- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да кажа на 1 момиче че го харесвам?
Аз сам 13 годи6но мом4е харесвам 1 моми4е но не знам как да й го кажа .... не сам от наи-красивите и не искам да се излагам .......плс хелп ме ....
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
ThAt WhIcH dOeS nOt KiLl Me JuSt MaKeS mE sTrOnGeR!?!
Ако не се познавате първо това направи,след това се сближете.
Първоначално написано от maistora_m
Виж пич как става работата , имаше 1 пич от моя клас , селянин говереш с уникален диалект , беше идиот , отиде пред цялото даскало при най яката пичка и наиш кво каза? - Виж ся мацу аз та обичам и тя му вика - Ти луд ли си ? И той - ми кво моа сам грозиен ма сам сериозен ! разби ме![]()
![]()
![]()
![]()
Защо трябва да и го кажеш?? покажи и го... мисля че на момичетата това ни харесва повече.. а не еи таи от нищото да и изцепиш просто "аз те харесвам" изведи я на разходка.. кафе аала бала..![]()
мхм.. може и в нек'ъв парк.. на некоя пейкаПървоначално написано от [b
![]()
~!1912!~
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
Много дълга и широка стана![]()
, просто и го кажи . . . няма да загубип нищо и ще разбереш поне какво мисли тя , ако не стане тръгвай на лов за друга
![]()
Кажи `Кефиш мъ мноу`
е недей така..Първоначално написано от acidburn1
малки са.. може да я стресне, ако й го каже направо ;D
~!1912!~
Абсолютно НИКОГА не прави така...това е все едно на улицата да те спре няква и да ти каже че те обича... о.ОПървоначално написано от acidburn1
Нищо не губиш обаче и нищо няма да спечелиш...
Изведи я,намекни и бла-бла..описано е в темата![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
13g ?! ti uroci nqmash li si che s gadjeta se zanimavash be ?! da te fane maika ti za ushite i v legloto che leka nosht deca mina veche ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не промивай мозъка на детето бе,да почне от малко !Първоначално написано от Dead`Paladin
Браво малкия,давай все така![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
lele tabelata na profila bila vqrna a az ne vervahПървоначално написано от Phenomenon
![]()
--->po temata nai qkata zaribqvka e zdr beibi mnoo ma kefi6 moji li da ti zvanna![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!