ти, така и мн други.
    Ейвън не си подбират особено съставките в кремовете си,чувала съм,че най-качествената бяла козметика е на Орифлейм. а пък и в Орифлейм си има специални кремове за всеки теп кожа, включително и за чувствителната
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    да,това е така.аз примерно съм против шампоани като шаума, хед енд шолдърс, глис и тн... всички тези дето ги водат против пърхут ми докарват невероятен пърхут придружен със сърбеж.. но всичко отново е индивидуално
    На мен пък само Head and shoulders ми помогна за пърхота.

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    нормално е да си алергична,както ти, така и мн други.
    Ейвън не си подбират особено съставките в кремовете си,чувала съм,че най-качествената бяла козметика е на Орифлейм. а пък и в Орифлейм си има специални кремове за всеки теп кожа, включително и за чувствителната
    mi nz ...za kremovete-izpolzvam na Garnier,6oto ne sam alergi4na kam tqh,oba4e moita koja e mn 4uvstvitelna i kam mn prodikti pravi alergi4ni reakcii..gledam kato svikna s nqkoi produkt da go smenqm,oba4e si podbiram tova ,koeto izpolzvam,6oto stavam cqlata 4ervena.....ujas

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пак казвам - всичко е строго индивидуално.На теб ти помага, на мен- не
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пак казвам - всичко е строго индивидуално.На теб ти помага, на мен- не
    Head and shoulders -az pak imam 4uvstvoto 4e ot nego poi4e parhot imam....nz 6to taka....az sam s nivea ili sunsulk

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi za kremche za lice si polzvam na Garnier za chuvstvitelna koja,zashtoto moqta e takava.Ot drugi kremcheta se izrivam,koeto e mnogo gadno.Za shampoan sashto polzvam na Garnier.Bqh polzvala na Herbal,no mi se poqvi pyrhut.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Кожата и косата са като гените-абсолютно строго индивидуални. Една с една не си приличат.
    На мен например Сънсилк, Уаш енд го, Хед енд Шолдърс, Шаума и Фруктис ми действат обратно. Вместо да помагат увреждат косата. Затова от вече няколко години ползвам професионални продукти (Paul Mitchell, Mizani) или Лореал-серията Елсев (в краен случай Dove или Nivea)
    От козметиката същата работа. Изприщвала съм се от Ейвън, Орифлейм и дори Нивея. Зависи от кожата. Сега използвам предимно Garnier, Clinique или Vichy и не съм имала проблеми с нито една от марките.
    Дори понякога и крем Здраве ползвам. Старо, но изпитано

с мойта добича кожа все още не съм попадала на нещо, от което да се изприщя.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    с мойта добича кожа все още не съм попадала на нещо, от което да се изприщя.
    na4i si 6tastlivka....az mn lesno se izpri6tvam....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си