Iskam da razkaja moqta istoriq i nqkoi ako moje da mi dade savet kakvo da pravq.Hodih s edno momche ot 2 godini,bqhme po 9 chasa zaedno vseki den,pravehme vsichko zaedno i bqhme nerazdelni.Purvata 1 godina toi se durjeshe adski zle s men,ne me ocenqvashe i uvajaveshe..se v neshty mu precheh,izneveri mi vednuj,pisheshe na drugi momicheta i taka ,no az go obichah i mu prostih.Sled tova az mu izneverih i ot togava toi razbra kakvo sum za nego i zapochna da se durji dobre s men,vsichko beshe ok no togava se oburnaha neshtata i zapochnah az da se durja zle...mina vreme i skusahme za 1 mesec,sled tova bqh na lager i toi beshe tam,zdobrihme se,vsichko zapochna dobre ,no mu izneverih i toi razbra,kazha mu che toi si go e napravil taka,che otnachaloto ako se e durjal dobre s men nqmashe da e taka i sujaliavam..na drugiq den toi se celuva s dryga,a na sledvshtaq eba oshte edna.Znam che me obicha oshte,kakto i az nego..postoiano me gledashe,kazval e che samo az sum razlichna ot vsichki,che e bil s drugi no nemoje da me zabravi i mn neshta.Iskam da sum s nego i ako mu kaja toi she e s men ,no nemoga da prostq tova che e pravil sex s druga,mnogo me boli kato go razbrah ..Celuvka moje da prostq no ne i tovaDaite mi suvet kakvo da pravq,strashno mnogo me boli che e bil s druga...Znam che mi go pravi za da mi e gadno ,no go postiga