.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    samotnicata
    Guest

Не знам какво ми е......

Ne izdyrjam poveche!Iskam da spodelq s nqkoi tova,koeto chuvstvam,no znam che nikoi nqma da me razbere!Za tova izbrah imenno tozi nachin da spodelq!
    Ne znam kakvo stava!Ot trudnata vyzrast li e(a tova e imenno puberteta),ot loshiq mi harakter li e,ot moqta tvyrdoglavost li e i vuobshte po moq vina li e tova koeto se sluchva okolo men ili e prosto "SYDBA"?
    Da ne prekalqvam s vyprosite si,na koito znam,che nikoi ne bi mogyl da mi dade otgovor,a da pristypq kym syshtestvenata chast!Tq e imenno tova,koeto izpitvam v momenta i "vinovnicite" za tova!
    Imam chuvstvoto,che nikoi ne me razbira-bilo to udoma,navyn sred priqteli ili kydeto i da e bilo!Prosto nikoi ne mi vliza v polojenieto i dori az ne se seshtam kak da go napravi sled kato samata az ne znam kakvo stava s men!Prosto tova ne sym az!Veche ne sym onova shtastlivo momichence,koeto ne se vliqeshe ot dr-te,a samo se zabavlqvashe!Postoqnno se karam s maika mi i to zaradi nqkakvi slaboumni raboti!Vyobshte ne moga da q razbera i syotvetno nito tq men!
    Nqma s koi da izlqza da izpiq po edno kafe i da obsydim kakvi interesni neshta ima pokrai nas!Nqma dori na koi da se obadq!Nqmam priqtelka,s koqto da si spodelqme! Imam nqkolko poznati na koito moga da se obadq ot vreme da vreme da ubiq skukata,no te sa nishto poveche ot poznati,s koito moga da izpiq chasha kafe!I dori ako az ne im se obadq te nqma da se setqt da me potyrsqt!
    Nqmam si priqtel,s koito da prekarvame svobodnoto si vreme zaedno i da se radvame na jivota!Haresvam edno momche ot 2 godini,no znam che veche nqmam nikakyv shans,zashtoto toi tazi godina beshe abitiurent i zaminava da uchi v dr grad!
    NQMAM NISHTO!
    Ne znam dali tova e prosto moment ot jivota mi ili ot sega natatyk za vinagi shte si ostana takava!

I sega,kogato nqkoi prochetat temata mi (dori ne znam dali shte go napravqt,zashtoto e mn dylga) shte kajat "E,dobre,nie kakvo da napravim!?"-Nishto,prosto iskah da spodelq!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Темата не е чак толкова дълга.
    Отне ми около 3 минути да я прочета. Може би по-малко.
    Всичко е в твои ръце, ако не спреш да се самосъжаляваш това може и да продължи.
    Това което, си изброила като проблеми, не е нещо, което не може да бъде решено.
    Но ти трябва да го направиш сама.
    Така като гледам нямаш желание.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Разбирам те напълно, защото и аз съм така

samotnicata
    Guest
    Naprotiv,iskam da go promenq,ako ne iskah nqmashe da syjelqvam za tova,a prosto shtqh da se primirq s polojenieto,v koeto sym i da go priema za konstanta!

Iskam da se promenq,no nz ot kyde da zapochna!Prosto imam chuvstvoto,che nikoi ne me haresva i nikoi nqma nujda ot men!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Само ти знаеш откъде да започнеш.
    Ако имаше желание истинско щеше да си се заела с това да си оправяш проблемите вместо да хленчиш по форумите.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    някъде там..
    ух горкичката много съжалявам, но не знам какво да те посъветвам може би бих ти казала да спреш да се самосъжаляваш живота е пред теб и всички си имаме гадни моменти в живота, но и те отминават и да не ти се вярва и спокойно айди чау чау и успех дано съм помогнала
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Предполагам, че има подходящи хора за теб и просто трябва да се огледаш...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    А не мислиш ли, че по тоя начин, въобразявайки си, че си ненужна, забравена и т.н., се отдалечаваш от доста хора, които вероятно биха искали да се сприятелят с теб? Конфликтите и споровете с майка ти - от възрастта са може би, но защо не седнете някой ден и не поговорите?! Тя ще те разбере, спокойно. Ще видиш, че след този евентуален разговор ще се почувстваш малко по-добре. Излизай повече. Намери си компания. Запознай се с нови хора. Няма как все някой да не ти допадне. Успех! И знай, че ако сама не си повярваш и не проявиш воля, няма как нещата да се случат от самосебе си.

Голям фен Аватара на 50cent
    mislq 4e az su6to bqh izpadnal v takova polojenie oba4e se opravih burzo i mislq 4e poneje nqkak si sum po zrql ot drugite mi vrusnici nqma za kakvo da si govorq s tqh oba4e puk poznavam hora koito sa po golemi taka s 1-2 g po golemi ot men i se opravih sq si izlizam s tqh i se 4uvstvam dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си